viollaa

2015-12-12 15:12

Aš išmokau būti dėkinga, būtent, išmokau. Tai jokia gera prigimtinė savybė. Išmokau išgirsti ir atsiliepti. Išmokau ir pastebėti, ir.. apsiginti. Išmokau praeiti pro šalį pikto žmogaus..

Kur viso pasaulio keliai
Su dulkinu vieškeliu kertas,
Kur tu, atsidusęs giliai,
Jauties to gerumo nevertas.

*Just. Marcinkevičius*

smilga

2015-12-12 13:12

AD - tai antidepresantai:))
Ir man įdomu, kaip sekasi apsieiti be vaistų?

violla

2015-12-12 12:12

Kažkas klausėte apie Kauną, nes aš iš ten. Nebloga Neuromeda, bet l.brangi. Geriausia kreiptis į Neverauską, jis berods ir savininkas.Žinoma,ne visiems pataiko, bet gerų atsiliepimų girdėjau daug.Pati lankiausi pas ten esantį gyd. Esertą, jis kartu ir netradicininkas.Keistuolis žmogus, bet proto turi.Vertėtų jo procedūras gauti, bet tai brangu. Viena kainuoja apie 40 litų, o reikia 10 ir daugiau.Pirminė kons. 80 litų.Aš jei turėčiau laisvų pinigų-eičiau.

Leta

Labas, Roberta, vis dar ieškai atsakymo ar padeda AD? Kiekvieno patirtis unikali

violla

Sveiki sveiki, ar priimsite mane į depresuotų „šou“? Nebuvau čia užklydusi,prisijungsiu, nes patirtį turiu didelę, kaip ir pačią depresiją arba bjaurų įtampos tipą, kuris sukelia visas bjaurastis žmogaus gyvenime. Skonis-trūksta žodžių...Kartais norisi į rytus, kartais tik pas Dievulį...Neišeiti pas dievulį padėjo man tik rytų filosofija, netradicinė medicina ir žinoma, plius šlykštūs antidepresantai.„Išragavau“ daugybę, aplankiau daktarų gausybę.Viena tikrai žinau-padėti gali tik gyvenimo būdo keitimas iš esmės;nuo mitybos, dienos ir nakties režimo, joga, kvėpavimo pratimai, meditacija vandens gėrimas ir t.t.Aš žaviuosi tais žmonėmis, kurie turi tiek valios tai daryti,žinau daug, bet pati kol kas neįkandu šio režimo.Kito kelio, patikėkit, nėra.Visa chemija laikinai, o kasmet prie jų priprantama, liga progresuoja, griauna vidaus organus, ne tik „stogą“.Čia kažkas sakė naudoja seroxatą. Jis l. augina svorį ir bjaurus vaistas, kaip ir remeronas.Mane nuo jo beveik buvo paralyžiavę. Man labiausia tiko fevarinas, zoloft ir senas geras vaistas amitriptilinas.Šiaip 12 metų domiuosi netr.medicina ir ją vertinu, bet greičiau išgerti chemijos ir kas tas...Bus blogai, man jau taip atsitiko.Tam kartui tiek, bendrauti mums būtina,manau kažkiek ar daug, pagelbėsim vieni kitiems. Iki.Laikykit „stogą.“

Roberta

2015-12-12 10:12

na, negi jums tikrai padeda tie antidepresantai?man tai nesuvokiama, nepatirta, nors bandyta ir bandyta.kaŽkaip man regis, kad tai susijĘ su dvasia, siela, buvimu gyvenime, realizacija, požiūriu, savęs radimu.kai esi rdquo;savo rogėserdquo;-ir gerai, nesi-negerai.esmė-atrasti save.o vaistai...tik biznis.bet gal ir kitaip yra.gal kažko nesuprantu.užsuku čia kartais.net nežinau ko, iš inercijos gal:))Dažnai pagalvoju-kaip sekas viollai, tai tiek....

zunda

2015-12-11 21:12

Ir aš myliu visus, kurie myli mane. Kiek daug meilės. :)

O reklamos nekenčiu.

zunda

2015-12-11 20:12

VIOLLA, na kur tu prapuolei ???

doppelgänger

2015-12-11 19:12

Atsimenu, kai atsirado pirmos muzikinės radijo stotys, gal 1989, 1990. Viskas buvo nauja ir mano mėgstamiausia išgirsta daina buvo:

www.youtube.com/watch?v=xfVJ11GXzXQfeature=PlayListp=88FC5F21D3867DDCplaynext=1playnext_from=PLindex=13

doppelgänger

2015-12-11 18:12

viollai

Deja, priklausau vandens stichijai, ne tik pagal horoskopą (į kurį dažnai žvelgiu kaip į pramogą), o pagal vandens stichijos aprašymą, kaip charakterio įtakojimą. Vėlgi, viskas realityvu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių