virga

2015-07-07 21:07

parasiau ir pasibaisejau visu pirma klaidomis, visu antra tuo, lyg sakyciau, kad eate negeri. Apsaugok Viespatie! Tiesiog apmasciau, ka reiskia is tiesu buti geram (o geram turetu bent jau tiketinai buti gerai). Geram - ne pavydet, o tikrai pasidziaugti, nesunaikint buvusio dziaugsmo uzritant ant jo pabaigos antkapi, nepalikt kito kad ir koks butu, jei jam blogai tustumoje ir vidineje vienatveje. Ir kaskart vis klausiau saves - o kokia as? Kokia as toj konkrecioj situacijoj noriu buti? Negi as blogas zmogus? Buvau matyt blogas, narpliojau viska, poetinau, net kankinimasis buvo nuo to, kad jau nebepajegi is tiesu kankintis - viskas tuscia, ne taip... Bet jei yra geri dalykai, tai negalima net leisti sau pasakyti - per velu. Geriui niekada nevelu buti, niekada. Ir pasaulyje tikrai daug ka galima nuveikti, gal ne itin reiksmingo, bet net nuo mazo darbelio jis vis delto tuo mazu laipsniu pasidarys truputi grazesnis. Reiskia, nera taip jau ir beprasmiska, jei galima padauginti jame kad ir viena sypsena, pasvarinti kad ir viena siuksle... Tai ta turejau galvoje kalbedama, kad pasistenkim buti is tikruju truputi geresni...

virga

parasiau ir pasibaisejau visu pirma klaidomis, visu antra tuo, lyg sakyciau, kad eate negeri. Apsaugok Viespatie! Tiesiog apmasciau, ka reiskia is tiesu buti geram (o geram turetu bent jau tiketinai buti gerai). Geram - ne pavydet, o tikrai pasidziaugti, nesunaikint buvusio dziaugsmo uzritant ant jo pabaigos antkapi, nepalikt kito kad ir koks butu, jei jam blogai tustumoje ir vidineje vienatveje. Ir kaskart vis klausiau saves - o kokia as? Kokia as toj konkrecioj situacijoj noriu buti? Negi as blogas zmogus? Buvau matyt blogas, narpliojau viska, poetinau, net kankinimasis buvo nuo to, kad jau nebepajegi is tiesu kankintis - viskas tuscia, ne taip... Bet jei yra geri dalykai, tai negalima net leisti sau pasakyti - per velu. Geriui niekada nevelu buti, niekada. Ir pasaulyje tikrai daug ka galima nuveikti, gal ne itin reiksmingo, bet net nuo mazo darbelio jis vis delto tuo mazu laipsniu pasidarys truputi grazesnis. Reiskia, nera taip jau ir beprasmiska, jei galima padauginti jame kad ir viena sypsena, pasvarinti kad ir viena siuksle... Tai ta turejau galvoje kalbedama, kad pasistenkim buti is tikruju truputi geresni...

vi

įtariu, kad čia mėnulio darbelis... pridirbo, ir pasislėpė... svintusas...

prigėriau kavos, kad ilgėliau padirbėti, o miegas apėmė toks, kad niekas galvon nelenda. aisiu miegoti. Patikėsiu tuo, kad rytas už vakarą išmintingesnis? (čia taip rusai sako, ir štai mano versija kodėl - vakare dauguma jų būna pagėrę, o ryte išsiblaivo...)

vi

2015-07-07 20:07

Dienelė gavosi iš tų, itin prastų... O jums kaip?

vi

Už panašų darbelį čiut ne namie vienas toks 150 metų kalėjimo gavo...

zunda

viollai

Oi. kokie mes gudručiai. Jūs suruoškit, pašaukit, ateisiu.
Vis, mat, man ir man, o pati tai negali ? :))))))

Ar dar prisimeni Vingių Joną?

zunda

O va tokius, kaip tas rdquo;fubordquo; su malonumu išsiųsčiau (ar pasiųsčiau) toli, toli ......

guru

2015-07-07 18:07

Mano gyvenime buvo daug stebuklu.Ko pasekmej as pradejau dometis parapsichologija ,visokiom,jogom,ekstrasensuorika,anomaliais reiskiniais,visokiom religijom,psichodvasiniais judejimais,sveiku gyvenimo budu.Ir to pasekmej as atsiduriau bedugneje,i kuria as krentu.O tie visi vaistai man tik padeda nuslopinti baime,liudesi ir nedaugiau.As juos vartoju jau10metu.Ir po ka cia perskaitete jus visi noresite mano pagalbos?As esu isbandes daugeli psichotropiniu vaistu.Zinau tas ligas ir ju gydimo technika irt.t.

vija

2015-07-07 17:07

Siandien per LNK 21 val.rodys nebloga filma-Karalius zvejys.Rekomenduociau paziureti.

?

2015-07-07 16:07

Čia dabar kas? IŠ KUR TIE LOŠĖJAI NABAGAI?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių