Leta

2015-08-31 19:08

Tai jau tikrai sprendimus reikia priimti patiems.Galima ir gydytojo paklausti. Abudu sukelia priklausomybę, taigi vartoti reikėtų neperilgai
Su rugeėjo pirmąja visus, žinių ir mokslo diena, taip sakant. Man žinios šventas dalykas. Vie skaitau, skaitau...Ir kas iš to?

violla

2015-08-31 19:08

Labas vakars. Esu gyva, kvėpuoju. Visa diena žmonės, iki dabar. Padėjo. Per jų problemas-primiršau savo. Ir likus vienai-ne taip skauda..jau. Ne, neviena, Leopoldas ant kilimo voliojas, lygina mano biolauką:)

Leta

2015-08-31 16:08

Visiems gero vakaro

violla

2015-08-31 12:08

Kur robis? Kur žmogau, grybauji? Ar viskas gerai?

violla

2015-08-31 12:08

Kokia pilna diena, net netikėjau. Čia, puslapyje.
Kokie jūs visi faini, turite ką pasakyti. O manyje lyg viskas išplauta. Bjauri būsena tęsiasi. Ir tęsis, nes priežastys nesunaikinamos. Susitaikyti neišeina, per daug skaudu. Norėčiau pavirsti į kokią besielę mėnesieną..
Nejauku išsakyti priežastį. Tiktai-ne meilė. Yra ir kitų, ne mažiau skaudžių dalykų. Nežinau kaip pakelsiu - net nenoriu to daryti. Norėčiau priverstinai užsidaryti nuo pasaulio.

virga

2015-08-31 07:08

Labas rytas, ir as registruojuosi, taip pat noreciau bent zoderli isgirsti is Viollos ir Robio! Kai praeis, bus su jumis abiem atskira kalba! nebaisi, nebijokit! Na, bet praneskit, ar nereikia pabudeti ar siaip ka atlikti - palinksminti, atitraukti, pasamprotauti... Ir labas rytas taip pat Jaunai, vakar taip tvarkingai, laiku nuejuisiai miegoti! Siandien turbut is taves galima tiketis ryskiu, geru minciu, geros nuotaikos ir sviezumo! Iki!

Jokubas

2015-08-30 23:08

Siulau, rdquo;paluptrdquo; koki zaidimuka gera. Poto inkalt alaus, po poros savaiciu nei depresijos, nei galvos skausmu. Reguliarei vartojant alu ir pereinant prie degtines, galima isgydyti ir vezi. Poto ji imetant i verdanti bliuda, ir suvalgyti. Kad parduotuvei pirkt nereiketu... he he.

globali

2015-08-30 18:08

Skaitau ir bausu darosi,kiek liudnu minciu.Mieleji viskas jusu rankose,tik Tu pats gali gyvenima sugriaauti ir pats pastatyti.Tik nenuleiskit ranku,galva aukstyn ir i prieki. kai yra noras keistis,visada atsiranda ir padalba tik labai reikia panoret.

violla

2015-08-30 18:08

Kur tas robis keliaus tokiu vėlu metu? Kaip seksis?

Roberta

2015-08-30 17:08

Gerai, gerai, grįžtam prie depresijos:) nu tai va-aš galvoju: nors ji mane bando traukti į liūną, bet aš vis vien iškeliu galą iš vandens ir žvalgaus saulės:)o tarp kitko-aš irgi šiandien su šukuosena-gąsdinu depresiją:)o jei rimtai, tai reikia spręsti,keisti tai, kas slegia labiausiai, reikia kartais tik požiūrį pakeisti.Bet ta depresija tokia gaji, neleidžia to taip lengvai padaryti:(

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių