viva

2015-02-24 19:02

Jei man blogai,tai visiem sakau ,kad gripas uzpuole.Nors tiesa sakant,jau kokius tris metus nesu juo sirgusi,apskritai mano organizmas atsparus visiem persalimam:)taip,as perfekcioniste,man arba super arba nieko.Labai noreciau baigusi teises studijas buti policininke,bet aisku tai tik svajone,ten turi but tiek fiziskai,tiek emociskai stabilus zmogus.

Vilte

2015-02-24 19:02

laba vakara...perduotu visiems linkejimus nuo Viollos.

dr

2015-02-24 18:02

viva, nesiteisinkit.yra, kaip yra.žinau, kaip būna nelengva.gerkit vaistus ir darykit visa kita, ką galit, dėl savęs...o gal..reikia pailsėti...ir nedaryti nieko, tik pailsėti....atitrūkti, leisti sau pabūti silpnai ir nesveikai..juk tai nieko tokio, kiekvienam savo gyvenimas, nesižvalgykit į kitus...

Leta

2015-02-24 13:02

Nugalėti ligą, mano nuomone, nereiškia pamiršti save. P_riešingai. Savęs nepaisymas ir atveda į ligą. Tik savęs pripažinimas gali irgi būti suprantamas įvairiai. Jei visada darysim, kad būtų gerai kitiems ir savo pyktį dėl tokios neteisybės stengsimės sutramdyti, liga garantuota. Negalima savęs nepaisyti, mes esam tam, kad realizuotume tai, kas mumyse užmanyta. Tik neklauskit kas užmanė, gamta, dievas, atsitiktinumas. Ir tai nesvarbu, kai būnam savimi, visada savijauta pagerėja. Tai mūsų lemtis...
Smagu užėjus į forumą, gera atmosfera, visi draugiški, tolerantiški. Ačiū

debeselis

2015-02-24 07:02

Sveiki. Ašara aš matau , kad Tu nesilpnas žmogus, gali padėti ir sau. Mes palaikome Tave, nes mes žinome tą ligą, ji mūsų nepaleidžia. Mes su ja susigyvenę, taip yra ir viskas. Labai gerai , kad išsikalbi, daug lengviau dūšioj.
Geros dienos visiems forumiečiams.
P.S. Labai vertinu nuoširdumu Letą, Viltę, Robertą, drąsiai gali klausti pas jas patarimų.

Nesvarbu

2015-02-24 05:02

Vieni is geresniu antidepresantu Seroxat.

Antanas

2015-02-23 23:02

tai yra labai dazhna merginu busena mokykliniame amzhiuje su laiku tai praeis igysi pasitikejimo savimi ir viskas susitvarkys

zunda

2015-02-23 22:02

D

Kas tau padeda pusiausvyros išlaikymui ? Aišku, jei tai ne perdaug asmeniška, ir man nedera ten kišti savo smalsios nosies.:))

O tu seniai jau nieko man nepagroji. Grok, susimildamas, grok, kad net pirštai iš nuovargio tirptų...... Prisiminiau Hiperbolę. :)

doppelgänger

2015-02-23 21:02

Zundai

Džiugu, kad pajauti tuos pusiausvyros tarpsnius. Sau taip pat linkėčiau jų kuo ilgesnių, bet kaip susiklostys:)

viollaa

2015-02-23 21:02

Sveiki:) Bandau atidaryt ar uždaryt 24 dieną:) Pėdos tik likę nuo vakar: seniai-negerai..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių