vika

2015-12-14 22:12

man taip pat pripazinta is,gyvenu londone.buvo padaryti visi reikalingi tyrimai,aisku reikejo palaukti,betgi lietuvoje,jei eini valdiskai,irgi reikia laukti gana ilgai...jei nori kokios info,gali parasyti man i emaila : vikavirginia@yahoo.co.uk ,galiu duoti savo telefona,nes isivaizduoju kaip dabar tave kankina nezinia ,gal galesiu padeti kuom is savo patirties...as esu patenkinta savo prieziura cia,bet manau svarbu i kokia ligonine tave pasius.tu turi visas teises reikalauti i bet kokia ligonine,pati geriausia yra QUEENS Hospital centre.bet,tiesa,nepaklausiau ,ar tu gyveni londone?bet gal dar tau ne is!? dabar visdelto svarbiausia,kad tau padarytu magnetini rezonansa pradziai.
sekmes ir stiprybes visiems kitiems sergantiesiems!

lina

2015-12-14 16:12

tiesiog galvoju, kad musu ligai nelabai stengiamsi surasti vaistus ir tai logiska, kadangi serganciju labai mazai ir jie visi kvailai nervuoti ir budami sveikomis kojomis nepaeina. As aisku ironizuoju, sergu pati.Zinau, kad reikia susiimti ir galvoti, kad zmogus suristas su tavimi, tarkim santuokos saitais yra auka. todel kvieciu visus bandyti nugaleti patiems save ir daugiau vertinti savo namiskius. linksmu visiems svenciu

eugesiga

2015-12-14 15:12

Brangieji, jei kas nors turite adresus, kur galima prisiregistruoti operacijai (Lenkijoje, Bulgarijoje, Indijoje...) prašau, parašykite man. Iš anksto dėkoju. Mano adresas : eugesiga@gmail.com

Julius

2015-12-14 13:12

baikit nesamones su papildais.Mes ir taip sergantys ir nelaimingi,o dar kazkas nori pasinaudoti begaliniu troskimu pasveikti ir kaip atpilda uz vilti dar siekiama patustinti musu pinigines

2015-12-14 06:12

laba diena . noriu pasakyti kad kiekvienas turi savo nuomuone jam vartoti papildus ar ne , juk mes diskutuojam , man yra gerai ir juos vartuosiu ir jokios chemijos ir jokia reklama.

vytis

2015-12-13 19:12

Esu isitikines, kad jei galvoji apie liga, vadinasi ja maitini ir skatini. O pabandykit pamirst savo diagnoze nors viena diena ir i aplinka ziureti tik teigiamai, nieko neteisiant , nesmerkiant ir t.t. Pamatysit rezultatas bus tikrai geras.

gabija

2015-12-13 15:12

Tikra tiesa.Man nesake,kuo sergu daugiau nei metus.Atsiduriau ligoninei nepaeinanti,bet stengiausi,ir man pavyko atsistoti ant koju.Nes negalvojau,kad tai nepagydoma,ir kad negalesiu.Sau kartojau,kad turiu ir galiu,ir viskas bus kaip buvo.Jo,kai suzinojau visa tiesa viskas apsiverte.Nebesinorejo stengtis,nes viskas beprasmiskai atrode.

zmogus

2015-12-13 13:12

žinojimas taip pat liga. Prieita išvados, kad kol ligos diagniozė nenustatyta žmogus jaučiasi geriau.Čia tinka visoms ligoms.

raudysan

2015-12-13 08:12

Vytai,kur gauti Rebifą jei Lietuvoje neregistruotas?

Geras

2015-12-13 07:12

labas, tutsi kaip tu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių