pieva

2015-06-24 11:06

ar turi, kam pasiguosti, kas tave palaikytu ir padetu? gal koks draugas ar kolega, gal giminaite ar tevai? juk nesi visiskai viena? o gal nenori, kad kas apie tai zinotu?

pieva

Ar vyras tave skriaudzia?

pieva

kur zemina, darbe ar namie?

pieva

o kas atsitiko? kodel to klausi?

e-expert

2015-05-14 09:05

noriu_mirti- na bet viena diena gal atrasi save, turi del ko stengtis, del savo geresnes ateities, del grazesniu santykiu su kitu zmogumi ir pagaliau del savo laimes. Kiti meta viska neturedami kur dingti ir atranda save kai to labai nori. Linkiu tau atrasti pagaliau save, dabar palankus metas kazka pakeisti, arteja vasara, silta, saulyte sviecia- gyvenima keisti kviecia. Sekmes.

e-expert

2015-05-01 14:05

oj - turi mama ir teti, bet kartais savi nelabai palaiko tavo klaidas, nesupranta. Kaip sakoma ankstesnio sukirpimo zmones, jie neklysta....

lince

2015-04-30 12:04

as myliu mane myli, bet as tuo netikiu... jis sake jog be manes negali ir pasikars... bet jis buvo mano geros drauges vaikinas, jau seniai issiskyre... as nenorejau su juo prasideti, bet sake kad pasikars, nors yra stabilios psichikos, vistiek bijau ir sutikau,,, menesi prabuvom ir issiskyrem, as rasiau jog mane nervuoja jo meiles priepuoliai... jis rase, kad as ji apgaudineju nes jo nemyliu, man tai atsibodo... todel nutylau ir su juo nebendrauju, bet drauge uzsisedus ir man DZIN. bet as jos bijau, nes ji yras tikra gyvate gali padaryti bet ka, jau paskleide apie mane kitam kaime, is ten viena mazvaike mane kale pavadino... o as su tuo bernu net nesibuciavau... as 15-mete...

e-expert

2015-04-29 19:04

As jau siuliau realia pagalba, bet kazkam nereikejo. :)

e-expert

2015-04-26 09:04

noriu_mirti- ech dar vis kankiniesi? kur ryztingi veiksmai? kam gyventi svetima gyvenima? :)

Eexpert

2015-04-24 18:04

Gumse- kaip tu ir sakai, cia nera didele problema, kad tu skaitai, kad verta tavo draugavimo, kad ji tau geriausia drauge, tai nereiskia, kad jai taip irgi atrodo. Paprasciausiai reik plaukti pasroviui, truputi maziau stresuoti menkniekiams, dabar svarbiausi mokslai, o draugiu ir geru tai dar gyvenime sutiksi ir nereiks ieskot, o savaime tai ivyks. Manau, kad tu turetum siek tiek maziau "kazko" pavydeti savo draugei, nes tada atsiranda kompleksas "nors pranyk". Viskas gerai, kas gerai baigiasi, tad si tema, kurioje mes cia rasomes tau tikrai netinka. Gyvenk ir visko is gyvenimo pasimokyk ir kai reiks pasiimk. O del galvos daznu skausmu, patarciau nueiti pas gydytoja. Sekmes.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių