Maja

2015-07-13 09:07

Mano vyrui prieš tris metus skaudėjo Iš tikro skaudėjo galima sakyti aš jį ant kupros tampiau
iš mašinos į ligininę namo į ketvirtą aukštą Ir
taip vargom gal keturis mėnesius Nuo vaistų atsivėrė opa Paskyrė operaciją Pasirodo kraujas
ant ant tiek blogas jog apie operaciją net galvot negalime Kol taisėm kraują užsiėmėm masažu
Prasidėjo nuo to jog iš masažistės jau galėjo
išeiti be skausmo iki mašinos Namo parvažiuodavo
jau su skaudančia nugura ir koja Jau dabar nežinau kaip bet padėtis taisėsi po kiekvieno
masažo Dabar jau trys metai be operacijos dirba,
kas metai pasidaro masažus Maudžia pastoviai
bet vaistų stengiamės nevartoti Taip kad vilties
reikia turėti nežinau kas bus toliau Bet sakau
tada aš galvojau jog invalido vežimėlis būtų iš
gelbėjimas jei jis nuimtų skausmą Jei diedas iki
tualeto iš skausmo nenueina Va čia tai skausmas
Iki to laiko man irgi atrodė kas čia tokio Sėkmės
jums
lime

Sigitas

2015-07-12 18:07

aciu uz nr.vienas pazystamas su isvarza nuvaziavo pas Jasiuna tai jau geri du metai statybose visokius blokus nesioja ir jauciasi puikiai.zinoma kiekvienas zmogus individualybe,bet vis delto...

Nesvarbu

2015-07-12 15:07

as nežinau kaip su gyd daryt mane jis operavo pries 2 met nors pas mane issetine yra bet as visiskai po operacijos jau be lazdu nejau galvojau kad nuo is ,bet dabar padarė magnetini ir isvarža 10mm toj pačioj vietoj dabar operuos 09 mėn o ka jus patariat.

Sigitas

2015-07-12 08:07

gal galit pasakyti kur rasti profesoriu Jasiuna Vilniuje?

Vytas

2015-07-10 17:07

sveiki, labai prašau parašykite kas turėjote problemų su kaklo išvarža,man dabar nustatė magnetiniu rezonansu,kelis kartus buvau nualpęs,liepė operuotis, kol nesuparalyžavo, gal žinote gyd.Jaržemską Vilniuje gal kas operavotes, labai prašau parašykite,nes nežinia baugina

vaid

2015-07-09 15:07

labutis pasirodo butinai reik sportuoti gyditoja sake sportuoti iki grabo lentos siaip man per pjuvi irgi skauda prisiregistravau pas daktara ar tu jau sedi as dar bijau siaip viskas gerai ar palepina tave.

Dzeraldas

2015-07-09 08:07

labas vaida as irgi mazai sportuoju,seip neblogai jauciuos tik skauda pjuvis ir nemazeja guzas.

Nesvarbu

2015-07-08 15:07

kazkokia durne cia isimaisius. Mes visi dalinames kaip skaudejo, kas padejo, o ji kaip baldus tampe. Ar ji susivokia kokiam forume ji rasineja. Prietranka. Atleiskit uz zodzius, bet kai skauda ir kazkas aiskina, kad reikia negalvoti, o baldus persistatyti, tai atleiskit...

vaid

2015-07-07 11:07

dzeraldai as tai nelabai sportuoju siaip jauciuosi neblogai o kaip tavo sveikatele

Dzeraldas

2015-07-05 17:07

labas vaid na kaip jautiesi ar sportuoji namie.as tai bandau tik neiseiles darau pratimus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių