Leta

2015-01-26 11:01

Sveiki,
mano artimieji nevisi ir žino apie mano sakykime negalią. Buvau ir pati nesuprantančių pusėj. Tik paskaitinėjus šitam forume, supratau, kad mano pirmas vyras turėjo kažką labai panašaus į nerimo priepuolius. Jam niekas nesugebėjo rasti ligos. O būdavo negali pabūti kaime, nepernešdavo audros, laidotuvių ir dar daug ko. Buvau pavargusi nuūo jo problemų, kartais atrodė, na galėtų pakentėti. Daugybę kartų keldavo mane naktį ir eidavom į ligoninės priimamajį. Pildavo jį šaltas prakaitas ir krėsdavo drebulys. Ir jis bijodavo mirti. Vaistų nevartojo.
Manau, kad nepakankamai jį supratau. Būdama šalia jaučiausi bejėgė ką nors padėti, pakeissti. Niekas nepadeda, ko besiimtum. Turėdama tokią patirtį, savo dabartinėm bėdom stengiuosi artimųjų neapkrauti.

Vilte

2015-01-26 11:01

Laba visiems.Tikrai jauciasi lyg butu pavasaris...

Leta

2015-01-26 09:01

Doppelgänger, tikrai sunkus tavo nickrsquo;as, kur tu tą umlautą ir radai? Gal užtektų doppelio?
O man tikrai visą laiką kvepia pavasariu, net oras atrodo virpa taip pavasariškai.
Šiandien supratau, kad esu sustiprėjus. Vėl esu situacijoj, kurios prieš du metus neatlaikiau ir prasmegau į depresiją. O dabar laikausi. Kažkas manyje pasikeitė į gera, tuo ir džiaugiuosi

Ramas

2015-01-26 09:01

sveiki,
jo salute smagu kad rodosi. o skausmeliai ir mane kamuoja cia gal salutinis poveikis tu vaistu blin

Kasiopeja

2015-01-26 08:01

sveiki visi, tikiuosi nuotaikos pirmadieni zvalios. Mane tai yprastiniai skausmeliai kamuoja, nors bandau juos visaip ignoruoti.... vat ir saulute Vilniuje islindo, gal bent kiek pralinksmins :)

doppelgänger

2015-01-25 21:01

Vilei

Atsiprašau, taip greit adreso neradau.

doppelgänger

Vilei

Taip ir neapsilankiau tame forume, net neieškojau. Nieko pagirtino, gal po 3-4 minučių rasiu ir įlysiu. Bendraminčių ieškau, bet tik parametrų daug: vadinamieji semantiniai laukai, kažkur susilieja, kažkur atsikiria.

vile

Doppel...

Mane BG forume laikė lietuve, nežinančia savo gimtosios kalbos. :) Virtualiame pasaulyje gali būti kuo nori ir... nenori.

doppelgänger

2015-01-25 20:01

Vilei

Mane toks juokas ima, kai kartą skaipe mane įvardino masonu. Aš, aišku, sustiprinau tą nuomonę, kad galėčiau pasijuokt. Nė velnio, pasijutau sąmokslo dalyviu:) Va taip, kai žmonės neįkanda žaidimo, o šaukiasi sąmokslo "teorijų":)

doppelgänger

2015-01-25 20:01

Problemos su dukra. Visiškai neklauso motinos. Tada pasipila žodžiai mano kryptimi: blogas tėvas. Iš kitur išgirstu, kad nepilnos šeimos rūpesčiai. Galų gale lieku durniaus vietoj, kuriam suverčiama visa kaltė. Skaudu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių