rita

2015-12-08 12:12

ivedziau zodi spidomin 10 ir google islaipino mane siame krante.
keleta metu geriau antidepresantus lygiagreciai su suknistu gyvenimu.mazai padejo.
keiciau gyvenima.vaistu lyg ir nebereikia, bet problemu liko daug. jauciuosi turinti lengva priklausomybe Rivotriliui(klonaz.)
tai stai kokia kaina tas siek tiek sviesesnis gyvenimas,prplengvu narkotiku syda:(
neseniai nutariau pabandyti kitu- israse spidomin.Karta isgeriau- galva susisuko.nekenciama busena:(

Rivotril didziausia dienos doze-ketvertukas 2mg. tabletes.
Stipresniu stresu atveju-puse, ypac retai- visa vienkartine doze(2mg)
ar jau esu narkomane?

jolanta

2015-12-08 12:12

Keista girdėti,kad žmonės nori išsigydyti depresiją vaistais...Aš irgi tikėjausi surasti stebuklingą tablėtę,kurios dėka pasveikčiau.Deja...Teko suvokti,kad problema manyje,mano mąstyme.Kaip galima pakeisti savo mąstyseną nekeičiant savęs?Tai sunku,skausminga bei nemalonu,nes sunkiausia suvokti savo baimes ir ko tu ištiesų nori iš gyvenimo.Tačiau tik su šia sąlyga grįžta teigiamas mąstymas ir taika su savimi...Išmokstant mylėti save sugebi gyventi be baimių ir nuoširdžiai(o ne egoistiškai) džiaugis kitais...Ką gali gero suteikti kitam žmogui,nemylėdamas savęs?...Net vienas iš Dievo įsakymų yra:"mylėk savo artimą,kaip pats save".Taigi pirmaiusiai turim mokytis mylėti save,pasitikėti savimi,džiaugtis tuo,ką turime,kad gyventume pilnavertį gyvenimą.O vaistai turi būti tik pagalbininkas tai įgyvendinant,kaip ir psichoterapeutas,kuris nesprendžia už mus problemų,o tik padeda su jom susidoroti...

guru

2015-12-08 09:12

Kai as ten gydziausi,jie imdavo uz seansa 40lt.
Taip buvo malonus,bet kazkaip nenaturaliai ir nors viska idemiai isklausydavo,kazkodel tai poto viskas buvo panaudota pries mane pati kai skirdavo deagnoze.Beje susitikus gatveje,ta gydytoja pas kuria tiek daug laiko gydziausi,nesisveikindavo.

viva

2015-12-08 09:12

O kiek tas nedaug,jei ne paslaptis?:)

zunda

2015-12-07 21:12

mei
Skaitau visada ir viską, ir labai atidžiai skaitau.
Gyvenu pagal savo susikurtą filosofiją, ir ne visada būnų įsitikinus, kad tai yra gerai. Tai va, kai skaitau, atrandu, kad yra taip pat, ar bent panašiai mastančių, nusiraminu. Vadinasi, ne viską blogai darau. Tuo pačiu galiu pasisemti patirties iš kitų, pritaikyti.
Skaitant tas akademines knygas, atrodo, kad ten tik teorija, o kai skaitai paprasto žmogaus išgyvenimus, pajautimus, lengviau patikėti.

Ir kodėl tu nemiegi tais tamsiais paryčiais. Sėdi prie kompo 4.18 val. Gero miego šią naktį. :)

doppelgänger

2015-12-07 21:12

Ramus ir paviršiuje. Gal negyva jūra, paviršiuj laikanti. Pasimečiau tarp neigimo ir teigimo. Shit, gyvensiu.

www.youtube.com/watch?v=5zpEVXWrF20

doppelgänger

2015-12-07 20:12

Ramaus ir gilaus miego, kad jokie velniai nežaistų jūsų sapnuose, iki:)

www.youtube.com/watch?v=BQ4_b8e4XAE

doppelgänger

2015-12-07 19:12

viollai

O mane Pietų Amerika traukia, daugiau centrinė. Norėčiau ir į Tibetą, bet ten sudėtingiau - Kinija. Ir nežinau, ar mano širdelė aukštumas atlaikytų:)

viollaa

2015-12-07 18:12

doppelg

Svajonės niekad nebūna juokingos. Ir.. net pildosi kartais. Tai nebūtinai taip toli - fainos visos kelionės. Aš labai norėčiau į Graikijos Santorinio salų baltuosius miestus..

doppelgänger

2015-12-07 18:12

Pavydžiu Vienam tos kelionės. Seniai apie tokią svajoju. Bet viskam laikas. Vistiek pasieksiu, ko trokštu, o troškimai pas mane nedideli, gal kainos dar trukdo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių