Vai2te

2015-01-21 14:01

O kaip dėl Copaxone? Ar kas nors gavo? Girdėjau, kad vasario vidury pradės komercinį platinimą. Sako, kad Copaxone ne tik pristabdo atakas, bet ir kažkiek gydo.

Dar norėjau paklausti moterų, naudojančių interferoną. Kaip dėl vaikų? Žinau, kad vartojant vaistus negalima pastoti. O jei nori vaiko, tai kaip tada? Reikia nutraukti vaistus, o po to vėl vartoti? Ar kaip?

Kristina

2015-01-21 13:01

Ir tai akivaizdu,kad mes visi esam labai skirtingi ir liga mus veikia nevienodai,ir vaistai mums veikia nevienodai.

daiva

Gintai, dėkoju už išsamius atsakymus.

suduvis

Dekoju tutsi uz palaikyma o tiem kurie sako kad biciu igelimai-gali i kapus nuvaryti noriu papriestarauti.O kiek zmoniu i invalido vezimelius susodino_mane irgi) chemine medicina tik medikai turi daugybe pasiteisinimu-tipo ligos progresavimas,o kad savas klaidas pripazinti-tai jokiu budu.O jei bijot gydytis bitem -pameginkit isidirginti strenas.Garantuoju jus nustebins greitas isidirginimo pozymiu dingimas.Ir dar daugybe galiu jum papasakot-tik kazin ar verta.Sekmes visiem

Patricija

Man tanakan israse dar kai pries 4 (atrodo) metus ligoninej gulejau. Man asmeniskai atrodo, kad jis man padeda. Ginkmedi arba zenseni taip pat geriu tabletemis du kartus per diena. Siaip raso, kad reikia tris, bet tingiu i darba nestis:))

Patricija

Aisku, meike yra meile, rasibine tai tikriausiai rasybos, o jiai tikriausiai reiskia jei:)) Na dabar viskas aisku, daugiau klausimu nera:))

Vilius

2015-01-21 12:01

O už neurorubiną efektyvesnis MILGAMMA

suduvis

Vytai kaiptik mūsų ligos priežastis yra deguonies badas mūsų organizme.Todėl grynas oras tai didžiausias mūsų vaistas,ypatingai rekomenduoju pušyna.O Interferonas tai vienas geriausiu vaistu,bet jis vistik hemija.Geriau siūlai žolininkės Balvočiūtės arbatas,prisotinta deguonies vandeni gerti,penktadieniais pasninkauti,nerūkyti-nes tai mum peilis.Jei gert tai vyna,raudona,vaisius ir daržoves kuo tamsesnius valgyti.Venk gyvulinės kilmės produktu,tokiu kaip lašiniai mėsa,net vištienos nevartok.Ir pamatysi pagerės sveikata ir be medikamentu.Sėkmės Vytai:)))

Kristina

Ką duos,tą ragauk :))
Ir nekreipk dėmesio į suduvio pasakas apie kaulų trapumą,nes aš tokio fakto neradau,skaitydama informacinį vaistų lapelį,žinoma pašalinių reakcijų yra,bet tai turi išsiaiškint gydytojas,ar tau jos bus,ar ne.Galų gale bet kokį vaistą,prieš skirdamas,gydytojas klausia,ar nesat kokiem vaistam alergiški,ar nesergat depresija,ar nebuvo epilepsinių traukulių ir amžius,ar tinkamas.

Vytas

Kristina, tai tavo manymu reikia pirma " paragauti " rebifa?:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 26 ir 0 svečių