Roberta

2015-07-02 08:07

Virga, pritariu 100 proc tavo mintim, džiaugiuos, kad tokių žmonių dar esama-šviesių, giedrų. Bent man tai nerealiai padeda atviri, žiūrintys aukštyn žmonės, darantys, o ne kalbantys. Kažkaip tikri žmonės lyg atsvara įlindusiems tik į save, tik racionaliem arba tik svaičiojantiems apie tai, koks turėtų būti pasaulis, o patys....Man tai atsvara.ir taškas, kaip sako Violla:))

virga

2015-07-02 07:07

Labas visiems ir visoms, sakiau - kol nepadarysiu, ka buvau uzisbrezus, tol cia neuzeisiu, tai jau padariau - dideli darba. Kazkaip dar labiau rdquo;stuburasrdquo; sustiprejo. Deje, nei del nerimo, nei del kitu ligu jau visai samprotauti nebesinori. Man atsitraukimas nuo viso to yra vienintelis gydymosi kelias, nes kaip raso Guru rdquo;stogas gali pavaziuotirdquo;. Bet kuo toliau, tuo labiau esu isitikinus, kad jis vaziuoja nuo tokio gilinimosi i kiekviena jausma ir pojuteli, kurie nuo domejimosi jais tiesiog tarpsta. Mes penime tuos viduje esancius nerimus, negerumus savo begaliniu demesiu jiems. Taip jie isikeroja ir jau nebezinia paskui - ar tu cia pats prisidirbai, ar tikrai esi kazkoks kitoks. Na, nepykit, cia mano nuomone, kuri man paciai padeda. Nebezinau, ka reiskia valanda sau, nezinau, ar visada padeda rdquo;reikiardquo;. Tiesiog manau, kad musu gyvenimas, kaip sakoma, vienkartinis ir laiko duota ne itin daug, tai ji galima isnaudoti tam, kad pasaulis butu grazesnis, o kai ji grazini, tvarkai, nuolat ka nors nuveikdamas, tai bent man gimsta pajautimas, kad kazkas yra neveltui sioje gyvenimo neaiskumo juroje. Kaip laikotes visi is esmes? Linkiu viesiems, kad butu gera, stipru ir sviesu!

guru

2015-07-02 03:07

Pradzioje oks gali isprovokuoti depresija,bet nesigydant ir sizofrenija arba kitus nerimo sutrikimus.
Na oks ir pavyzdiui paranojine sizofrenija skiresi tik tuo,kad pastaruosios atveju tie ikyrumai jauciasi,kad kyla is isores,zmogui atrodo,kad jam kazkas ideda i galva tas ikyres mintis ar jausmus,o oks atveju viskas kyla is vidaus.Bet nuo tu ikyrumu tikrai gali pavaziuoti stogas ir teisingai sakoma,kad nereikia uzsisklesti viduje,tureti koki uzsiemima,kad atitrauktu demesi nuo tu ikyrumu.

vi

2015-07-01 22:07

Vasara. Gal jūsų depresijos atostogas pajamo? :) Manoji tai darboholikė...

zunda

2015-07-01 19:07

www.svajos.com/slides/arteja_savaitgalis.pps

sveikas

2015-07-01 19:07

Aš vaistus vertinu tik kaip kosmetinę priemonę, kuri raukšlių neišlygina, tik sumaniai jas paslepia. Aklas tikėjimas stebuklingu vaistu, kuris kaip ranka nuima visas baimes, pagerina nuotaiką, padaro Jus kitu žmogumi labiausiai Jums kenkia. Niekas neišspręs Jūsų problemos, tik Jūs patys. Protingas gydytojas gali tik padėti. Lengvų ir greitų stebuklų gyvenime reta...

guru

2015-07-01 17:07

Aplamai raminanciais nereikia perdaug zavetis.Jie nieko negydo,tik laikinai nuslopina nerima.Kaikurie andidepresantai gydymo pradzioj,kaip salutini poveiki,turi nerima.Tai kol jis praeis gydytojai paskiria raminanciu.Po to palaipsniui nutraukia ju vartojima.Bet visgi realybeje buna,kad raminancius gali tekti gerti visa gyvenima.Tada geriausia vartoti keliu rusiu raminancius.Pvz.1savaite klonazepama o kita savaite nebegerti klonazepamo,gerti kita raminama vaista.Tokiu budu perdaug nepriprantama prie jokio raminancio vaisto,vartojant juos pakaitom(as taip darau).

D

2015-07-01 15:07

megė

2015-07-01 15:07

aciu

sveikas

2015-07-01 14:07

Jūs pabrėžiate esminį dalyką - dažnai sakote rdquo;ačiū, kad esaterdquo;. Labiausiai Jums gali padėti artimas žmogus, paprasčiausiai palaikantis už rankos priepuolio metu. Tai inkaras, neleidžiantis įsisiūbuoti stichijai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių