2015-06-08 11:06
taip, o man gydytoja prieš keletą metų buvo nustačius vidutinio sunkumo depresiją, kažkodėl gydė mane xanaxu, po trijų metų buvau tiek nuo jo priklausoma, kad bijojau į parduotuvę išeiti be jo, į darbą tik rdquo;įkalusirdquo; dozę, net skambutis į duris baugino. Cha.., net numirti bijojau, o jei siela gyva po mirties iš kur ji TEN gaus xanaxo?? O dabar aš rdquo;švarirdquo; ir tikrai laiminga, reikia tam kiek valios ir didžiulio noro keistis pačiai. Beveik kiekvienam mums nutikusiam nemaloniam įvykyje, reikia ieškoti ir kaž ko teigiamo. Pvz.:tokį puikų sekmadienį dirbu, kai kiti ilsisi prie jūros, na ir gerai, mažiau gausiu ultravioletinių saulės spindulių, kruopščiau atliksiu darbą, nieks netrukdo:) Vaikiška, bet labai padeda. Na ir šypsotis kuo daugiau, gera nuotaika kaip ir bloga užkrečiama. Net ir piktas susierzinęs žmogus atlyžta, jei pasižiūri jam į akis maloniai. Pasaulio blogybių nepajėgūs esam keisti, bet aplink save galim - pradedant nuo savęs. Ir nepykit mielosios, bet man gera gyvent, nors neturiu prabangių namų ar jachtos ir darbas mano nėr rdquo;superinisrdquo;, bet AŠ esu, matau, vaikštau, kvėpuoju, girdžiu ir jaučiu - AŠ GYVENU.