zunda

2015-11-17 14:11

Vyriškos lyties atstovams

Likot vieną vakarą vieni, be moteriškos draugijos, ir jau siunčiat vienas kitam muzikinius sveikinimus, tik nesupratau, ar iš skausmo, ar iš džiaugsmo :)))

O tuos sveikinimus paklausiau ir aš. Patiko.

ren

2015-11-17 14:11

Kada pas jus beužeinu, vis ziri, ziri. Tas pats per tą patį. Tai nustok tingėti ir dirbk. Ale ne, verčiau pazįsti. Na tai į sveikatą

Roberta

2015-11-17 06:11

turbūt gera, jei ją giria, jei , matyt, daug kam pagelbėjo.gal kažkam ir netiko jos metodika.nežinau, mažai skaičiau, bet man pasirodė lyg per maža jautrumo ir gilumos..šiaip, jei gyvenčiau Vilniuje, pabandyčiau pas ją nueiti.dar skaičiau Ylomo rdquo;Melagis ant kušetėsrdquo;-irgi psichoterapeuto knyga, tik čia daugiau meninių dalykų toj knygoj.panašu į romaną.skaitėsi visai neblogai.

Roberta

2015-11-17 06:11

jergau jergau kaip tingiu dirbti, kaip nenoriu.Bet nėr kur dėtis. tenka save prikalti prie pareigų kryžiaus, nes paskui vakare, kai pažiūrėsiu į nugyventą savo dieną, apims nerimas ir nepasitenkinimas, kad nieko gero nenuveikiau ir tik graužatis bus, kai nebus savęs už ką apdovanoti:)) Bet taip sunku, taip sunku prisiversti.
Šįryt apšarmoję medžiai, artinas žiema. gerai, kad taip - turim įvairius metų laikus, dar kiek ir sniego būna...

Roberta

2015-11-17 05:11

Patiko, Vi, Tavo mintys:)) vakar netyčia radau tokį parašymą, tai kopijuoju
rdquo;Sėdi žmogus pas kirpėją. Šis jį nukerpa, nuskuta barzdą ir nei iš šio, nei iš to pareiškia: Dievo nėra. Jei Dievas būtų, ar jis leistų tiek daug žmonių pasaulyje kentėti, ar jis leistų ištisoms tautoms kankintis iš bado, nepriteklių, moralinių ir fizinių skausmų? Na klientas buvo dievobaimingas, bet jokių rimtų argumentų po ranka neradęs tik nutylėjo, padėkojo ir išėjo. Tik išėjus pro duris pamatė jau daug dienų nesikirpusį, nesiskutusį valkatą ir kažkokia mintis sukirbėjo jam galvoje, kad jis grįžo atgal pas kirpėją. Kirpėjų nėra – pareiškė jis grįžęs. Kaip tai nėra? – pasimetė pastarasis. Taigi aš ką tik tave nukirpau ir nuskutau, kaip tai nėra? O ar matai tą valkatą – nesiskutęs, nesikirpęs?- paklausė klientas. Kadangi jis toks neprižiūrėtas, aš galiu drąsiai teigti, kad kirpėjų nėra. Bet, suglumęs bandė prieštarauti kirpėjas, jei tas žmogus ateitų pas mane, tai aš jį ir nukirpčiau ir nuskusčiau... Taip taip atsakė jam klientas. Su Dievu yra tas pats. Jei mes pas jį kreiptumėmės tai jis mums padėtų ir mes neturėtume tiek bėdų ir skausmo..rdquo;

doppelgänger

2015-11-16 21:11

www.youtube.com/watch?v=lGSnTFX_lzQfeature=related

doppelgänger

2015-11-16 21:11

vienam

Vis prisimenu vieną gabalą, skridimas prarajon ar į viršų, tas pas skrydis. Bandau kurti rezonansą tavo pamąstymams.

doppelgänger

2015-11-16 20:11

Dar visada būna guru, žinau, kad visada skaito. O moteriškos lyties atstovės linksta nert į tylą. Nors įvairiai atsitinka.

doppelgänger

2015-11-16 20:11

vienam

Kone dviese belikom. Gal kaimynas atsiras su mąstymo ir šnekėsenos subtilumais, be pykčio.

doppelgänger

2015-11-16 19:11

Rimsta forumas, gal ne nyksta.

10 dalykų, ko neturėtumėt daryt vyrų tualete (vyrams):

www.youtube.com/watch?v=gRHdmZti1tQ

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių