viollaa

2015-02-18 19:02

šiaurei

:) Tai aišku, kad vaikai nevalgytų "lavonienos", jei mes nepriverstume.. "geros" mamos ir tėčiai:)

viollaa

2015-02-18 17:02

kaimynui

Gerai, apie vandenį išsiaiškinom. Žiedadulkės irgi, gerai. Bet va, apie bičių pikį.. atsargiau, nepadaugink. O tai uždės plėvelę ant skrandžio sienelių, tokią, kad chirurgai po to lupinėja:) Čia ne mano išmintis, tų chirurgų pasakos. Tai nežinau?? :)

Asta23

2015-02-18 16:02

geriu 10metų antidepresantus, kuo toliau tuo blogiau ,kaip galiu juos nutraukti?

mergaite

2015-02-18 16:02

Sveiki, pries du men. psichiatras man diagnozavo depresija. Paskyre Stimuloton. Pagerejima jauciu, bet dingo apetitas, sutriko virskinimo sistema, pradejo krist svoris, kurio ir taip man truksta. Ar tai antidepresantu salutinis poveikis? Gydytojas situ pozymiu nelaiko butinybe nutraukt vaistu vartojima.. Gal reiktu pakeist kitais?

viollaa

2015-02-18 14:02

Bet kuriuo atveju rūgštinis organizmas - blogai.
Va va va, vaikiukų dažniausia teisingas, jei jis yra sveikas. Aš tikrinau savo katinio Leo:)) Rimtai:)
Ant liežuvio testą uždėjau. Fantastyk! Super norma. Mėlynas testas, kai mano vos žalsvas..(rūgštu). Dar matavau virgule katino bioenergetinį lauką, metrais. Jeigu žmogus, grįžęs iš darbo vos traukia 5-7 metrus, ir mažiau, tai katino metrų niekas nesuskaičiavo - virš šimto. Tai va, jie gyvena teisingai: žiūrėkim į juos, kopinkim jų gyvenimo būdą ir savimeilę - būsim sveiki:))

viollaa

2015-02-18 14:02

vienam

Norėčiau, kad mano įspūdis būtų klaidingas, bet man pasirodė tavo "atsisveikinimo" laiškas "iš aukšto". Maždaug taip, jog "esat beviltiški" suvokti daugiau. Nesakyk taip.. niekada nesakyk..

Kita vertus, labai gera girdėti, kad tu žinai ar manai, jog pagaliau išsikapstei iš tos velniavos. Buvo toks laikas, kad ir aš maniau taip apie save. Tik. Mes, visgi, esame ant savo "seisminės" zonos, kai negali sakyt - niekada.. VĖJO imperija žiauriai galinga..
Na, tu gal JAU sugebėjai pasitraukt ir iš tos seisminės zonos, ar žinai, kur jos nėra. Tebūna PALAIMINTI tavo keliai. Nuoširdžiai sakau.
Tik. Nepamiršk pagirdyt medžius, kai jie šauksis iš karščio, atskirti jūrą laše ir žmogų paliesti, praradusį tiltą laike ..
Tokia gyvenimo proza.. Mes dar gyvename ČIA.

Leta

2015-02-18 12:02

Pastebiu, kad po truputi visi sprendziam savo problemas. Visos trys moterys atbuvot vizitus pas gydytojus, galit ramiai gyventi, nes padarėt dėl savęs svarbų žingsnį ir mėnesiui žinot ką darysit. Vilte, kai atvažiuosi į klinikas duok žinoti - būtinai aplankysiu. Tik kaip čia padaryti, na rytoj turėsiu laiko, pasidarysiu naują pašto dėžutę ir paskelbsiu, nes darbinė mano per daug atpažįstama.
Kur dingai, Violla? Simeli, tu jau tur būt kelyje ir mintyse kartoji ką pasakysi psichoterapeutui. Visiems sėkmės, pavasaris yra sunkus metas mūsų problemas turintiems žmonėms, jo metu negalima nutraukti vaistų vartojimo. Laikykimės kartu ir po vieną.
Pritariu Robertai - neskaniai ten Sveikas su tuo durnių degradavimu išsireiškė. Nežinau net kaip jį suprasti. Ar čia mes tie durniai?

Vilte

2015-02-18 11:02

labas rytas visiems. Vakar buvau pas psichiatre klinikose, tai kovo men. guluosi i ligonine.Tikiuosi, gal geriau bus, nes man, kaip ir asarai pastoviai jauciasi didele ytampa, megins kitus antidepresantus.

viva

2015-02-18 07:02

labas rytas!siandien vyras nuves mane pas gydytoja,gal kokiu vaistu israsys.jei israsytu kokio xanax,mano savijauta pageretu,bet bijau priklausomybes.zinau kad kalbu nesamones taciau noreciau uzmigt ir nebepabust,nes nebeturiu jegu kovoti.matyt esu per silpna:((

viollaa

2015-02-18 07:02

kaimynui

Paskaičiau tavo nurodytą straipsnį. Visos nuomonės įdomu, bet jeigu žinai kitaip, tai ir lieki prie to "kitaip". Nesižaviu kviečių ir visų želmenų sultimis - jos gerai augina ir kai ką kitką. Aš pasitikiu mūsų Ruolia, jo nuomone.
Vanduo gerai. Tik coralinis vandenukas taip nešarmina, kaip gal įsivaizduoji. Lengvai ir po ilgo gėrimo. Jo kita funkcija - jis daro kraują vientisą, atlipina sulipusius eritrocitus ir kt.
Taip sau parašiau - nesiginčysim:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių