evelina123

2015-09-02 13:09

Sveiki.Norejau pasiklausti apie imuniteta.Mano imunitetas silpnas, daug sergu.Jau koki menesi ar daugiau geriau ZYPPY vitaminus panelems,tiesa saknt jau pabaigiau juos gerti.Pradesiu nuo ryt gert zuvu taukus,kad pastiprinciau imuniteta.Dar mama buvo per televizoriu girdejus,kad rauginti kopustai turi labai daug vitamino C,tai mes juos taip pat pradejom valgyt.Noriu stiprinti organizma ir tikuosi,kad tada krutine daugiau augs.Ar tiesa,kad nuo stipresnio imuniteto ir nuo tinkamo svorio ir ugio auga daugiau krutine? Nes mano svoris jus raset,kad mano ugis i svori ziurint puikus.Mano ugis 1.64, svoris 48kg gal net jau 49kg ar daugiau nezinau,nes seniai jau sveriausi.Ir gal dar yra kokiu darzoviu turinciu ypac daug vitaminu jeigu zinote parasykite.Aciu :))

e-expert

2015-09-02 08:09

samanta159- manau, kad dar neuzaugo, merginos bresta iki 21 metu. Neparasei ugio, svorio, galbut del svorio trukumo ir mazesne krutine, nes nera is ko bresti.

eexpert1@mailru

2015-09-01 23:09

Gabrielee- zinoma turi problema ir didele del svorio. Jei uzrasei teisingai duomenis tai tau truksta net apie 10-13 kg svorio, uztat ir nesivystai normaliai.

brigite- rukymas ir alkoholis brestanciam organizmui labai blogai ir stabdo brendima. Per menesines maudytis vandens telkiniuose negalima.

;/- yra kazkokia priezastis, kodel jie auga (bresta) i sonus, bet ta priezasti nustatyti gali tik ginekologas pamates ir paklausinejes pagal aplinkybes. Jei tai ne genai, tai dar yra ir kitu priezasciu.

neziniukee

2015-09-01 16:09

jeigu as sveriu 37 kg ir esu 156cm sakot kad turiu priaugti apie 4 kg tai ka man valgyti kad priaugcuiau svorio bet neeitu man nieks i pilva????

eexpert1@mailru

2015-09-01 15:09

karolinute- taip greiciau bresta. Svoris labai geras.

Milda- 3 kg trukumas brendimui. Zinoma kai jau sergi reguliariomis menesinemis, greiciau ir krutine bresta.

tapati- taip gali buti susije su menesiniu formavimusi, bet kai svorio 4-5 kg truksta tai reguliariu laukti menesiniu -butu labai netiketa.

e-expert

2015-09-01 15:09

Monika- visos keicia pagal situacija, jei gausiau tai dazniau, jei jau link pabaigos ir negausios isskyros tai reciau, nes jeigu bus per daug, tai kai atsisesi, tai ir istryks visa mase, per kelnes per visur. Buk svari, apsiprausk daznai ir geriau dazniau ji ir pakeisk.

eexpert1@mailru

2015-08-31 20:08

IN DI GO- na tokio amziaus dar nebresti, o ugis gal kiek mazokas, bet uztat dabartinis svoris tinkamas brendimui. Tavo amziuje mergaitems dar nebuna didesniu krutiniu.

LG - svoris labai geras, reiketu tikrintis hormonu veikla.

neziniukee- lankas nekenkia niekam. Siaip brendimui tau reiketu trupucio daugiau svorio, apie 4-5 kg.

/neregistruotas/- kadangi tau truksta svorio brendimui (apie 4-5 kg), tai manau pradesi bresti po metu ar pusantru.

Diana- kai prasideda reguliarios menesines, tai ir krutine pradeda sparciau vystytis. Neaisku kieno genus paveldejai ar mamos giminiu ar tecio.

/neregistruotas/- svoris tavp neblogas, tik metu mazokai, dar nebresti lytiskai, bet manau bus krutine nemaza, o rudos isskyros reiksia artejanti lytini brendima- menesines.

eexpert1@mailru

2015-08-31 11:08

Akvilė- na reiketu apie 4-5 kg priaugti svorio.

e-expert

2015-08-30 19:08

/neregistruotas/- na neteko matyti specialaus. Nezinau, reik galbut tiesiog pasitarti su kitom draugem.

e-expert

2015-08-30 17:08

. - na patarciau neiti, gali kilti keblumu. Daugiau apie menesines paskaitinek cia >> obtamponai.lt/mano-gyvenimas-ir-judedimas/mano-kunas/mano-menesines/1?gclid=CI3BtIOJ-qoCFQLxzAoduXlU2g

?- na normali krutine tavo amziuje.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių