zunda

2015-07-21 21:07

D

Nežaiskit, vaikai, su degtukais. :)

Horoskopai gana tiksliai apibūdina žmogaus charakterį, savybes, bent jau man tinka maždaug 90 proc., bet tų laikraštinių, urmu pritaikomų visiems, tai nei skaitau, nei tikiu.

Labos nakties. Seniai jau nelinkėjau. :)

doppelgänger

2015-07-21 20:07

Zundai

Pastaruoju metu stengiuosi plaukti pasroviui, bet žiebtuvėlis arba degtukai pasiklydo kažkur kišenėse, bijau, kad kartą rasiu:)

doppelgänger

Zundai

Taip, kūną, kaip ir dainoj, laikau narvu. Gal lėtas, bet šiek tiek skorpioniškos natūros, pagal horoskopą, kuriuo netikiu.

doppelgänger

Prieš 10 metų jaučiaus kaip kopiąs į kažkokią pasiekiamą, ne itin aukštą viršūnę, labiau mėgaudamasis pačiu procesu, nei tikslu, po to slystelėjau, kritau, matyt, galva trinktelėjau. Dabar tenka gyvent su potrauminėmis problemomis, nevisada džiaugdamasis, kad likau gyvas.
Čia šiaip, perkeltine prasme.

zunda

2015-07-21 19:07

D

Klausimas adresuotas tau, :)

zunda

Ar tavo klausoma muzika atspindi ir tavo charakterį, gyvenimo būdą ?
Toks ramus, susimąstęs, lėtas, plaukiantis pasroviui?
Jei klausimas įžūlus, neatsakyk.

zunda

Sutinku su viollos nuomone dalinai. Turiu draugų, artimujų, bet esu priversta bendrauti ne su tais, su kuriais aš norėčiau bendrauti. Neturiu pasirinkimo laisvės. Kiekvienas galvoja apie save, aš taip pat, o čia ir iškyla visa problema - ar būti mandagia ir išklausyti kitus, ar pertraukti jų aimanavimus ir pasakyti, kad jei jau atėjai aplankyti manęs, tai bent leisk išsikalbėti nors kartą per mėnesį.

doppelgänger

sutinku su Viollos vienatvės ir vienišumo aiškinimu, panašiai sakyčiau. Būtent vienišumas mane dažnai vargina, kai negali visai atvirai atskleist savo vidų, net artimiausiems. Gal baimė būti pažeistam, nežinau.

violla

2015-07-21 18:07

OO, jetkau, dar jūs apie tuos šunis ir katinus..gal rimtai jie visų krikštatėviai:)))

Leta

2015-07-21 18:07

Susivėlė man tos vienatvės. Man atrodo, kad vienatvė užpuola tada, kai gyvenimą nėra kuo užpildyti - darbais, šeima, kažkiek kitais žmonėmis, kažkokiais kitais mėgstamais arba privalomais užsiėmimais.
Kai sakiau apie pagalbą, kurios negaunu iš interneto, galvojau apie tai, kad kai tikrai prastai jaučiuosi ir internetas manęs nepakelia. Landžioju, landžioju per visokius forumus, o ten visi susibendravę, suvalgę kartu pūdą druskos. Pasidaro dar liūdniau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių