giedre

2015-07-25 13:07

O aš nieko prieš pamatyt striptizą :)

Leta

2015-07-25 12:07

Nieko tokio išskirtinio nenutiko, bet pasikeitė gyvenimo turinys ir, matyt, man tai kelia baimę. Gal būt. Baisu ne dėl rdquo;šiandienrdquo;, o dėl ateities. Iracionaliai ir apskritai:)

giedre

2015-07-25 12:07

Tikrai.Tokių baisių dalykų apie jogą aš nebuvau nė girdėjus,kol iš Guru neperskaičiau.Kad visa tai,jog turi jis gert daugybę vaistų ir jų negalės niekad nutraukt,kad vos ne kasdien rašo apie mirtį ir,kad šiaip sugriuvo gyvenimas-kalta JOGA..
Aš turėjau omeny tą,kur jos atlikimo technikos gali pasimokint iš knygelių,kurių pilna net prekybos centruose.Iš žurnalų apie sveikatą ir šiaip moterims.Ir kurios užsiėmimų galima rast kad ir Kaune-bent keliose vietose.Nemanau,kad tie susirinkę po darbo žmogeliai patiria kažkokį gilų transą,vedantį link visiškos sumaišties galvoje..
Tiesiog manau mokina atsipalaiduot,derint kvėpavimą su judesiais,stiprina raumenis ir sąnarius.Matyt dėlto tie kursai ir populiarūs tokiam šiuolaikiniam skubančiam gyvenime.Tiesiog būna ramybės valandėlės.
Na,o guru patyrė kažką kitą,ko mes čia ir nesuprantam.O jis nenori aiškint.Ir nors rašo kasdien ir daug,nė viena mįslė nepaaiškėja :(

Leta

2015-07-25 05:07

Apie tas juodąsias akimirkas kalbėt nemalonu, atrodo, kad kalbėdama suteikčiau joms didesnę reikšmę. Kartais atrodo, kad jau suimu save į rankas, jau moku sau pagelbėti, moku analizuoti kas su manim vyksta. Kai prieš mėnesį galutinai nutraukiau vaistus, maniau, kad miegot visai nebegaliu. O dabar blogiau geriau, bet miegu. Ir su nuotaikom tikrai nesu krizėj. Man trūksta kasdienių pareigų, rutinos, kuri užimtų rankas ir protą. Jau primezgiau skarų ir šalikų:) Tokios šviežios pensininkės problemos

doppelgänger

2015-07-24 20:07

Zundai

Jokių 100 procentų. Nemanau, kad būna. Norėtusi bent per pusę, tačiau ir to, matyt, nebūna. Realybė ir geidžiamumas.

virga

2015-07-24 16:07

Sveiki, sakiau, padarysiu darbus - parasysiu, bet sisyk darbas duoda atokvepius, tai ko gi ir nepadraugavus? Jaun., sakanciai, kad neismano religiniu reikalu galiu as mielai pamoksla atskaityti. rdquo;amenrdquo; reiskia rdquo;ir viskasrdquo;, kitaip tariant tai nelieciamas reikalavimas po to nebepridurti nei zodzio. Cia panasiai, kaip violla sako - ir taskas. Met amen veiksmingas tik sventiko lupose! tai kad niekas nepridurtu tokio moralo, kaip as, geriau vartoti viollos teminus:)))). O karsta karsta karsta! Kaip gerai, kad mes tokie turtingi ir turim net keturis metu laikus!

vija

2015-07-24 15:07

Tai as dar nieko nevatojau is to,ka pataria,bet pabandysiu.O cia bendrauti man patinka,as jauciu,kad kazkam rupiu,man idomus ir visi kiti cia rasantys.As cia jauciuosi tarp savu.

Astrida

2015-07-24 09:07

Man prieš pora mėn pradėjo tirpti kairė ranka, trūkčioti ir smilkčioti įvairiose kūno vietose.Labai išsigandau, kas tai gali būti. Nuėjau pas šeimos gydytoją, papasakojau savo bėdas, pradėjau verkti.Gydytoja ir klausia , ar neturiu dar ir didesnių bėdų. Pasakiau , jog keturi metai gyvenu nervinėje įtampoje, nes serga sūnus.Tai ji man parašė vaistų ,,Spitaminrdquo;. Ar geriat kas šiuos vaistus, ir kaip savijauta nuo jų?

Leta

2015-07-24 05:07

zunda (2009-07-24 15:51)
Kas gi yra nevykėlis? Nejaugi už kiekvieną nesėkmę, nevykusį poelgį jau reikia save vadinti nevykėle? Tai jau perdėta savikritika, ar nepilnavertiškumo kompleksas. Tobulų žmonių nėra.

Tikrai nevadinu savęs nevykėle, bet juodesnę akimirką taip jaučiuosi. Ir visai man to nesinori

zunda

2015-07-23 21:07

D

Tu įsitikinęs, kad pats valdai savo gyvenimą ? Visu 100 % ?
Pvz. aš, nors ir kokią savarankišką ir nepriklausomą vaidinčiau, turiu pripažinti, kad kažkas (nežinau kas), daug ką nusprendžia už mane, ir pastato mane prieš faktą.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių