doppelgänger

2015-06-12 20:06

Mei

Ačiū:) Su šia daina siejas tam tikri prisiminimai. Nesvarbu, kad kartais lepteliu ir dažnai gyvenime bijau to. Nevisad tinkamoj vietoj prasiveria lūpos, kažkoks kipšas viduje:)

Anonimas

2015-06-12 20:06

sutinku atlikt simtą mankstų su hanteliais be eiles bet tas tet Vetos paminetas klausimelis liko lyg o tabu o as visai buciau pasistudijaves jis gal pasauli racionaliausias..????
o kaip galvoja klausimo autorius :))...a?? :)

zunda

2015-06-12 19:06

Mei

Žinok, gyvo ežiuko nesu mačiusi :)
Tiesa, jei buvo klausimai man, tai tikrai neradau atėjusi vakare į forumą, buvo tik 18.33 val. įrašas. Gali pakartoti klausimus, aišku, jei nori.

doppelgänger

2015-06-12 19:06

Jei norėtumėt užmegzt kontaktą per skype : robespjeras :)

doppelgänger

2015-06-12 18:06

Gerai, esu Aleister Crowley mėgėjas, kokie ten po velnių šešetai, prietarai, gal žmogus regėjo ateitį:)

doppelgänger

2015-06-12 16:06

Kuo toliau, tuo labiau jaučiuos panašus į šešėlį, gal neblogai, sklandžiojimas virš, tarp žmonių, tarp

www.youtube.com/watch?v=LtNFQ7RJbaQ

Antanas

2015-06-12 14:06

Su Antaninėm!:)))))

doppelgänger

2015-06-12 14:06

Taip tylu, išmirimas?:) Na, savaitgalinis:)

Roberta

2015-06-12 07:06

Daluze, as Jus palaikau. Pasiilgau vetos, letos, viollos...

Roberta

2015-06-12 05:06

Medaus jau yra, tik gaila, kad daugiausia rapsinis.Jis greit tampa baltas kaipt taukai kokie. Aš tai tikra darbocholikė, man depresijos nepuola, kai pasidžiaugiu nuveiktu darbu ir ypač jei turiu galimybe bendradarbiauti, kažką kitaip sugalvoti, kai paskui džiaugiamės kartu, kad pavyko. Pas mane ant lango labai stengiasi žydėti kinrožė, kasdien pradžiugina vis nauju žiedu, gal dėl to, kad ją pakalbinu?:)) Sakau, labas, kokia Tu graži ir kaip tu mane džiugini. Kieme bijūnai vienos rūšies jau nubyrėjo, kitos rūšies skuba žydėti, yra ir tokių, kurie vos gimsta. O braškės tai smulkios, nes nelaistau. Nes kai imi laistyti, tai paskui susidaro pluta, o augalų šaknys formuojasi tik paviršiuje, neieško giliau drėgmės, galvoja - kam čia stengtis, gal kas vėl pakrapnos iš laistytuvo. Visi greit pripranta prie gero gyvenimo, o paskui verkia, kad jo nėr, o stengtis leisti giliau šaknis tingi. Figaro-negaus vandens, tegu miršta, jei tokios lepios. Atsparumą lai ugdos kaip žolė, kuri vis vien atgyja, nepaisant kad buvo šalnos, buvo sausros. Arba tegu augina storą žievę ir leidžia gilias šaknis - kaip kokie ąžuolai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 30 ir 0 svečių