doppelgänger

2015-08-16 21:08

Mane nuo ambiento išgydys tik panelė su dalgiu, tokios naktinės nuotaikėlės:)

www.youtube.com/watch?v=t5AA-K7TedQ

saldžiarūgščių sapnų, gaivinančių, na, kokteilis kiekvienam savo, kas į kurią pusę, bet ryto linkėčiau žvalaus, pagal galimybes.

virga

2015-08-16 19:08

Na, savaitgalis pasibaige. Tai visiems - Gero REIKIA dirbant ir NEREIKIA sianakt ilsintis!

doppelgänger

2015-08-16 19:08

Mėgstu ir aš skaityti, bet kažkaip visuomet kokias tris knygas vienu metu skaitau: dienai viena, vakarui kita:)
Tris dienas prie ežero sėdėjau.

saulė

2015-08-16 16:08

Norejau pasiteirauti, ar nuo antidepresanto „seroxsat“ atsiranda priklausomybe. Geriau ji apie 1 metus ir 8 men. Taciau gydytoja patare nutraukti jo vartojima.Dabar jau apie 2 men.nebevartoju. Nutraukus ji vartoti kazkaip keistai jauciuosi. Tiesiog bijau, kad tie panikos priepoliai ir tas nerimas vel nesugriztu.Jauciu kazkokia itampa, baime, nerima. Kai geriau ta „seroksata“, tai tikrai puikiai jauciausi. Ar yra kazkoks antidepresanto „seroxsat“ vartojimo nutraukimo sindromas ir kiek jis trunka po vaisto nutraukimo . Gal kam teko tai pajusti. Dekoju uz atsakymus.

Malvina

2015-08-16 15:08

as iseinu is cia,sekmes

r

2015-08-16 14:08

Tai kad tie Reikia niekur nepabėga, o tik susistumia ir dar labiau užgriūva. Tik padaryk kokį Noriu, tai paskui penkis kartus atidirbt teks.Nesinori užkrauti kitiems savo Reikia.

zilvinas

2015-08-16 11:08

ACIU visiems.

doppelgänger

2015-08-16 10:08

Zundai

Šaunu, kad daug skaitai. Turiu gerų knygų, bet vis neprisėdu rimčiau. Nutaika vidutiniška, bet tikrai pakenčiama:)

www.youtube.com/watch?v=G0mr_7q-s28

Roberta

2015-08-16 10:08

rašo čia gi apie tai, ką galima padaryti, kad pasijaustum laimingesnis ir kad tai būtų maloni veikla, malonūs darbai. Na, sakykim, noriu į kelionę, bet tada reikia ne maloniai, o labai daug dirbti, vadinas, tai jau ne maloni veikla, o mazohizmas, alinantis darbas. Arba aš noriu mažiau sverti. Tai kitai savaitei bus rdquo;malonumasrdquo; gyventi tik lesant, abejoju, ar bus tai maloni veikla. Aš kai tik pradedu dėliotis savo tikrus norus, tai yra tikrai asmeniškus, ir tuos, kurie man suteiktų laimės, tai aplimpa tie norai visokiais dar didesniais REIKIA ir dar didesniu reikalu save spaust. Pvz., vakar norėjau važiuoti su šeima, o staiga iššoko Reikia dirbti ir ate norams.

Malvina

2015-08-16 09:08

ir aciu savo sseseriai,kuri vienintele moka mane iki to davest

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių