doppelgänger

2015-05-11 22:05

Zundai

Norisi pasakyti tau kažką gražaus, bet nerandu tinkamų žodžių. Gal nuoroda į kūrinuką, bet jį jau girdėjai turbūt:

www.youtube.com/watch?v=etjKx_MxrIsfeature=related

zunda

2015-05-11 19:05

D

Sakai, atostogauji. Į darbą nereikia, mums kompanijos nepalaikai. Tai ką gi tu veiki?
Spėjimas - garbini Bakchą. Su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. :)))

Vilte

2015-05-11 17:05

laba visiems...na as parasysiu trumpai, kas nores pabendrauti tas atvyks...gal vieta negera, kad pas mane, aisku komforto nebus...)

violla

2015-05-11 17:05

Dėl susitikimo. Būsiu, jei nesutaps su konferencijos laiku, kuri man labai svarbi dėl mano naujo indiv. darbo-atvažiuos sunkiai prikviečiami lektoriai ir kt.
O dar? Ar atvaziuosite kas nors? Gal reikia skelbti REGISTRACIJOS PRADŽIĄ? Bet šitai gal Viltė padarys?:)) Nes, tas aktyvumas...abejotinas..lyg ir norim, bet kai reiks tai padaryt, tai visko gali būti..

Leta

2015-05-11 16:05

O aš neįeinu į mūsų forumą. Nieko nesuprantu

Leta

2015-05-11 16:05

O aš neįeinu į mūsų forumą. Nieko nesuprantu

virga

2015-05-11 12:05

Labas visiems ir aciu Debeseliui. Isivaizduoju toki maza, jauku, negresminga debesiuka: is vienos puses jis mato saule, o kitoje - zeme ir savo paties seseliukas. Na, cia nebutinas palyginimas. Man dabar jau nesvarbu, kad griztu kas nors - tik verta kazka daryti del to, kad taip manau reikia ir taip manau, kad gerai. Be to, kaip sakiau, jau ir grizo - grizo geda, kuri daug ka zmogui duoda ( Jonas Paulius II sake, kad ji yra tas slenkstis, kuris atskiria geri nuo blogio. Ko gero), grizo tuo, kad zinau, kiek daug nepadariau tai dar verta siek tiek padaryti. O rytoj as pati isvaziuoju, grisiu tik geguzes paskutinemis dienomis. Todel noriu palinketi visiems dziugiu susitikimo akimirku, moralines stiprybes, vilties, zodziu, visko, visaip, nes visko gali prireikti. Tik depresijos nelinkiu. Ir dar noriu papasakoti - perskaiciau apie itaigos galia vakar, atrodo. Buvo atliktas tyrimas su savanoriais: vienimes buvo hipnozes metu itegta, kad jie gali isgelbeti sergancius nuo siltines, kad ju rankose kitu zmoniu likimai, kad jie yra pajegus dideliems dalykams. O kitiems iteigta, kad jie dirba siltines barake, kad jiems gresia pavojus, kad bacilos persiduoda, na, zodziu, visa moksline tiesa, nuo kurios ne vienas neapsaugotas. Po hipnozes istyrus pirmuju krauja rasta, kad 70 proc. padidejo siltines pasipriesinimo antikuniai, o antriesiems kraujuje is naturaliai kazkokio procento ir taip egzistuojanciu tokiu antikuniu apie 60 procentu ju sumazejo. Toks stai dalykas aiskus ir be paaiskinimo. Tai tik vertinkim vieni kitus - o is tiesu, kas kito belieka? LAIMINGAI, grizus butinai parasysiu afrikietiskus ispudzius.

violla

2015-05-11 11:05

oo, jau taip generuoju..bet pirmykstis dingo, o tiek vargau..

violla

2015-05-11 11:05

nesupratau, kodel negaliu issiusti komentaro-sako rsquo;klaidarsquo;..dar viena naujiena, sako ne taip generuoju, nzn????

Roberta

2015-05-11 09:05

Na, tiek jau to dėl to tono ar tokio ar kitokio humoro jausmo:)) Man tai irgi įdomu ir tiek. nesutinku, kad čia negalima kalbėti apie pasaulėžiūrinius ar filosofinius dalykus, bent man tai dalintis apie tai, kokio dydžio išgėriau tokią ar kitokią tabeltę visai neįdomu. man įdomu, kaip žmonės mąsto, kaip atsiskleidžia, ką suradę, ką praradę yra, kur kuo abejoja. kiek čia esu, tai krenta į akis, kad kažkodėl lyg norima iš vienos pusės ginti depre, sakyti-ei, nieko tu nesupranti, nes tau TAIP nebuvo, ot man tai va BUVO tikrai, net nežinai KAIP baisiai, Tu tai visai nesergi ir nesupranti. Iš kitos pusės-ei, Tu, tinginy ir išlepėli, pasijudink. matyt, vienodai tos teisybės yra ir čia, ir ten:)) Kaip sakiau jau kažkada-yra mano teisybė, Tavo teisybė, dar tokia kalvio Ignoto buvo, jei kas pamenate:)) O su ta absoliučia Tiesa, tai...na, kas tas Teisėjas ir Žinovas? viskas gali būti labai reliatyvu, subjektyvu, na, bet, mes, žmonės, bandom rasti tas lygtis, kad galėtume susikalbėti, na, susitariam, kad du kart su yra keturi. Laikinai susitariam ir tiek.bet būt visai nįdomu gyvent, jei negalvotum, kad kažkas sumąsto, kad tai nėra taip.Ačiū kas pasako man gerą žodį, aš Jus irgi visus gerbiu ir palaikau, patinka pasikalbėti, išgirsti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių