sveikas

2015-07-26 19:07

Labanakt, prieš akis - savaitgalis!

violla

2015-07-26 18:07

Ataskaita. Šį savaitgalį visą buvau namuose-tvarkiau namų buitinius reikalus. Žodžiu, dirbau. Bet tai nesuteikė man jokio džiaugsmo, nes tai ne tie darbai, kurie skaidrina mano būsenas. Nežinau, bet užėjo toks neskaitymo laikas-niekas nesiskaito. Kiek knygų nusiperku, visas pradedu ir nebaigiu padėjus. Vos įstengiu perskaityti žurnalą, o skaitau tik vieną-netradicinė medicina. Laikraščius-tik perverčiu. Šiandien gal kokias 3 val. tęsėsi, mūsų žargonu, lomkė. Bet atvažiavo svečių ir kažkaip rsquo;išsipagiriojaursquo; greitai, nes tai buvo kvietimas į vestuves. Lyg šoko terapija.
Rytoj- į darbą. Gerai.

violla

2015-07-26 17:07

Aha, na tai pasakykim vieni kitiems gerą žodį, ne vieną:)

violla

Atrodo taip nedaug ir taip nebūtų sunku, pasakyti tą žodį rdquo;myliurdquo;, rdquo;reikalingasrdquo; ar rdquo;pasiilgaurdquo;. Bet gi, NE! Mes jį saugom užspaudę kaip bevertį skatiką kišenėj. Netgi, AČIŪ, sunkiai dalinam. Jei visi šitie žodžiai gyventų - būtų mažiau klausimų rdquo;kam aš gyvenurdquo;. Mes gi gyvename vieni dėl kitų. Bet negi, kitą sušildysi.. Ar pasakysi atvirai kaip jauties. Juk rdquo;kepurėrdquo; neleidžia.. Juk - AŠ!
Va, kandžiotis - gerus rsquo;dantisrsquo; turim. Ir kandam tam, kad skaudėtų kitam.
O gerą žodį išgirdęs pasimeti,- netikėta, neįprasta, nenusipelnęs..

gintaras

Dekoju visiems man rašiusiems, netikėjau, kad bus man tiek rašyta, aš ne jūsų klubo narys, aš lyg iš gatvės. Ka taip visur but gyvenimėly, gal tos ligos nebūt.
O įdomu kaip sekesi atitaikyti vaistus, man vis nesiseka, gal man, o gal daktarui.
Jei kas dar ka žinot daugiau, būsiu labai dėkingas, man labai reikalingas patarimas, neprimu sprendimo, nusivyles, bus taip tiksliai. Ačiū visiem! Gintaras.

guru

2015-07-26 16:07

Ne visais atvejais galima sias ligas iveikti paciam.Sergant sunkia depresija yra didele savizudybes rizika.Beto sergant depresija ar dar plius stipriu nerimu,pastarieji aptemdo zmogaus prota,jausmus.Todel sunku be vaistu pagalbos recanoliai mastyti,ar isvis judeti.Buna,kad depresija atima net zmogaus jegas,energija.Neina nei mastyti,nei dar kanors daryti...

virga

2015-07-26 14:07

Visi sveiki! Na kaip graziai tuscia, vasariska! Ne, doctor tegul sau doctorauja, ar jis mums kenkia? Ne, bet turiu jam pastabele vistiek - ne taip jau jis ir teisus del tos fiziologijos. na, bet tiek to, tai tiek to. Savaitgalio ataskaitai tegaliu pateikti kelis ivykius: miegojau, valgiau, nedirbau. Bet niekas, rodos, nenukentejo, tai ir uz tai aciu! Na, o ka kiti? deja, jaunuoliui patarti negaliu, bet pritariu k. parasau - geras konsultantas yra tas, kuris bus geras tau. Taigi - pirmyn i paieskas ir visokeriopos sekmes.

zivile

2015-07-26 14:07

Visiems gero savaitgalio ir iki pirmadienio.

violla

2015-07-26 13:07

Nepykit ant to doctor, žmogus, manau, nieko blogo nenorėjo, parašė. Tai gabaliukas žmogaus fiziologijos pagal medicinos mokslą. Juk einame mes ten, pas juos: norime to ar nenorime.
Tik gal pateikė kategoriškai.

violla

2015-07-26 13:07

Labas. Lyg tai turėčiau Gintarui ką nors gero patarti, nes esu iš tos pusės, bet pati pas Neuromedos psichiatrus nebuvau. Teko lydėti žmogų pas neurologą, sudarė gana neblogą įspūdį. Važiuoja iš visos Lietuvos. Gydytojų dirba daug. O kainuoja nuo 100-150 lt, bet nemanau, kad yra labai brangu, nes papildomų tyrimų dažnai jokių nereikia. Šiai ligai. Mes dažnai net nejaučiame, kiek visokio šlamsto prisiperkame maximose-tai tikrai, išleidžiame pinigėlius - ten ne taip gaila. Vizualinė apgaulė, vartotojiškumo bumas ir reklamos aukos.
Tai joks moralas, bet tik minčių išrašas virtualiam lape. Tą kalbame visi.
Dar. Gydytojo rsquo;gerumasrsquo; irgi yra sąlyginė sąvoka, kiekvieno įspūdis gali skirtis.
Manau, kad Gintarui parašys kas nors, kas ten gydosi. Kas gydėsi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 38 ir 0 svečių