Vilte

2015-09-25 05:09

Labas rytas visiems...o as turejau grazia vaikyste, bet vistiek norisi daznai grizti i ja,gal todel,kad vedybinis gyvenimas nera toks apie koki svajojau.
Siandiena ir nelabai,kaip jauciuosi isgeriau vaistus, tai dabar visas kunas dreba,bet dirbti tai reikes...praeis..) visiems geros dieneles

guru

2015-09-24 17:09

10mg.Doxepino galima gerti visa gyvenima ir nieko blogo gali neatsitikti,bet...ir nieko gero.

lili

2015-09-24 16:09

nu nieko tas doxepinas blogo nedaro , as ji geriu 10 metu ir sveika sirdis , kepenys ir tt.Man net neauga svoris , nedziusta burna , o naujos kartos tokie kaip seroxat ar dar velniai zino kokie, tai isvis bjaurus , nuo ju gali sukvailioti , o sitie vakare 1 kapsule 10 mg doxepino ir galima dar ketvirtuka leksotonilio , nu nieko nekenkia bent jau man .Bet tu pati ziurek , kas geriau , o geriausia tai su gydytoju tarkis:)

lili

ačiū, guru..

violla

Labutis. Ai, paskutinės dienos įnešė sumaišties, papildomos. Atsirado ir tokių simptomų, kurie rašytų komandiruotę į onkologinį. Nusprendžiau nevažiuot, jei ne JIS, tai taip pasitvarkys, jei Jis-vistiek nieko nedaryčiau.. Tai nuotaika plius ir plius...Bet stengiuosi būti judėjime, nusikalbėti kitom temom, kažką veikiu. Tarp žmonių geriausia, tą ir darau.
Ai, ką aš čia. Juk būna blogiau.
Ačiū, nežinau kam, kad pasirūpinai:)

violla

2015-09-24 08:09

Tik. Toks lyg mažas pastebėjimas. Skaityti visiems yra gerai. Bet kq mes skaitytume,jei niekas nerašytų, o tik norėtų skaityti. Todėl visi skaitykime ir visi rašykime. Mes tuo parašymu ir padedam vieni kitiems. Iki:)

violla

2015-09-24 08:09

Mūsų stalas tikrai platus ir vietos užteks visiems... šilta arbata priklausys nuo mūsų pačių, kiek ji bus šilta.:) Tad atverkim langus saulei ir gyvybei...nors ir rudenėja. Bet už tai - koks rudenio barchatas!

debeselis

2015-09-24 05:09

Labas rytas.Smagu skaityti kai visi draugiškai dalija patarimus. Mano nuotaikos ir nekokios, nežinau kodėl. Kažko liūdna, kažkoks negerumas. Buvau pas daktarę vis liga primena kad yra, neduoda visai atsipalaiduoti ir pamiršti. Ką darysi, noriu susiimti, bet kartais neišeina, atrodo smulkmenos nervuoja ir nieko nepakeisi. Nors įsakau sau, kad nekreipsiu dėmesio, bet....Kartais pagalvoju gal tik man vienai, bet kai užeinu į šį forumą ir perskaitau pasisakymus, pamatau, kad tikrai ne vienintelė, tada pasisemiu stiprybės. Šiaip gerų dienų, nors ir rudeniškų visiems.

violla

2015-09-23 22:09

Ahaha. Ramybės:)

doppelgänger

2015-09-23 22:09

Kaip visada, ramybės:

www.youtube.com/watch?v=mWkAw5MmYuc

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių