doppelgänger

2015-06-11 22:06

+versija:

Mei, atsiprašau, užsivedžiau:

www.youtube.com/watch?v=XF9xvnjaMNc

doppelgänger

2015-06-11 22:06

Mei

Atleisk, nemėgstu lietuvių saldžialiežuvių, pjauna mane jų balsai. Dar blogiau pasakyt norėčiau. Atsiprašau, tad dar užpjausiu:

www.youtube.com/watch?v=AwCp6RuQsZc

violla

2015-06-11 20:06

Na ką, baigiu lakuot nagus ir eisiu miegoti. Nepyk psichologai, kad apie tuos lakuotus nagus parašiau-tiek tesugebu..Tam kartui.

violla

2015-06-11 20:06

Geriausia man sekasi pabėgti nuo depresijos būnant tarp žmonių, bendraujant įdomiai ir ne tik. Taip pat knisant žemę, sodinant gėlę ar kopūstą, nesvarbu. Jau pirmos braškės pasirodė savoj lysvėj, kaip gražu ir skanu. Orytoj išvažiuoju į folistų konferenciją 2 dienom į kaimo turizmo sodybą, manau tikrai depresija nespes atsivyti. Ten bus ir laužai, o ji šito bijo, bijo minios, įsitikinau. Todėl žinau, kad bent tas dienas jokių duobių nebus. Po to, aišku, bus. Turbūt. Bet dvi maloniai praleistos dienos-jau šis tas, tam depresuotam gyvenimėliui.
O Roberta, sakei, kad sukiesi lyg bitė, tai kada laižysim medų?
Aš grįšiu šeštadienį, užsiregistruoju, prirašykit visko visko. Smagu bus grįžti į šią rsquo;galerąrsquo;:))Iki.

zunda

2015-06-11 19:06

D

Ir ko gi čia taip save vanoji? Pats sau diagnozę nusistatei, ar ką ?
Tiek, kiek rašai čia, aš tavo diagnozės nepripažįstu, anspaudo neuždėsiu. :)

zunda

Mei

Kasytės gražu, ir koks kieno reikalas, kokia tavo šukuosena. Svarbiausia - gerai jaustis pačiai.
Susipinčiau ir aš kasytes, bet dabar galiu tik ežiuką suvaidinti. T.y. seną ežienę. :)

Vienas

)
Lietaus reikia...
Dabar pats metas islyst is betono dezes ir atsigult kur ant zoles.Kaip ten dainoj:Atsistok prie zoles ,ziurek kaip auga zole,ji nezino zodzio meile.Bet zoles meile ne mazesne uz tavo meile,uzmirsk savo varda ir tapk zole...
Gaila tik ,kad mes,zmones,visi esam tokie dundukai...
)

virga

2015-06-11 18:06

Psichologe, jei mums stengtis nebutina, o pagerejima isprovokuos meteoritas, tai del kokiu priezasciu mums nereiketu kalbetis apie rdquo;pavirsutiniskusrdquo; dalykus? Taigi, tamstos logika liepia daryti, ka mes ir darome. O kad tamstos ivardinta rdquo;visa bedardquo; yra akivaizdus bedos nebuvimas, tai faktas ir mus, reikia pasakyti sis bedos nebuvimas gerokai dziugina.

dalužė

2015-06-11 18:06

Negi jau taip nusivertinai,kad lygini save su rdquo;tackomisrdquo;.Matai,as saves nelaikau atsitiktinumo auka,man kiekvienas veiksmas turi priezasti,netgi bendravimas su tavim...

doppelgänger

2015-06-11 17:06

Visada žinojau, kad esu beprotis:) O kam tas intelekto gabalas įdomus?
www.youtube.com/watch?v=_pcla5zyZfA

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių