vija

2015-08-20 16:08

Si,kokius vaistus jums paskyre? Ar jums kokie vaistai padeda?

Roberta

2015-08-20 14:08

Penkeri metai, kaip naudoju, naudoju, naudoju ir nei iš vietos:( deja, tai jei nieko nebūčiau pati dariusi-seniai būčiau jau po velėna.Stengiuos. Nors kartais atrodo, jau geriau po ta velėna:(Man regis, kad čia kai kas gerai sakė, kad reikia ieškoti giliau tos ligos priežasčių.Be reikalo Jūs pykote. Manau, jei būtų buvę organinės klimės liga-būtų vaistus atitaikę jau seniai.Ieškosiu dar, važiuosiu rugsėjy į tokį įdomų seminarą, gal jame ką atrasiu.Ir pas psichterapeutus ėjau, ir į bažnyčią, bet tik va tom dienotvarkėm ir laikaus-Reikia mane dar veda į dieną kiek.

Roberta

2015-08-20 13:08

Nors...daznai pagalvoju-o gal susitaikyti-ir nieko nedaryti, nes labai pavargstu nuo to darymo, ieskojimu iseities.Paziuriu i save veidrodyje-Dieve mano,peciai sukelti nuo itampos, veidas toks liudnas, nors ir stengiuosi ir kremais tepti, ir dirbti, judeti,prisiziureti is paskutiniuju, bet...gal tiesiog susitaikyti su likimu ir tiek.bet kur tada dingti? nesulysi gyva i zeme:(

doppelgänger

2015-08-20 10:08

mano 868985619
na, toks

doppelgänger

2015-08-20 08:08

www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0amp;feature=fvst

šiandien penktadienis.

Roberta

Perskaičiau laiškučius pastaruosius. Nemanau, kad čia kas tyčiojasi ar nori blogo.Juk negali visi vienodai galvoti. O dėl pykčio-tai jo, stengiuos ir aš su juo kovoti, nepykti, nes tikrai nualina. Iš pradžių atrodo, kad išrėkiau, pasakiau, taip gerai, net stipri pasijutau, o paskui pasidaro nefaina labai ir pasijuntu išsunkta. Aš tai geriu vaistus-efeksorą, truksalį ir dar tą nuo epilepsijos kur, nors nėr man jokios epilepsijos, bet gydytoja sakė, kad jis ir nuo depresijos gerai. Ant sienos susirašiau, ką turiu per dieną nuveikti būtinai. Atsikeliu ryte-ir planas, tada jei padarau-man smagiau.Jei neprisiverščiau-visai nepajudėčiau, visai sulysčiau į liūdesį. Gal dabar taip per prievartą ir gyvensiu su ta savo depresija, o vėliau gal ir praeis. Nors, sako, kad nepraeina niekad, bet aš tikiu, kad būsiu sveika.

doppelgänger

Kam rūpi kelias, nelabai paprastas:

www.youtube.com/watch?v=9HOVwJq8b5A

doppelgänger

www.youtube.com/watch?v=LlTjX8HyuMw

va taip jaučiuos. Nieko blogo. Liūdna. Shit.

violla

2015-08-19 21:08

Tai ką - niekas nieko nevalgo, nevaišina, nepasakoja. Kažkokia vieniša naktis.. Gal eiti link lovos ir man? Pagalvosiu. Netoli ji, bet taip gaila nakties:)

Leta

2015-08-19 21:08

Vynas Paryžiuj tikrai veda į pagundą, nes yra labai pigus. Šiek tiek atsipalaidavau, daugiau negu pusę litro nepakeliu, būna sunkios pagirios.Normos laikiausi. Buvo visokių paradoksų, gyvenom Balandiness viešbučiuose, tikros balandinės, gal net špokinės. Matytumėt kaip ržten viskas sugrūsta.Džiaugiuosi grįžus namo, dabar esu aukščiausios klasės viešbutyje

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių