zunda

2015-09-15 20:09

Tylu, ramu. Miega visi.
Miegokit, jei tik miegasi.

Leta

2015-09-15 18:09

As visada stropiai vykdau pareigas, galiu ir budėti ir kitus žadinti. Gal kam sumažės nerimas, jei žinosit, kad aš bent kartą per dieną tikrai užsuksiu į šitą kampelį. Susirinkim visi, labai lauksiu rytoj po devynioliktos val.

Roberta

2015-09-15 17:09

Taip atrodo:)Dirbu, mokaus, gyvenu.Va, buvo liūdna, bet pasakiau sau-tai ne depresija artėja, tai tik liūdesys.Nenoriu leisti jai įsijausti.O liūdesys-tai gražu:) Pamenat Sagan eilėraštį-Sveikas liūdesy, tu žvelgi į mane iš kambario sienų, tu žvelgi į mane iš akių, kurias myliu, tu visai nedvelki nykybe...nes lūpos, net vargingiausios, nušviečia tave šypsniu....

violla

2015-09-15 15:09

O labas. Gaila bus, jei nieks nelaikys kompany. Kaip tik to ir atėjau. Iki robio valandos ne visada datraukiu, o kiti, vėl, kažkur. Kažkas čia rašėte, kai žmogus mintimis kalbasi-nieko blogo, kai garsiai su savimi, jau diagnozė. O kai rašinėsiu sau: violla-viollai? Kaip?:))

zunda

2015-09-15 13:09

Tiesa, man net stebeti nereikia, jis pranesa apie savo parvykima garsiai, garsiai.

zunda

2015-09-15 12:09

Sveiki visi !!! Ir ka as cia skaitau? Manes pasiilgo. Sirdis apsalo, kaip medum patepta :) Tiesa sakant, tai mane salna pakando, kaip tikra gelyte :) Buvau pamirsusi, kad Lietuvoje 4 metu laikai, tai tik siandien nusipirkau nauja el. sildytuva (kol pajungs sildyma) ir mazumele atsilau. Dar labiau susilsiu, kai reikes apmoketi saskaita uz elektra.

Roberta

2015-09-15 11:09

Labas:)) Aš štai sumąsčiau išeiti mažų atostogėlių trim dienom. Taip pasidarė, kad ateinu į darbą ir ... negaliu dirbti, tingiu kaip šuva.ne, greičiau kaip katinas. Nu, nekyla nei rankos, nei mintys, matyt, reikia stotelės. Pasiskambinau į Birštoną, sakau, pagyvensiu tris dienas sanatorijoje- masažas, baseinas, kur tau, sako-nėra vietų. pasiskambinau į Palangą, į Lino sanatoriją, sako, atvažiuokit. Bet, galvoju, ar neapims ten mane nostalgija, nes ruduo, miestas nudrengtas, o jei dar lis...Ir važiuoti toli.Pasidarys liūdna. Sėdžiu pasimetus ir nežinau. O gal tiesiog pūdymuoti namie. Sako, yra toks metodas - guli kiek nori, miegi kiek nori ir NIEKO neveiki, plauki pasroviui tarsi. Sako, kad tai geras metodas pailsėti. Ir pinigų sutaupyčiau.

Leta

2015-09-15 05:09

Labas rytas, užėjau naujų raktų, supratau, kad nuo šiandien keičiam spynas:)))

zunda

2015-09-14 21:09

D

Gerai būtų, kad atsirastų daugiau pašnekovų, nes mūsų duetas nelabai dera čia :)
Ir aš, kaip tyčia, paskutiniu metu iškalbingumu negaliu pasigirti. Mintys susivėlė.
Kur prapuolė violla, gal kas žino?

doppelgänger

2015-09-14 20:09

Zundai

Taip, užsuku. Bet nesiryžtu kažką pasakyti. Tik tarpusavyje bendraujam. Mano skype vardas robespjeras, bet ir ten manęs mažai būna. Svajočiau apie ankstesnius laikus, kai mūsų čia buvo daugiau.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių