Laurute

2015-11-04 17:11

Butinai pasidomesiu, labai aciu.Bet bet kuriuo atveju ta bukle, tai uzknisa, skaitau psichologines knygas, pradejau i baznycia vaikscioti, trumpai tariant nezinau ko griebtis, gal kas galit parekomenduoti gera psichiatra klaipedoje.

Laurute

2015-11-04 17:11

Labai aciu, kad atsiliepet, gydytoja man nieko nepaaiskino, o tyrymai tai yra padaryti ir kardiograma ir kraujo tyrimai ir galvos kraujagysliu, bet viskas normoj. tik niekaip nenustato kuo as sergu. Liga man prasidejo labai staigiai, stovejau parduotuveje ir aptemo akyse, pradejo sirdis musti, galva svaigti ir nuo to laiko geriau nesijauciu, uzeina sirdies plakimo priepoliai, baisu i gatve iseiti, negaliu parduotuveje eileje stoveti. Ne gyvenimas o pasaka.

viva

2015-11-04 16:11

Vegetodistonija tai ne diagnoze.Gydytojas taip parasydamas privalo jus visapusiskai istirti.Vegetodistonija ir man buvo is pradziu parasyta,bet nuejusi pas nerologus,nustate visai ka kita.padare kruva tyrimu ir tada pasake jog tai depresija.Prireike net 3 metu,kad surastu tikra priezasti.o atminciai stiprinti as geriu neurozan - isties padeda.

Laurute

Labas vakarelis, mane kankina didele problema, jauciuosi blogai svaigsta galva, visuomet esu pavargusi, gydytoja sako kad tai vegetodistonija, gal kartais kas ka nors panasaus patyrete, ar issigydete.

Gami

Konsultacijos ir pagalba nerimo ir panikos kamuojamiems žmonėms, el.p. vasarelin@hotmail.com

violla

2015-11-04 15:11

Galiu tik pabraukt ir patvirtint beveik kiekvieną vieno sakinį. Tokia ta depresija. Kam taip nebūna, būkit laimingi, jos neturit! Po tokio paaiškinimo, gal kas nors lengviau atsikvėps - kad jam tik paprasti "nervai", įtampa ar liūdna nuotaika.
Dar yra viena liga, kurios žmonės netskiria, kai paprastą galvos skausmą vadina migrena. Skauda galvą - o.. man šiandien migrena; liūdna ar pikta, oo .. man šiandien depresija. NE. Tai nes tas pat. Jeigu dar kyla klausimas ar sergat depresija, džiaukitės, reiškia, tikrai - ne. Šiai dienai..
O kad statistiškai daug serga, tai jau taip. Bet būtent, dėl to nesupratimo ir etikečių klijavimo, žmonės tyli. Labai tai blogai.. nes kalbėjimas(pasikalbėjimas)- šiokia tokia šviesa.

viva

2015-11-04 15:11

O as susirgau visai netiketai.Ejau namo ir pasidare kazkoks negerumas,pradejo sirdi must,galva svaigt,akyse temo.Savaite jauciausi gerai,o poto vel viskas is naujo.Gydytoja pripazino vegetodistonija.Pries metus man atliko issamius tyrimus ir tiksliai pasak,kad tai depresija,organizmo issiderinimas.Seimoje dar serga teta,jau kokius 25 metus.bijau,kad ir as neisgysiu.bijau,kad mano dukra to nepatirtu.

Leta

2015-11-04 13:11

Labas visiems,
kai pirmą kartą susirgau depresija, o tas buvo prieš 14 metų, aš pasveikau be jokio gydymo, nei vaistais, nei kuo nors kitu. Ir 12 metų nejaučiau nieko blogo, visai užmiršau buvusią bėdą, maniau kad ji negrįš. Bet sugrįžo. Į nieką nesikabinau su savo bėdom, buvau šeimoj stipriausia. Ir dabar daugiau gyvenu artimųjų vargais (nors gal tik man taip atrodo)

Roberta

2015-11-04 08:11

Su blogiu reik išmokt tartis:) Nereik jo neigti. Kalbėtis būtina. Tik aš tai per daug buvau įsijautus tik į dejavimą ir kabibimąsi kitiem žmonėm į skvernus-padėkit, patarkit, padarykit. Kažkaip nuo to lyg ir geriau kartais, bet ir blogiau, kai per daug įsijaučiau. Tampu visai bejėgė, tik besiremianti į kitus.Dabar jau daugiau bandau pati.Rast, daryt.Nors šiaip tai...oi, kaip dar sunku:(

Roberta

2015-11-04 07:11

Mažiau apie save reikia galvoti, pasistengti daugiau dirbti, būti naudingu visuomenei.Kai kada tai reikia daryti per prievartą,kai tarsi nėra jėgų.Nes jei vietoj stovėsi, sėdėsi, panikuosi-nieko doro.Aš bent savęs ir gailėjau, ir teisinau ir t. t. , bet kai įvertinau, kad nemažai čia ištižimo ir bogo mąstymo-tapo gerokai lengviau. Nereikia būti auka gyvenimo, reikia būti kariu.Kūrėju.kas bebūtų-pirmyn, be verkimų, žvalgymusi, kas buvo, kas galėjo būti, kuo mane kas nuskriaudė ir t. t. Na, likimas pagailėjo sveikatos ar dar ko-na, ką, bet aš galiu dar tą ir aną, noriu to ir ano, ir darau, kas mano galioje. Ko negaliu-ir netrokštu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių