Eexpert

2015-07-11 17:07

- pirma pasakysiu tavo klaida, sportas mazina krutine, ir tikrai nedidina. Jeigu krutines audiniai tampa raumenimis, tai is kur to dydzio sulauksi.

gabrielytevuu

2015-07-11 15:07

ka daryti kad uzauktu krutine?

savimnepatnkinta

2015-07-11 13:07

Mano irgi , ir nesuprantu kodel

savimnepatnkinta

2015-07-11 13:07

Hei , Man 12 su puse , esu stora :( mano ugis 163,5 cm , sveriu 55 , krutines apimtis 82 cm , o po krutine 77cm , manau labai maza krutine , ka daryt ? esu stora o vistiek neauga :/ menesiniu dar ner bet jaucasi kad greit bus, kiti brendimo pozymiai visi yra ://

katukas123

2015-07-11 09:07

Labai aciu kad pagelbejot :) bet tame ir problema yra kad man svoris visiskai neauga. anais metais tiek pat sveriau kiek ir dabar, o ugis auga greit. valgau kiek noriu ir kada noriu,bet svoris neina i kuna o is kart i toleta :DD bet manau kad man krutine auga kaz kiek,nes ir skauda tik kad nesimato. butu gerai priaugt to svorio nes ir pati jauciuosi budama kuda ir krutine leciau auga. gal yra kokie vitaminai kad svoris greiciau augtu?

eexpert1@mailru

2015-07-11 08:07

nicole- mesiska, kaloringa maista, nekalbu apie nesveika maista, bet apie normalu zmoniu naudojama maista (mesa, riebesne varske, riebesnis jogurtas, riebesnis pienas ir pan.).

sandra- taip galima, dazniau apsiprausk ir keisk tamponus ar iklotus.

/neregistruotas/- tavo amziuje belieka laukti lytinio brendimo ir rupintis savo svoriu, kad butu is ko bresti krutinei.

Ca- galbut veliau bresti pradejai (turiu galvoje reguliarias menesines), galbut sirgai kokiom ligom, kur buvo gydymui naudojama antibiotikai, galbut intensyviai sportuoji?? Siaip ziurint i svori, tai jis panasus (galima dar 2 kg priaugti del krutines geresnio vystymosi), tad turetu viskas bresti tvarkingai.

Ca

2015-07-11 01:07

Sweiki,Man 17 metu,mano ugis 164,sworis 53kg..o krutines wisdar nera,norejau paklausti kokia gali buti to priezastis,nes pas mano mama ir senelias abi krutines gan dideles jau buwo mano amziuje.

e-expert

2015-07-10 21:07

babejo>> BEABEJO :)

e-expert

evelina123- na tavo situacijoj geriausiai butu klausti dermatologo, bet galiu pakomentuoti sia situacija, kaip as isivaizduoju. Siaip gali buti, kad nuo pieno baltymu, bet dazniausiai iki paauglystes isaugama is to berimo, gali buti ir nuo karstos dienos, jei tose vietose kur beria lieciasi pvz liemeneles krastai, kelnaites, aptemta maikute, tai tada nuo prakaitavimo beria. Tereikia keisti dazniau kelnaites, liemenele ir maikute, babejo pries tai su muilu apsiprausti, geriausiai pries nakti. Vaistai zinoma tinka tavegil, nes jie yra nuo alergijos ir kitu berimu, bei vabzdziu ikandimu bei patynimu.

eexpert1@mailru

lamune- neaisku koks tavo amzius, bet manau, kad truksta tau svorio.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių