eexpert1@mailru

2015-02-06 21:02

anonimas011- tave gydytoja turbut nuramino, bet visgi brendimui svorio daug truksta (6-7 kg), o ziurint i bendra indeksa irgi apie 3 kg truksta. Jei nebus normalaus svorio tinkamo brendimui, tai nebus is ko bresti krutinei ir kitiems apvalumams, juk tai vyksta is kuno mases. O del valgymo tai patarciau pagert gerus vitaminus.

Saulytė- masaziukai padetu, bet ar tikrai bus kantrybes juos daryti reguliariai, nes butent nuo reguliarumo priklauso rezultatai. O daryti reiketu maziausiai 3 menesius, jei tiks rezultatas tai ir 6 men. galima. Tavo svoris puikus brendimui.

padekit- svoris net siek tiek per daug, tad matyt tiesiog dar nebresti lytiskai. Su tokiu svoriu kai bus brendimas tai ir krutine bus tikrai nemaza.

eexpert1@mailru

2015-02-06 15:02

izabele- siaip svoris normalus, iki geriausio tetruktu vos 3 kg. Nieko kol kas nepadarysi, nes tik pradejai bresti. Aisku masaziukai krutinei nepamaisytu, bet kol kas tik tiek ir imanoma.

anonimas011

2015-02-06 14:02

as pati noreciau priaugti, bet man neina i kuno mase. tiesiog jei viena diena daugiau, riebiau pavalgau, tai kita diena nelabai noriu. ka daryti? o tuomet ir krutine nedidele. keliu draugiu irgi nedidele

anonimas011

2015-02-06 13:02

ka turite omenyje ""kiti dalykai gerai neissivystys""? (man jau yra menesines). o siaip, gydytoja sake, kad kol brestu, svoris yra pakankamas.

eexpert1@mailru

2015-02-06 09:02

ei14- svoris geras brendimui, reikia islaukti menesiniu ir viskas pagreites. Liemenele varzo laisva brendima, tad jau tu cia nuspresi ar jos tau reik. O skaudena krutine del to, kad ji jau bresta pamazu (pasyviai), ji tampa jautri.

Lil- pirmiausia tai masaziukai geriausiai duoda efekta kai yra menesines, o antra, tai tikrai tai bus neveltui, kadangi pasiruosimas irgi labai svarbus dalykas. Svrio brendimui galetu buti 3 kg daugiau, kad butu geresnis brendimo efektas. Del kitu klausimu tai butu reikalinga ginekologo apziura.

anonimas011- pas tave pavojingai daug truksta svorio, tad ir kiti dalykai gerai nesivystys. Siaip truksta net apie 6-7 kg.

zaigzdutep

2015-02-05 20:02

Sveiki,reiketu patarimo.turiu1.3m. Vaikeli maitinau krutimi iki 1m.is mano buvusios:-) gražios kritines nieko neliko.kaip ja reiketu greičiau atstatyti,jaučiu dideli kompleksa,gal ira kokiu pratimų ar pan.?

izabele

2015-02-05 19:02

Beto,menesinemis pradejau sirgti siais mokslo metais.

izabele

2015-02-05 19:02

Sveiki,man 13 metu,mano krutine taip pat maza kaip ir kitu merginu mano svoris 44 kg,ugis162cm.Norejau paklausti,ar yra koksnors budas paskatinti krutines augima?nes palyginus mano irm mano klasiokiu krutines mano yra labai maza.

eexpert1@mailru

2015-02-05 18:02

Skaiste- neaisku koks tavo svoris?

Eexpert

2015-02-05 09:02

/neregistruotas/- jeigu gerei daug vaistu, gali buti toks salutinis poveikis, visgi turetu prasideti pavelavusios.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių