evelina123

2015-06-28 09:06

Noreciau dar vistiek paklaust dar vieno klausimelio,bet jeigu dar nera menesiniu ir daznai skauda pilvo apacia vos ne kiekviena diena, tai zenklas,kad jau greit gali prasidet menesines?

greta8520147

2015-06-28 08:06

sveiki. man neseniai ukako 13m balandzio men. mano ugis 156-158, svoris 46-47kg. pas mane menesiniu nera ir krutis mazi beveik nera. nezinau ka daryti patarkite prasau ka daryti?
(vardas greta)

e-expert

2015-06-28 07:06

meja- na 13 metu, dar galima butu ir prisilaikyti, nes poreikiai stipres dar ateityje, o skubeti nereiketu. Viska reikia daryti su protu, kad ir kaip ko nors norisi, pirmiausia reiktu pamastyti apie pasekmes, po to daryti. Bet visgi pabreziu tu esi visiskai normali mergina.

e-expert

2015-06-27 19:06

meja- nieko cia keisto nera, visos merginos bresdamos kazka ypatingo prisigalvoja, nes jau siaucia hormonai ir atsiranda poreikiai. Neparasei savo metu, kad protingai uzbaigciau savo minti.

nusivylusi panele- nieko negaliu pakomentuoti del svorio, nes ugio neparasei. Brestant daznai merginoms pasitaiko, kad ugis auga greiciau nei svoris ir to pasekoje (ypac siais laikais) nedideja krutine, nes neturi is ko augti. O del vaikino kuris tau patinka, tai pasakysiu, kad jis tau ne pirmas ir ne paskutinis, patiks dar nemazai ju, ir del to griebtis liemeneles nereiketu, nes suversi krutine ir dar labiau stabdysi naturalu brendima. Kam deti liemenele, jei dar nereikia jos pagalbos.

evelina123- atsakiau tau kitoje tokioje pacioje temoje.

eexpert1@mailru

2015-06-27 15:06

Kamilee- jeigu augs svoris tai augs ir krutine, is ko gi krutinei bresti, kai svorio trukumas?

Agata- labai daug svorio truksta net apie 8 kg. Nebus jokiu apvalumu jei ir toliau ugis dides, o svoris atsiliks.

evelina123

2015-06-27 14:06

Man 13 m. ziema bus 14 m. Jau nuo pat zemos skauda pilvo apacia,bega baltos iskyros ir kazkodel skauda lytini organa.Jau galvojau,kad man greit turi prasidet menesines,bet dar iki siol taip ir neprasidejo...Gal man kazkas negerai? prasau padekite.Aciu :)

Eexpert

2015-06-27 11:06

aaaa- intensyvus sportas mazina krutine.

eexpert1@mailru

2015-06-27 08:06

Sandra- Taip reguliarus masaziukai brestant padeda krutinei lengviau bresti.

symkaa- na pas tave zenklus svorio trukumas, siuo metu turetu buti apie 51 kg, kad krutine turetu is ko bresti. Juk stebuklu nepadarysi jei esi per daug liekna. Imanoma gerai maitintis, kad krutine taip pat didetu, bet tai ne vieno menesio trukme bus, o apie puse metu, kadangi pas ka sunkiai priaugama svorio tai greitai jis vel nukrinta, bet butina prisiziureti dabar, nes pagrindinis brendimas bus dabar ir jei nebus is ko, tai nebus krutines didesnes.

aštuntokė- tau taip pat truksta svorio apie 10-12 kg, uztat ir krutine neturi is ko bresti.

laukianti- kiekvieno zmogaus kunas bresta skirtingai, tad nieko nepadarysi, juk neisakysi, kad bresk, reikia islaukti lytinio brendimo, gerai maitintis, stengtis nesirgti, kad nereiktu imunines sistemos slopinti vaistais.

Ele- tavo beda greiciausiai yra tavo svoryje, turetum sveri apie 50-51 kg, kad brestu tvarkingiau.

Miglė- ne nuo skausmo vaistai neturetu itakoti menesiniu, tiesiog kitokie cia faktoriai bus.

sveiki- greiciausiai nesioji liemenele ir taip varzai krutine, ji auga, bet neturi kur detis ir krypsta i sonus, aisku neatmeskim ir genu.

asssssspaugle- siaip nepatarciau suverzti krutines liemenele, bet cia kiekvienos reikalas. Tau truksta apie 6 kg svorio. O su mama tiesiog jau reiketu pasikalbeti moteriskais dalykais, pasakyti ko tau jau reiketu, ji tikrai turetu suprasti ir patarti.

as ;)- liemenele stabdo normalu krutines vystymasi.

sima- tu dar nebresti lytiskai (nera menesiniu) tad ir paspartinti nera kaip. Dar per jauna. Pabrinkimas tai greiciausiai vienas is pozymiu kad jau kunas ruosiasi brendimui.

ugnyte147- siaip liemenele stabdys brendima, bet su mama jau galite pasikalbeti apie moteriskus reikalus, juk ji turi suprasti. Nors tu dar jauna ir manau, kad dar nebresti lytiskai, teks paluketi truputi kantrybes.

klausiu jusu ): - svoris tavo labai geras, gimnastika kaip tik skatina augima, o ne slopina.

e-expert

2015-06-27 07:06

smile- taip augtu, bet kiekvienas vaistas turi savo salutini poveiki, ar butina save zaloti?

eexpert1@mailru

2015-06-26 19:06

Kamilee- valgyti daugiau vakarais riebesnius maisto produktus, maziau sportuoti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių