art

2015-02-08 12:02

noreciau paklaust kaip gyditis depresija.nes pradedu pykt ant viso pasaulio,kodel liga pasirinko mane.

laima

2015-02-08 11:02

Taipzinau Diagnostikos centra kur parenka reikalingus preparatus individualiai dar prie sios ligos labai tinka akupunktura tik maziau panikos skambinkit 867770358 rasykit

dana

2015-02-08 11:02

aciu Albertai uz palaikyma.Gal netiksliai apibudinau kova,sutinku su jusu nuomone,nevilnieti,bet kiekvienas is musu yra kitokia asmenybe,su ivairiais ligos simptomais ir nusivilimas nori ar ne ,kartais islenda,sergu jau 22m,jausmu ir pergyvenimu buvo ivairiu,saves gailestis tp.buna,o kartais jauciuosi ir nevykele,nors ir zinau kad tai del ligos,tai ir yra nuolatine kova,ismokti save teisingai vertinti ir pripazinti savo jegu ir veiksmu ribas.Mes juk visi zinom kad liga nepagydoma,ir kiekvienas i gyvenima kabinasi kaip gali.O jei kas nori paverkslenti ir pasidalinti savo isgyvenimais ,manau turi teise apie tai rasyti forume,turetume vertinti tai ir kaip tik galime padeti tam zmogui,nes nezinome kaip patys jausimes po metu,kitu.

inetta

2015-02-08 10:02

LOLAI,
dar kitu komentaru nepaskaiciau, bet nervai neatlaike.. kiekviena moteris turi teise patirti motinystes dziaugsma,o kiek kartu, tai kiekvienos ameninis reikalas! ir ne kieviena isgyventu ramia sazine, padarius aborta.
kitas dalykas apie paveldimuma ir vaistus.
IS daug zmoniu serga,kurie apie tai net nebuvo girdeje! niekas gimineje nebuvo sirges ir pan. tad negalima vien paveldimumo kaltinti.
del sveiku ar nesveiku vaiku.. milijonai atveju, kai dviems sveikiems zmonems gimsta ligoti vaikuciai ir atvirksciai-sergantiems gimsta kuo sveikiausi vaikai ir pan. vieni saugo save visa gyvenima, neruko negeria, sveikai maitinasi, o vaikai gimsta ligoti! tad niekur gyvenime nera grieztu taisykliu! daznai net nesuprasi,kodel vienas ar kitas serga arba ne..
KAI KAS auksciau musu viska nusprendzia..
nezinau, ar viska pasakiau..
tiesa, del interferonu nezinau, kiek laiko reikia pertrauka daryti, bet lasinantis Tysabri, tai reikia bent 3 menesiu pertraukos ir tik tada bandyti pastot. ir yra ne vienas atvejis, kai moterys taip dare, tik zinoma, iskart po gimdymo turejo pradet vel gydymo kursa. skaudu,kad zindyt nerekomenduoja, nes reikia save saugot, neissekti ir vel gydytis, kad buti stipriai ir vaikuciais rupintis :)

tiesa, prie ko cia buvo paminetos tos "babkes", tai neisivaizduoju..

Visiems geros dienos :)

inetta

To estee
del Fingolimod, man siule tik tuo atveju, jei tysabri netiktu ar pan. tai nezinau, ne ka ir pasakyti. is nieko dar negirdejau atsiliepimu. cia labai naujas vaistas.
tad tikekimes, kad rebifas pades tau stabdyti ligos progresa;)

albertas

slaba diena.Dana.:) vistiek geri zodziai(mintis).negaliu paroditi rankom...:) cull

Moni

Labas visiems.Del grupes buvau komisijoj ir zinot ka man pasake atvaziuok kai nebematysi ir kai reikes pampersu.Nervus pagadino tam sykiui ir tiek.Gal kitur komisija atlaidesne.O kaip yra istikruju?

edita

2015-02-08 09:02

Sveikuciai,
Noreciau pasidziaugti,kad bandote vieni kitiems padeti:)
O del grupes galiu pasakyti tik tiek, jei IS yra labai lengva forma, grupes gali ir negauti, nesvarbu ka rodys tyrimai (MR).
Stenkites jei galit kuo ilgiau dirbti, daugiau bendrauti,nes uzsidarymas namuose veda prie depresijos,daugiau sypsenu Jums.
Bukite atlaidesni savo artimiesiems,juk musu emocijos kartais perlipa per krastus - todel erziname vieni kitus:)
bet atleiskite mums uz tai....sunku,stengiames isgyventi
Stiprybes

kobraąąč

na as stengiuos ligai nepasiduot,domiuos,skaitau apie ja,todel ir uzsiregistravau sioje svetaineje,kur yra serganciu sia liga.kai suzinojau,kad sergu,atsirado baimes jausmas...daug ko bijau,nes nezinau kur kreiptis,ka daryt....tapau jautri,linkusi panikuot...tokia anksciau nebuvau...

suduvis

Ieva mano kuklia nuomone tai jūsų tėčiuj gali padėti aguonpienis,lai geria iš vakaro po stikline mažiausiai.Kai man buvo nervai,krizė ir panašiai,man jis padėjo.Tad sėkmės jums:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių