Maja

2015-04-11 06:04

Vida ji iseina ne pas kazkoki berna
o pas savo kuris jai geriausias sau
niausias Kaip ir mes savo laiku Taip kad
tu jos neteisk nesmerk

nikas

2015-04-11 06:04

Daug teko visokių būdų išbandyti gelbstint artimą žmogų iš šios problemos, bet reali viltis nušvito išbandžius Šičko metodiką. Tai ko gero vienintelis teisingas, efektyviausias ir pigiausias kelias, aišku reikia noro ir darbo pačiam įdėti. Dažna kliūtis tam, pačių alkoholikų nenoras spręsti problemos, kurį dažnai lemia klaidinga nuomonė, kad tai neišgydoma. Tada žmogus padaro logišką išvadą, kam stengtis, jei vis vien nepavyks, priima tai kaip lemtį ir nesistengia jos pakeisti (o tai ir yra dalis dektindarių programos, kuria siekiama girdyti visus ir iš to pelnytis jiems ir daktarams, kurie realiai negydo, o tik renka pinigus iš į neviltį pakliuvusių žmonių). Ši metodita griauna mitus apie alkoholizmo neišgydomumą, saikingo gėrimo, kodavimo ir kitus mitus, ir tai daro įtikinamai ir pagrįstais būdais. Ją praėjęs žmogus ne dėl baimės, o realiai tampa laisvas nuo problemos todėl, kad sužino tikrąsias priežastis dėl ko jis vartoja šį nuodą ir kas suinteresuotas, kad jis ir toliau tai darytų. Man atsirado viltis kai aptikau šią nuorodą: www.laisvi.lt/apie-g-sicko-metodika

Maja

2015-04-11 05:04

Vida is tikro jai nusibodo toks gyveni
mas Suprask tu ja,tegul ji gyvena savo
gyvenima Kiek ji gali murkdytis su jumis
As manau kad ji pakankamai pavargo nuo
tokio gyvenimo Ji dabar zydinti gele ir
tegul zydi salia zmogaus su kuriuo jai
gera,tegul myli ji Mes juos gimdome,augi
name bet gi ne sau o tam kad jie gyventu
Jie gi nera musu nuosavybe As irgi uz
daug ka pykstu, ir galvoju jei ji gyven
tu kitam mieste butu gal geriau As neno
reciau taip savanaudiskai kad ji dometusi mano gyvenimu Va matau eina pro
sali su anuke aha piktinuosi neuzejo Bet
ji neprivalo tupeti salia manes Protu
suprantu o sirdis vis savo Juk 50 metu
gyvenimas grazus Tu gali ka nori veikti
arba nieko neveikti Skaityk,gulek,sportuok,svajok O kad alhogolikai sedi salia mes kaltos Mes nieko nepadarem kad ju nebutu Laukem
po 30 metu Nieko neislaukem

debeselis

2015-04-10 20:04

Beje,skaitant alkoholiko rdquo;Rimantasrdquo; skirtingu stiliumi ir skirtinga gramatika parasytas mintis,kyla klausimu,ar cia tas pats asmuo raso?
Jeigu tas pats,tada kyla rimtu abejoniu del jo rdquo;blaivumordquo;,kartais atrodo,kad rastininkas buvo gerokai rdquo;zybtelejesrdquo;.Nzn,gal ir koks berastis tuo paciu vardu rdquo;pavarordquo;,o gal...

debeselis

2015-04-10 20:04

Reikia atidziau skaityti oponento pasisakymus ir nesupratimu bus daug maziau.As juk daug kartu kartojau:
Alkoholikas - tai ligonis,tai zmogus,susirges nepagydoma psichikos liga. [tikslesnio apibrezimo paieskokite specialioje literaturoje] Alkoholizmas,kaip liga yra itrauktas i pasaulini ligu sarasa.Alkoholizmas stadiju neturi,juo serga arba ne.
Nereikia alkoholizmo painioti su neatsakingu alkoholio vartojimu.Tai visiskai skirtingi reiskiniai.Neatsakinga vartojima galima sustabdyti arba nutraukti,galima sumazinti iki nekenksmingo asmeniui bei visuomenei.Alkoholizmo isgydi neimanoma.
Neatsakingai vartojantis,eilinis pijokelis,pasikeitus gyvenimo,darbo salygoms arba dar kokiu nors isoriniu ar vidiniu veiksniu veikiamas gali nutraukti,sumazinti alkoholio vartojima ir jis delto nejaus diskomforto,jam nebus reikalingos anonimu grupes,minesotos.Jis puikiai sugebes save realizuoti ir gerai jausis kasdienineje aplinkoje.
Alkoholikas gerima [vartojima vaistu,narkotiku,kitu svaigalu] gali pakeisti anoniminiu alkoholiku susirinkimais.Tam reikia jo vidinio sutikimo.Kiek pastebejau,ta vidini sutikima issaukia baime.Kitokiu motyvu neteko girdeti,gal tik kitaip ivrdindavo ta priezasti,bet varancioji jega viena: baime.
Nemaciau jokio skirtumo tarp alkoholiku,nesvarbu,ar jis nuo siuksliu konteinerio,ar is direktoriaus kedes i ta busena pakliuvo.Ju mentalitetas ir pasauleziura suvienodeja,ju gyvenimo vertybes pasidaro tokios pacios.Jeigu nebuciau visko mates savo akimis,niekada nepatikeciau,kad buves normalus zmogus,susirges alkoholizmu,gali taip pasikeisti,sugyvuleti,atsisakyti bet kokiu bendrazmoniskuju vertybiu ir gyventi tik zemiausiu instinktu vedamas.Deja,pavyzdziu maciau ne viena... Pasiziurekite i R.Silanska,girtas jis dar sugebedavo papasakoti,kad ir vulgaru,bet kazkiek juokinga anekdota.O kas is jo siandien?Baidykle,bandanti prajuokinti savo debilisku snukiu.
Nieko nekvieciu i diskusija ir nieko neverciu su manimi diskutuoti.Parasiau cia,noredamas PADETI zmonems,gyvenantiems ir kenciantiems salia alkoholiku.Juk lengviau spresti problema,kada zinai ne tik pasekmes,bet ir jos atsiradimo priezastis.

vida

2015-04-10 17:04

KODEL AS TURIU BUTI SU ZMOGUM, KURIS MUS SKRIAUDE VISA LAIKA. AS NORIU BUTI SU VAIKAIS, BET DUKRA NEBENORI.KAIP VISKA ISKESTI.

vida

2015-04-10 17:04

baisiausia, kad dukrai nusibodo toks gyvenimas ir dabar pareiske, kad iseinu pas drauga, man jus nusibodot. o as taip ja myliu. nemaza ji -21 metai. bet man jos taip reikia. ji mano dziaugsmas ir paguoda. o dabar iseis pas kazkoki berna. nezinau del ko man tada gyvent. Dar turiu sunu navedes kartu gyvena, bet ir jis jau suauges -27 metai. bet dar vienas.

debeselis

2015-04-10 14:04

Laikas kaip strele,jau metai prabego nuo mano rdquo;diskusijosrdquo; su Druskininku zombiais,kas teisus. Juokinga,bet nei vienas is Druskininku rdquo;paziburdquo; niekada nisdriso tarti zodzio uz save :-) Teisingai pasielge,juk ne jie svarbiausi.
Bet ir siandien man idomu:rdquo;ar jaudinasi alkoholikas,budamas rdquo;teisusrdquo;?rdquo; Ar atsirado nors vienas [-a] ju tarpe,kuris [-i] sugebejo pripazinti savo rdquo;klaidasrdquo;?
Ar yra aloholiku tarpe,skaitanciu sia diskusija,nors vienas sutverimas,sugebejes atsiprasyti savo artimuju,ir tuo momentu buves tikrai nuosirdus ir atviras sau ir savo artimiausiems???

Birute

2015-04-10 12:04

Šiandien išvažiavo ryte blaivus, jau gryžo nepastovintis.Baisu, kad ko nenudaužtų.Aš irgi nekenčiu visos jo giminės, nors žinau, kad jie niekuo dėti. Tiesiog nesinori bendrauti su jais.

Maja

2015-04-10 05:04

Buna ir man kartais kad nebesinori Bet
paskui save itikinu kad del kazkokio
atsiprasanr sudo Jis napasikeis tai tik
tu gali kazkaip save itikinti kad kitaip
nebus Mes gi juos issirinkom te prapuola
ta diena arne? Reikia gyventi savo gyvenima nors sunku Va vienos nusivertė
susidauze kelius gavosi trombas ir sian
dien iskeliauja Jau nieko daugiau nebekankis Jis priklausys tik jai vaikams ,pilstukas jau nebedraugaus su juo.Giminė aisku visada gaili savu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 22 ir 0 svečių