violla

2015-12-20 07:12

Tiesa, pasidalinsiu: dabar aš važiuosiu į Kauno katedrą padeginti žvakučių. Ten labai gera.Juk Kalėdos -Padėkos ir Atminties takai. Reikia jais paeiti: prisiminti tuos, kurie mus mylėjo ir buvo geri,ir tuos, kuriems buvo sunku. Už dienas-kai lijo kasdienybės lietūs, už dienas- kai akino dangaus mėlynė- už ašaras ir šypsenas. Už žmones šalia.Tikrus. Einu visų atsiprašyti- kažką turbūt įskaudinau...Tai, va. Einu.Sugrįžus ruošiu dovanas. IKI.

vile

2015-12-19 22:12

Ir dar. Iliustracijai, kaip viskas yra. Šito niekaip negalėtų tieji žinute žemiau paminėti diedukai. O aš galiu.
Mėgstu žiemos savaitgalius. Už ką? Ogi už žiemos sportą per TV! Gi koks kaifas kai, tarkim, kokis slidininkas pasiekęs finišą griūva šaltyje į sniegą ir negali prakvėpuoti. O tu sėdi šiltai fotelyje, savo kvėpavimo nė nejauti, o ir sergi visai ne už tą nukritėlį. Jo pulsas baisus. O tavo? Toks pats, kaip prieš šį vaizdelį. Kas tai? Niekas. Tiesiog, tavo arklys, sorry, slidininkas dar nepasiekė finišo, taigi dar nėr dėl ko širdžiai plaktis... Tokie dalykai.

doppelgänger

2015-12-19 21:12

Zundai

Pritariu. Geriau neieškot adatų.

vile

2015-12-19 21:12

Prieš porą metų pasikvietėm porą diedukų sodyboje suarti kulkų darželį. Jie nebuvo skaitę to, ką esame perskaitę mes, bet žinojo svarbiausius dalykus, kuriuos reikia žinoti. Kai po darbų susėdom pabendrauti, jaučiausi tartum ant dūšios kas teptų ramybės balzamą. O juk šnekėjo dalykus, kuriuos čia mūsuose perlipam it arklio mėšlą... Galbūt todėl mes ir įkalinti šioje temoje?

vile

2015-12-19 20:12

viollai

Žmonių aplink visada yra. O kad nėra bendravimo su jais, kaltas ne vakarų pasaulis, o mes kiekvienas asmeniškai. Mes vis renkamės ir neišsirenkam su kuo gi čia mums pabendravus. Net virtualiame pasaulyje, kur nėra žmonių, o tik jų pavienės frazės, mes įsimenam žodžius, kurie mums nepatiko, ir toliau rišdami juos prie niko, prie kurio jie buvo prikabinti, ir nebendraujam su juo, nepaisant kokius žodžius jis betartų. S žyrų biesimsia... Kiekviename žmoguje yra visko - ir to, ko mums reikia, ir to, ko nereikia. Bendrauti reikia su visais. Net su girtuokliu ant suoliuko, jei jis TAVĘS KAŽKO paklausė. Manai, jog Dievas į tave negalėtų kreiptis per girtuoklį? Klįsti. Bent aš tuo jau neabejoju. Gali.

doppelgänger

2015-12-19 19:12

Mei

Minčių pagal lūkesčius tikrai nenoriu, kitaip tai būtų beveik mano mintys:)

Ramas

2015-12-19 18:12

na jei gausi ir pradesi gerti tai aprasyk poveiki. man siaip sakau draugai rekomendavo. sake kad savijautos pagerejo tikrai. o ir pats paskaiciau tai visai nieko pasirode.. na ziuresim

Ramas

2015-12-19 18:12

nu jo o tu kokius uzsisakiai ? plus? paziuresiu jei ryt nerasiu tai uzsisakysiu. man tai nezinau nei siaip ne taip buna patabaluoja.dazniausiai gal gulint.. ai zinok nezinau.. va db ziuriu isipildymo akcija tia nezinau tai silta tai salta:) tai dar kas tai duria kur tai karstis ismusa:) zodziu sunku isvardint ... bet man jau paciam is saves juokas ima ... nu tai va .. laikykites vis :) stiprybes :)

Leta

2015-12-19 16:12

Su manim viskas tvarkoj, irgi atostogos iki trčiadienio ar ketvirtadienio. Net nebesuskaičiuoju:) Ilsėkimės, nepasiduokim apatijai, viskas bus gerai. To linkiu mums visiems

Ramas

2015-12-19 15:12

Slimai na tokia pusiau ta savijauta. nenoriu nieko tik kad. kompas sian dragas man. o siaip pude velnio. uzsisakiai tia gerai nes as tai sian neradau ju. pristatymas tada gaunasi 6lt ?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių