kamile

2015-04-28 19:04

man uz poros men 18 bus o dar netgi liemeneles nenesioju..gerciau kontraceptikus bet esu apkuni o iek girdejau jie dar labiau svorio prideda...?

Eexpert

2015-04-28 15:04

korne- buna visko gyvenime, bet kaip jau ir sakiau, ne krutine visu svarbiausia.

kika- na tai tau dar viskas pries akis.

eexpert1@mailru

2015-04-28 14:04

Salvija- kadangi menesines nereguliarios, tai ir brendimas normalus nevyksta. Reiketu sureguliuot hormonus, kreipkis pas ginekologa. Si reikala dazniausiai kontraceptikais sutvarko.

M- jei nesioji liemenele, gali buti kad truputi paprakaituoja ir po to niezti.

lola- tau reiketu apie 5 kg svorio numest. Kiek numestum sureguliavus mityba- neaisku, nes jei kunas linkes storeti, tai sunku ir mesti svori, bet tikrai pavyksta, tereikia griezciau save kontroliuot vakare ir maista vartoti lengvesni, daugiau zalumynu.

greta- siaip neaisku ka sportuosi, ir jei tai paprasta manksta, tai nieko tokio. Neaisku koks tavo ugis ir svoris.

emilija- i diena du kartus (ryte,vakare) po 5 minutes. Masazas turi buti kruopstus ir daromas leciau.

e-expert

2015-04-28 12:04

margutis- dazniausiai speneliai isryskeja, kai buna vesu, o kai silta buna minksti. Nieko cia nepadarysi, taip jau gamta dave, taip ir bus.

e-expert

2015-04-28 12:04

ania- tokiu metu nera standartu, kieviena atrodo kitaip, nes kai kuriom jau vyksta brendimas, kitoms dar ne. Tiesiog reikejo savo surasyti duomenis.

Eexpert

2015-04-27 16:04

Kika- nezinau kiek tau metu, bet jei jau arti pilnametystes ar pilnamete, tai parasysiu dar viena buda, tai kontraceptikai, jie kai kurioms merginoms labai padejo krutinei uzaugti. Tiesa sakant nezinau ar tikrai taip yra, bet visko gali buti, juk ten sudedamosiose dalyse lyg ir hormonu yra.

Greta

2015-04-27 11:04

Man 12m o pas mane tik guziukai , bet as del to nepergivenu. Kiek zinau krutu augima skatina mieline tesla jos buna daugelija prekybos centru ji yra skirta kepti bandelems ar sausainiams biski atvesinkite ir valgykite. Bet nepatariu jos kimsti ir kimsti nes ji turetu uzaukti savo laiku o ne tada kai jus uzsinorite. ;D sekmes

e-expert

/neregistruotas/- atsakyta el.pastu. :)

e-expert

Lina- pagal ugi ziurint, tai svorio daugoka, bet manau ugis greitu laiku pagreites ir viskas susitvarkys.

As - jokiu savo duomenu nenurodai, kad komentuoti. Siaip patarimas merginoms norincioms labai nesioti liemenele su padidinta krutine: -jau merginos isgalvojo, kad nesuverzti savo krutines, jos ant apatines maikutes tiesiog krutines lygmenyje prisiuva liemeneles "kauselius". Tokiu budu niekas nesusiverzia, o krutine atrodo didesne. Aisku apatine maikute tiretu buti kaip tik ant kuno. Parasiau, gal kam patiks isgalvotas metodas.

eexpert1@mailru

2015-04-26 20:04

/neregistruotas/- siaip nera normalu, bet juk buna ir isimciu. Bet reiketu pabandyti pasiaiskinti, kad nusiraminti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių