2015-12-12 12:12
Sveiki sveiki, ar priimsite mane į depresuotų „šou“? Nebuvau čia užklydusi,prisijungsiu, nes patirtį turiu didelę, kaip ir pačią depresiją arba bjaurų įtampos tipą, kuris sukelia visas bjaurastis žmogaus gyvenime. Skonis-trūksta žodžių...Kartais norisi į rytus, kartais tik pas Dievulį...Neišeiti pas dievulį padėjo man tik rytų filosofija, netradicinė medicina ir žinoma, plius šlykštūs antidepresantai.„Išragavau“ daugybę, aplankiau daktarų gausybę.Viena tikrai žinau-padėti gali tik gyvenimo būdo keitimas iš esmės;nuo mitybos, dienos ir nakties režimo, joga, kvėpavimo pratimai, meditacija vandens gėrimas ir t.t.Aš žaviuosi tais žmonėmis, kurie turi tiek valios tai daryti,žinau daug, bet pati kol kas neįkandu šio režimo.Kito kelio, patikėkit, nėra.Visa chemija laikinai, o kasmet prie jų priprantama, liga progresuoja, griauna vidaus organus, ne tik „stogą“.Čia kažkas sakė naudoja seroxatą. Jis l. augina svorį ir bjaurus vaistas, kaip ir remeronas.Mane nuo jo beveik buvo paralyžiavę. Man labiausia tiko fevarinas, zoloft ir senas geras vaistas amitriptilinas.Šiaip 12 metų domiuosi netr.medicina ir ją vertinu, bet greičiau išgerti chemijos ir kas tas...Bus blogai, man jau taip atsitiko.Tam kartui tiek, bendrauti mums būtina,manau kažkiek ar daug, pagelbėsim vieni kitiems. Iki.Laikykit „stogą.“