zunda

2015-11-28 13:11

Taigi siemet paskelbti rdquo;skaitymo metairdquo;, bet nepatikslinta ka reikia skaityti, tai gal visi ir skaito tik forumus. Tikekimes, kad kiti metai bus rdquo;rasymo metairdquo;. :)))

violla

2015-11-28 12:11

Sakau visiems-Labas-:)
Ir dar sakau: dalinkitės-dalinkimės.
Yra tokia mintis: rožių aromatu dvelkia ta ranka, kuri dovanoja.. Ir kiekvienas žodis - yra geriau už tylą. Tik nepradėkim aiškintis, kurie blogi, kurie geri. Tie žodžiai.

doppelgänger

2015-11-27 17:11

Šiandien buvau pas dukrą, po to dukra svečiavosi pas mane, neseniai parlydėjau ją namo. Šalia gyvenam. Juokas ima: apie 2012-tus padiskutavom:) Eskaluojama tema:)

Ramas

labai teisingai pastebeta. o kad depresija piktzole tai ne tas zodis. Jus net neisivaizduojat kiek zmoniu dabar eina pas pschologus ir psixtarapeutus del tu kriziu ir t.t. cia kogero tik vienetai uzsuka. bet kas uzsuka galetu ir palikt dalele saves cia :)

violla

Suprantu, kad depresija nemadinga, kritikuotina, matyt, ir rašančių maža. Deja, tikrovė yra kita-ji kaip nevaldomas juodas virusas darko žmonių mintis, o po to gyvenimus. Auga ir plinta kaip piktžolė. Vis daugiau.
Skaitančių forumą daugybė, bet rašančių maža. Tai palyginčiau su žiūrėjimu tamsoje pro langą, iš lauko pusės slapčia, kur dega švieselė ir matosi ką veikia žmonės...Manau, jei jau užėjai, tai nors pasisveikink:) Mes norime, kad kažkas padėtų mums, o kitiems - nenorim. Manau, kad labiausia sunku tiems, kurių dienos - naktys tik toj pačioj aplinkoj-namuose.
Visi turite minčių ir patyrimų-kodėl nepasidalinus?

zunda

2015-11-27 14:11

viollai

Tinka visos nuomonės ir man, bet taip norisi lygiuotis, prisigretinti prie tų autoritetų :))) Savo vertę pakelti, nors pačiai prieš save.

O dalintis čia, tai gal vieni neturi ką pasakyti, kitiems, gal per prasta kompanija. Ką jau čia padarysi. Esam trys aktyviausi, šnekučiai, gal dar kas prisijungs, taip ir judėsim į priekį, vienas kitą paramstydami. :)

zunda

2015-11-27 13:11

Man irgi dažnai reikia pripažintų autoritetų pagalbos, kad pasitikrinčiau savo "stogo būklę".
Kartais kyla tokių minčių, kad suabejoju, ar tik aš viena tokia keistuolė, o kai randu "bendrininką", gerokai ramiau patampa.:)

doppelgänger

2015-11-26 23:11

viollai

Hermann Hesse? Mano seni dėstytojai, kai kurie jau anapilyj, vis klausdavo mūsų, jaunimo: kodėl žavitės juo? Jie laikė Hessę jaunimo autoriumi. Keista, gal metams bėgant kažkas prarandama ir paliekama "jaunimui".

zunda

2015-11-26 22:11

D

Labai sunki tema tokiu vėlyvu laiku.
Labos nakties. Susapnuok ką nors gražaus.

doppelgänger

2015-11-26 21:11

zundai

Nors ir skaičiau egzistencializmo literatūrą, tarsi pripažįstu žmogaus teisę į galutinį, negrįžtamą apsisprendimą, bet juk ir taip mirsim. Sunku apie tai kalbėti, nesuprasi, kada vidinėj visatoj juodoji skylė priartės.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių