Eexpert

2015-07-06 18:07

Gailesies, kad pirmas kartas buvo netikras. Kai jau buni suauges zmogus, nusprendi, kad reikia tada kitaip, o tu dar tik pradejai bresti ir kazkam atsiduoti, na nezinau. :)

Eexpert

2015-07-06 17:07

Jei esi mergina, tai pirma karta visko buna. Nemanau kad 14 metu reiktu skubeti. Po to stipriai pasigailesi.

Eexpert

2015-07-06 14:07

liute- visi parametrai puikus. Pamatysi, kaip viskas pagreites. O krutines dydzius (kokius turesite), kaip jau ir sakiau anksciau ziurekite i savo mamas (visgi genai).

paula39

2015-07-06 11:07

Mano krutine man per didele. Kaip ja sumazinti? Man 13 m. Ugis 167 cm. O svoris 43, 8 kg. Ka daryti ?

katukas123

2015-07-06 10:07

Sveiki norejau paklausti ar paskutine menesiniu diena galima maudtyis tvenkinyje, nes man tik teplioja jau nesioju iklota. aciu :)

eexpert1@mailru

2015-07-06 10:07

Zaleilah- na tada gali buti kad tikrai pradedi bresti.

Greta- masaziukus reiketu daryti kasdien du kartus (duse maudantis papildomai) po 5-8 minutes ir apie puse metu. Rezultatai ne pas kiekviena zmogu buna vienodi, nes ne vienodas organizmas, ne vienodas brendimas. Aisku gali ir nebuti didelio rezultato, bet tikrai tai nepablogins padeties, nes masaziukai padeda lengviau bresti, o jei lengviau bresta, tai ir lengviau vystosi- dideja.

Nesvarbu. ;)- neparasei savo amziaus, bet mazdaug apie 10 kg truksta, kad butu is ko bresti krutinei, o apie 5 truksta kad butum manekene, bet su nedidele krutine. Tau spresti ka pasirinkti.

Modesta- svoris puikus krutinei bresti, masaziukai zinoma kad nepablogins situacijos, tu gerai pastebejai, kad veliausiai svoris itakoja krutine, bet visgi jis itakos.

e-expert

2015-07-05 19:07

Jolantele- cia beveik tas pats kaip ir lasinti vandeni i ausi, juk atmirks siera ir taip, bet plauti su svirkstu tai idealiausias variantas (isbandyta ir patvirtinta ligoninej - Kauno klinikose).

Paula- jeigu slenka plaukai, gali buti imuniteto nusilpimas, o kaip tik jis labai padeda brendimui.

belieber- ne visoms vienodai dideja, taip kad cia reikia ne menesio ir ne dvieju, o butinai privaloma masaziukus atlikti reguliariai, nepamirstant. Padeda apie 85 proc. brestanciu zmoniu. Kiti 15 proc. nepadeda, nes turi papildomu bedu- ligu, nusilpusi imuniteta ir pan.

Rasa- del to, kad po skutimosi sudirgo oda. Tavo oda tokio skutimo, kuri darei nemegsta, per jautri, reiketu ieskoti kitokio budo (gal depiliaciniu kremu pasidomek internete).

Susidomejusi - miegojimo pozu kaip ir nera nurodyta, bet tikrai miegant ant krutines, ja spaudziant nieko gero. Pirtis- baseinas irgi krutinei nieko neprideda, bet ir neatima. Svoris ir ugis puikus.

eexpert1@mailru

2015-07-05 17:07

patasrkit- jau patariau labai daug kartu, jus neskaitot kitu patarimu.

Evelina- tavo amziuje krutys neauga, tik pasyviai breta pries pasiruosima brendimo laikotarpiui.

upapa- tures itakos hormonams, bet teigiamos, nes pradesi greiciau bresti. Bet jei tik pavirsutiniska masturbacija.

kristina- susitvarkyti svori ir turetu viskas buti gerai.

valerija- taip butent del situ priezasciu, jei amzius tavo jau pilnametyste arba virs 16.

inesa- jos kaip suprantu dar tik formuojasi, deliojasi, tad kreiptis galima, bet ir nebutina.

giedre

2015-07-05 16:07

ka reikia daryti kad papai butu didesni?ka walgyti ar ka reiketu daryti? man jau 13metu, o papu nera;[

Eexpert

2015-07-05 16:07

liute- auga, bet matyt ne greit kaip tau noretusi. Savo kaip bresti sunkiau pamatyti, nes matai kiekviena diena, tai atrodo nesikeicia. Kadangi svorio neparasei tai neturiu ka daugiau pakomentuoti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių