violla

2015-06-03 16:06

Mes, gal, vienatvės ir vienišumo sąvokų nepainiojame. Bet daugybė žmonių, taip, painioja. Tai ir susitarkim, kad kalbame apie vienišumą. Panašiai, dažnai painiojama prastumo ir paprastumo sąvokos.
Vienatvės kartais norisi, ji leidžia pabūti su savim. O tokių tetulyčių, močiučių ar diedukų, kaip aš sakau, ramybės oazių, negaliu nepastėbėti ir aš. Manau, kad tai genetika ir tikėjimas.
Neseniai pas mane buvo atėjusi tokia bobulytė 86 metų, tai pasakojo, kad kai ilgiau neužmiega, išgeria medaus šaukštelį ..ir iki ryto kūdikio miegu..Man, tai lyg balsas iš kosmoso..:) Apie jokius clonazepamus, kitus (-amus), nėra girdėjusi ir nebus..O gyvena viena bute.

lina

2015-06-03 15:06

Depresija pripazino kai nuo namo nusokt norejau budama 18. Visada ja turejau tik nesupratau jog turiu. vaistai gal kiek ir padeda, bet gyvenimas nuo t onepasikeicia, Gyvenimas ivaro depresijas ir panasiai. Ejau pas psichiatrus, kuriam laikui padejo, bet va man jau 24 bet depresija vis dar sergu ir tikriausiai sirgsiu visa gyvenima. Tiesiog nemanau tai isgydoma

doppelgänger

2015-06-03 13:06

Pakilimo takas. noriu juo bėgt ir pakilt. Vot zapadlo, kad skraidžioju tik sapnuose:)

Mei

2015-06-03 12:06

mhm.. o juk apendicitas taippat turi savo paskirtį..

Maja

2015-06-03 11:06

O žinai aš jos gyvenime niekad neatsiprašiau
tik po to mintyse n kartų kai jos nebeliko
Ir skaros niekad taip skaniai nekvepėjo tik
po to kai jos netekau Aš jų ir neskalbiau
paėmus iš jos spintos Ir kodėl vos ne nusenti
reikia kad daug dalykų sužinotum suprastum
Žinoma daug kas per vėlu ir visai nereikalin
ga šiai situacijai Ir mano vaikai gal tokie
nenuovokūs bus iki galo mokysis gerumo,supra
timo,nepasipūtimo,savęs nesureikšminimo Aš
taip daug prisidariau pati sau , o ką priva
lėjau padaryti to nepajėgiau Ir vėl apie nieką

zunda

2015-06-03 09:06

Mano skeptiška nuomonė apie antidepresantus atsirado ne šiaip sau, iš oro. Išbandžiau daug ką "ant savo kailio". Nulinis rezultas. Dabar jau žinau, kad galiu padėti tik pati sau, pasikalbėdama su savim, paklausdama savęs, ar tikrai padėtis visai beviltiška. Aišku, ne visada pavyksta labai greitai su savim susitarti.
Ir išgirstas geras žodis padeda, bet stengiuosi tuo nepiktnaudžiauti, nes gali būti kaip pasakoje apie vaiką, kurį nunešė vilkas.

Maja

2015-06-03 09:06

Jos buvo kitokios Mūsų mamos ,tetos,močiutės
Jos nežinojo kas tai ta depresija,kas tai kai
viduje viskas verda Viską gydė darbu,miegu Aš
kai pagalvoju apie savo mamą ir jos buvusį gyve
nimą tai atrodo kad ten jei buvo kas šviesu tai
tik senatvėje Tai nebuvo pijokas diedas,mušty
nės Paprasčiausia tai buvo kaimas,4 vaikai,juo
das darbas,sudegę namai Bet mamai nebuvo baisu
Ji dirbo,augino mus,Kai išėjom iš namų rašė mums
ilgus nuostabius laiškus,nors mokslų beveik ne
ragavo Aš juos turiu is dabar pati užauginusi
savo vaikus skaitau tik sau kaip pasaką Vaikams
dar nesuprantama Ir man tapo daug suprantama tik
grynai suaugus ,užauginus vaikus Keista kad aš
taip ilgai daug ko nesupratau Tik va dabar galvoju kokios jos buvo tos mūsų mamos,tetos
Su nepritekliais,ligom,krūva vaikų bet šviesios,
išmintingos Parašiau apie nieką Taip šovė į galvą

virga

2015-06-03 06:06

Na, kaip verda forumas: surmuliuoja, kaip arabu turgus! Aciu Majai! Nu, o tu, violla, i arabiskas parduotuveles be reikalo, man rodos, taikei: cia tik kuri laika butu smagu. Juk is tikruju kuokteltum nuo to nesibaigiancio klientu kabinimo ir veidu keitimosi, jau nekalbu apie karsti. Karscio klausima sprendziau ivairiai: turejau geliu purkstuva, kuri emiau tam tikslui ir visa laika ne tik geriau, bet ir purskiausi vandeni ant saves, nes dehidratacija esu patyrusi kazkada Uzbekistane. Nu taip, tau, Violla, tikrai smilciu atveziau, bet sarmo jos turi, kai ne per daug uzkemsa visas angas.

Mei

2015-06-02 20:06

Labukas
gal ką pagausiu pabendravimui ?

violla

2015-06-02 18:06

Tų žmonių sielos, kurios absoliučiai susilieja su Dievo Meile, Šviesa, jei pasakyti žemiškai - gyvena su Dievu, be mažiausios pozos. Šitų žmonių sielos nesijaučia vienišos. Apie Dievo būseną mes negalime spręsti - Jis, tiesiog, yra Meilė ir Šviesa. Vienatvė yra žemiškoji žmogaus sielos būsena.
Bet čia tik mano mintys ir net, ne visos.
Man vienatvės būsena šiek tiek pažįstama taip pat.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių