vi

2015-11-16 18:11

Pašnekėjau apie tingėjimą, ir pradėjau... dirbti. Geriau pasidarė. :)

dr

2015-11-16 17:11

jo, guru vel savo amplua:)

doppelgänger

viollai

Koks skirtumas, registruotas, ar ne:) Malonu matyt:) Va, tik registruotiems galimybė komentarus trainiot. Kai visai nusišnekėsiu, imsiu ir ištrinsiu, neblogai:)

doppelgänger

zundai

Flirtas gavosi, etikos ir asmeniškumo saugos ribų, atrodo, neperžengėm, lengvas dvelktelėjimas, visai neblogai:)

giedre

Mane menesi laiko kankina nerimas,baime,persekioja nuolatine nuojauta,kad sergu kazkokia nepagydoma liga.Pastoviai stebiu save,ar neskauda man galvos ar siaip ar nera kokiu neigiamu pojuciu,o kai pradedu save stebeti labai atidziai-visad atrandu kazka tokio,kas man vel neduoda ramybes.Nuo pat ryto kasdien vaikstau kaip apsvaigusi,tarsi sapne,o kai i tai susikoncentruoju,tada dar atodo labiau pradeda svaigti galva ir ima trukti oro,nera nuotaikos,dalykai,kurie anksciau keldavo dziaugsma-dabar nekelia jokio susidomejimo...

audra

2015-11-16 15:11

Pasidalinkite savo patirtimi, kokie vaistai geriausiai tiktų nuo miego sutrikimų. Iš artimųjų gavau kelias tabletes rdquo;Somnolsrdquo;, beveik savaitę gėriau po pusę tab. prieš miegą, tai užmiegu greit, bet atsibundu per anksti, o dieną spaudžia galvą ir jaučiuosi priplaukusi :) Atsirado ir kažkoks vidinis drebulys. Gal vaistai netinka, ar kažkas rimčiau man ne tik nemiga?

zunda

2015-11-16 14:11

viollai

Gerai, kad parėjai. Ir pertrauka ne tokia jau trumpa buvo. Norėjau skelbti visuotinę paiešką. Likom čia mes dviese su D ir matai, kaip gavosi, vos ne flirtas :)
Ką reiškia "sukau velnių malūnus?"

Roberta

2015-11-16 10:11

kai darbo dienom bėgu su reikalais, tai sakau-na, savaitgalį bus gerai-pamiegosiu, ką nors gero širdžiai nuveiksiu, o ateina tas savaitgalis, tada vėl iškyla visokie REIKIA..diena sutirpsta su reikaliukais ir vėl vakaras, ir vėl nepailsėta taip, kaip įsivaizduoju-tikroje ramumoje, negalvojant, ką dar reikia padaryti.na, taip, einu pietus virti, ir taip jau vėluoju. ryte makalavaus su vienu reikalu į kitą rajoną..nusipirkau kelias geras knygas, taip noriu skaityti sau lovoje ramiai..bet kad kažkaip...dar reikia tą, dar reikia aną ir nėra dienos.vakar pasiėmiau psichoterapuetės Rudalevičienės knygą rdquo;Sužeistiejirdquo; , čia ji rašo savo pacientų istorijas.pagalvojau-betgi Lietuva maža, tuoj galima atsipaistyti, apie ką čia šneka, tai kas, kad vardai pakeisti...perskaičiau porą istorijų ir man pasirodė kažkaip banaliai.arba ji nemoka išreikšti kažko giliau, arba neturi, t. y. neįžvelgia.labai primityvūs,sakyčiau, tie jos vertinimai, apibendrinimai.o girdėjau, kad tai labai gera psichoterapeutė.na, kol pats gyvai nesusiduri, sunku įvertinti, žinoma.

vaida

2015-11-16 06:11

Ar galima nusipirkti vaistų nuo depresijos be recepto?

xxx

2015-11-15 23:11

norejau suzinoti apie preparata triptan forte

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių