mecislovas

2015-03-06 06:03

Yra tokia nuostabi metodika aprašyta L.G.Pučko knygose ,,daugiamatė medicina,, . Metodas moka dirbti su visų ligų priežastimis,priklausomybėmis,stereotipais,dominuojančiomis neigiamomis mintimis ir emocijomis,moka diagnostuoti įvairias infekcijas -moka visą tai ir pašalinti be jokių vaistų. Vienintelis nemalonumas,kad reikia mokintis dirbti su juo-nieko nemokamo nėra-gyvenimas yra brangus dalykas ir maloniai gyventi reikia mokintis. Metodo knygos yra internete ,deja viskas rusų klb bet kalbos juk negali būti kliūtimi. imkite ir naudokitės. Galiu ir aš padaryti,pamokinti-rašykite mecislovas77@gmail.com

violla

Šiaip aš dar negaliu rsquo;išsipagiriotirsquo; nuo įtampos ir slegiančio akmens,bet tau jau mano bėda,tebus.
Jau trečia diena, ilgokai užsitęsė.
Dėkoju už vakar vakarą,kas bendravote su
manim, norėdami tai nuplėšti...palengvėjo.
Be kita,ko, pasakykite šiuos žodžius,kas turite kam, kas jų nusipelnė. Kam tinka.

Tu-labai ryški šviesa:
Bijau priartėti,kad neapdegčiau-
Bijau atitolti, kad nesušalčiau...

lina

Na, o del nemigos neturite problemu? Na tarkit, gal neuzmiegat, gal nakti pabundat ir neuzmiegat, o gal miegat, bet nepailsit? Man tos problemos, atsiliepkit, jei kam tai.

zunda

2015-03-05 22:03

Mirė mano sesuo. Labai mėgau tamsias naktis, bet dabar tamsu, o man neapsakomai sunku. Dieną tarp žmonių, lengviau, o dabar viena, netekusi didelės dalies savęs pačios.

Atleiskit, niekam čia nerūpi svetimi skausmai, bet parašiau. Gal dėl savęs. Nežinau. Tikriausiai.

zunda

2015-03-05 21:03

O, šiandien jau netuščias forumas, tik viena bėda, kad žodžių ir ženklų brūzgynuose nerandu minties. Tyla geriau.

papa

2015-03-05 18:03

o kur sustrekai sosiedai triubociai -;?

Vienas

2015-03-05 17:03

tai keletas zmoniu,kurie sirgo depresija:E.Hemingvejus,M.Monroe,C.Caplin,Jim Carey,Keanu Rives ir dar vienas komikas.Tas pats misteris Bynas..

ona

2015-03-05 17:03

ne taip gerai ir man.Eidama pas gyditoją parašiau.Pasirodo LEXOTINIL nužteks,reikia CLONAZEPAMO.Buvo ir aminazinas.VISKO būvo ir netekčių, nusivilimų.Bet vėl kildavau ir kabinausi į gyvenimą.Man atrodo jus jauni ir jūsų rašiniuose tiek daug skausmo ir nevilties.nejaugi tame ūke nebūna tarpelių ŠVIESOS. pasidalykite ja ir JI bus didesnė.IR AKYSE BUS ŠVIESIAU.

Roberta

2015-03-05 16:03

Aš pritariu Bridger. Tik dar manau, kad kovoti gal ne tas žodis, man labiau patinka Rasti, t. y. rasti išeitis, būdus sau padėti, rasti priežastis, kas kelia neigiamus jausmus, mintis, būsenas liguistas.nereikia varinėti nieko iš šio formumo, juk kalbantis galima suvokti priežastis, suprasti geriau save, kitus. Juk ėjimas iš blogumų yra ne tik guodimasis, nejudant iš vietos:))bridger yra toks kelias, kito žmogaus kitoks. Turbūt čia neateina visai pasveikę, o gaila-pasidalintų, kaip pavyko.Bet, manau, kai jau gerai, tai čia neinama:))

viollaa

2015-03-05 11:03

doppelg

Aha, ir man naktyje gera, ramu. Jokių depresijų šitam laike. Gal juodos jėgos susiniveliuoja su tamsa ir galią praranda??:)
Nemėgstu ryto. Dar vakare visai fain.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių