Vilte

2015-06-08 18:06

Laba visiems...as niekur nedingusi, tik darbu daug visokiu yra, taip lietaus reikia...

violla

2015-06-08 17:06

Vienatvės nėra, o gyvenimo tyla -net spengia...arba -aš per daug girdžiu:(..
Mokysiuos nustoti klausytis-kito kelio tam kartui nežinau.

violla

2015-06-08 17:06

Kur užsirašyti? Ogi, pirštu ant vandens...o parašyti - čia. rdquo;Lomkėsrdquo;?..geras, nušperintas nuo kažko.. Jo, man tada šiandien, ta tikroji rdquo;lomkėrdquo;. Ir jokių saulių nemačiau, gerai dar, kad vėją pajutau..Sėdžiu kaip grybas po lietaus ir nenoriu, kad taip toliau tęstuos. Per dažnai. Bet atsodinsiu kokį vieną iliuzijų medį, ne pirmas kartas, moku. Dar. Tegu sprendžia pats, ką toliau daryti. Nelaistysiu..nepakeliu laistytuvo.:(

Dina

2015-06-08 11:06

taip, o man gydytoja prieš keletą metų buvo nustačius vidutinio sunkumo depresiją, kažkodėl gydė mane xanaxu, po trijų metų buvau tiek nuo jo priklausoma, kad bijojau į parduotuvę išeiti be jo, į darbą tik rdquo;įkalusirdquo; dozę, net skambutis į duris baugino. Cha.., net numirti bijojau, o jei siela gyva po mirties iš kur ji TEN gaus xanaxo?? O dabar aš rdquo;švarirdquo; ir tikrai laiminga, reikia tam kiek valios ir didžiulio noro keistis pačiai. Beveik kiekvienam mums nutikusiam nemaloniam įvykyje, reikia ieškoti ir kaž ko teigiamo. Pvz.:tokį puikų sekmadienį dirbu, kai kiti ilsisi prie jūros, na ir gerai, mažiau gausiu ultravioletinių saulės spindulių, kruopščiau atliksiu darbą, nieks netrukdo:) Vaikiška, bet labai padeda. Na ir šypsotis kuo daugiau, gera nuotaika kaip ir bloga užkrečiama. Net ir piktas susierzinęs žmogus atlyžta, jei pasižiūri jam į akis maloniai. Pasaulio blogybių nepajėgūs esam keisti, bet aplink save galim - pradedant nuo savęs. Ir nepykit mielosios, bet man gera gyvent, nors neturiu prabangių namų ar jachtos ir darbas mano nėr rdquo;superinisrdquo;, bet AŠ esu, matau, vaikštau, kvėpuoju, girdžiu ir jaučiu - AŠ GYVENU.

Brigitad123

2015-06-08 09:06

Sveiki, štai straipsnis apie depresija zinom.lt/kaip-atpazinti-depresija/

zunda

2015-06-08 08:06

viollai

Ledų dar liko, jei išlipsi iš duobės, pavaišinsiu.
Aš jau pasirašiau paliaubas, esu labai darbinga.

Beje, ledai labai tiks prie tavo taisomo danties, ypač, jei nervas atviras. :)))

virga

2015-06-07 22:06

As irgi uz tvarka! Prie jos priklauso ir tai, kad musu atvaizdai visuose atsispindinciuose pavirsiuose yra kuo puikiausi (as kaip neprimatau, tai man apytikriai visur gana normalu, bet jau kai is arti pasiziuriu...). Rauksles irgi puikus dalykas ir visokie nelygumai - jie kalba, kad mes ne kokios piemenes! Man, pavyzdziui, kai dabar jaunimas taip issisokes, svelniai tariant, brandi ar pagyvenus moteris, turinti veida - pats graziausias dalykas. Taigi, ir cia musu pliusas! Tik pagalvokim: ismintis, orumas, branda... Cia Maja rase, kad jaunystes nuotraukas ziurejo - o koks grazumas pilnas stotas, gilus zvilgsnis, kurio jaunyste dar neturi! Jei kas pries tokia tvarka, tai irgi neblogai, tegul buna kelios tvarkos sistemos!

zunda

2015-06-07 21:06

Miegat visi ? O aš norėjau pavaišinti ledais. Pavėlavau, teks valgyt vienai. :)

megė

2015-06-07 20:06

Galbut padidejes jautrumas,...matau,kai kurie jus neisiskaitot....as turiu pagrindine priezasti-kita liga,tad sunkiai vaikstau..

violla

2015-06-07 19:06

Ai, pašauksiu vardu: Veta, Leta, Vilte, Maja, debeseli ir visi nauji, seni bei vidutiniai nariai!!! Visiems! Aūūūūūūūū!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių