2015-05-11 09:05
Na, tiek jau to dėl to tono ar tokio ar kitokio humoro jausmo:)) Man tai irgi įdomu ir tiek. nesutinku, kad čia negalima kalbėti apie pasaulėžiūrinius ar filosofinius dalykus, bent man tai dalintis apie tai, kokio dydžio išgėriau tokią ar kitokią tabeltę visai neįdomu. man įdomu, kaip žmonės mąsto, kaip atsiskleidžia, ką suradę, ką praradę yra, kur kuo abejoja. kiek čia esu, tai krenta į akis, kad kažkodėl lyg norima iš vienos pusės ginti depre, sakyti-ei, nieko tu nesupranti, nes tau TAIP nebuvo, ot man tai va BUVO tikrai, net nežinai KAIP baisiai, Tu tai visai nesergi ir nesupranti. Iš kitos pusės-ei, Tu, tinginy ir išlepėli, pasijudink. matyt, vienodai tos teisybės yra ir čia, ir ten:)) Kaip sakiau jau kažkada-yra mano teisybė, Tavo teisybė, dar tokia kalvio Ignoto buvo, jei kas pamenate:)) O su ta absoliučia Tiesa, tai...na, kas tas Teisėjas ir Žinovas? viskas gali būti labai reliatyvu, subjektyvu, na, bet, mes, žmonės, bandom rasti tas lygtis, kad galėtume susikalbėti, na, susitariam, kad du kart su yra keturi. Laikinai susitariam ir tiek.bet būt visai nįdomu gyvent, jei negalvotum, kad kažkas sumąsto, kad tai nėra taip.Ačiū kas pasako man gerą žodį, aš Jus irgi visus gerbiu ir palaikau, patinka pasikalbėti, išgirsti.