violla

2015-07-23 07:07

Labas, ryto darbstuoliai. Nors tikriausia, uogiene jau isvirei, bet ir as prisidesiu del komandos:)

V

2015-07-23 05:07

Čia buvau aš, bet mano vardas kažkur dingo

V

2015-07-23 05:07

Tai kas užeis čia ir pasakys apie tą cukrų? Žinau, kad braškių uogienei reikia kilogramui kilogramo, nors dedu mažiau, žinau, kad serbentų sulčių litrui reikia kilogramo, kad išeitų drebučiai, bet irgi taip nedarau. O visa kita... Na, mėlynėms turbūt reikia mažai. Tos avietės rūgštokos.
Jaučiu, virsiu taip, kaip yra, pataupysiu pinigų šampūnui.

Leta

2015-07-23 04:07

rdquo;Likimo grimasosrdquo; man neveikia, jaučiuosi atsakinga už savo nelaimes ir laimes, taigi ko gero, savo laimės kalvis. Protu seniai žinau, kad esu AŠ ir yra MANO ELGSENA ir, kad tai ne tas pats. Bet gyvenime vis tiek man neatsiskiria ir vietoj supratimo, kad pasielgiau nevykusiai - jaučiuosi nevykėle. O tu Violla, gali pasidžiaugti, kad šito neturi:) Ir aš džiaugiuosi už tave

doppelgänger

2015-07-22 22:07

Žodžio rdquo;likimasrdquo; vengčiau. Labai lengva nusiplaut rankas. Iš kitos pusės jį pripažinčiau, jei jausčiaus baudžiamas už tai, ko nepadariau: ligos ir kiti velniai. Pasirinkčiau neutralią poziciją, savęs stebėtojo, bet nesigauna. Monoteizmas, bent jau rdquo;pagrindiniųrdquo; religijų kivirčų lauke, kai ginčijama, kuris Dievas tas pats rdquo;labiausiairdquo; ir kitų nevalia, tų pačių rdquo;monoteistiniųrdquo;, išpažinti, atrodo juokingai. Vėl, galima prisigraibstyti new age frazių apie galutinį susiliejimą, apie visa ko nedalumą, vėlgi, populiariam lygmeny. Viena šviežiausių iš monoteistinių religijų rdquo; mokslasrdquo; bando užkariaut visą erdvę, vargu, ar pavyks, nors į viduramžius niekas grįžt nenori (bent jau aš).
Neneigiu, kad yra ir turi būti daug pasaulio matymo prizmių ir visada jaučiu, kad kažkas paslaptingo visada šalia.

zunda

2015-07-22 20:07

D

Gerą užduotį sugalvojai. Beieškodama internete smagiai pasijuokiau. Tai va, jei tu skorpionas, tada tu ekstremistas, nes sieki viską padaryti iki galo. Įdomu kas sugalvojo tokią ekstremisto reikšmę. :)))
Bet gal tu gimei dviem dienom per anksti, nes šaulys - filosofuojantis, o mano nuomone, tau tinka labiau.
Dar daug ką radau, bet niekaip negaliu pritaikyti tau. Aišku, sprendžiu tik pagal tai, ką čia rašai.
Taigi - neaiškus tu tipas :))))
Nors ir apie save prisiskaičiau dar nežinomų, niekur neskelbtų apibūdinimų. Ech, visagalis internetas, kas netingi, tas fantazuoja. :)

violla

2015-07-22 20:07

Aš nebijau būti rdquo;nevykėlerdquo;. Nes tai tik likimo grimasos, nepavaldžios niekam. Bet manau kitką, kad niekas nenori klausyti. Jei klauso, tai vistiek, suranda tavo kalčių. Tai kam teismas? Juk po jo, net džiuvėsių neatneša..:)
Nė velnio netikiu, kad žmogus pats savo laimės kalvis. Tušti žodžiai.

Dagnė

2015-07-22 18:07

Čia kažkam iš jūsų atostogos suteikė malonumą, Tai gal išsigydėte depresiją, arba Jums stiprus pagerėjimas. Žmogus, sergantis depresija, nejaučia jokio malonumo, nei atostogaudamas, nei bendraudamas, nei dar ką darydamas.

violla

2015-07-22 16:07

Džiaugiuosi visais ir už visus, kam čia šilta.
___
O man šiuo metu, lyg nerašymo būsena. Gal net Vetai geriau-jai kažkas jau sugriuvo, tai turi valytis, griuvėsius tuos šluoti. Man matyt, dar nieks nesugriuvo..o gaila..

vija

2015-07-22 16:07

Nesuprantu kodel pas mane tarp zodziu iseina tokie tarpai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 28 ir 0 svečių