drauge

2015-02-14 16:02

moterie, kokias tau minesotas pataria. Pati saugok ir gelbek save nuo girtuoklio. Jam pades tik dievas, o ne tu.Tau paciai reikia pagalbos, o kas padeda? Niekas. Nusiramink ir melskis .

inga

2015-02-14 13:02

Būtinai taip padarykit,gal nors kuriam laikui padės.Maniškis tik geria po dvi savaites ir miega,paskui vieną dieną nusprendžia ,kad jau blogai ir negeria mėnesį ar du,po to vėl suranda priežastį ir gali net tris savaites gert,vaikšto kaip zombis,bet netriukšmauja kolkas,tai policija turbūt nesikištų ir kol pats nenori gydytis niekas nepivers,nors kelis kartus bandė gydytis ir į AA buvo nuėjęs,bet matyt šie metodai ne jam

Danutė

2015-02-13 12:02

Studentui: "Dievo žodis yra gyvas ir veiksmingas, aštresnis už bet kokį dviašmenį kalaviją. Jis prasiskverbia iki pat sielos ir dvasios atšakos, iki sąnarių ir kaulų smegenų, ir teisia širdies mintis bei sumanymus" (Hbr 4, 12).

Danutė

2015-02-12 18:02

Studentui: Nenorėjau įžeisti tų, kurie geria parašydama eilutę iš Biblijos. Aš taip pat buvau studentė. Ačiū Dievui, kad netapau priklausoma, o įvairių baliukų tais "gerais" laikais būdavo. Kai įtikėjau Kristumi, mano gyvenime įvyko daug gerų pasikeitimų, tik vieno Dievas nepatraukė, mano vyras (buvęs studentas) liko alkoholikas. Bet pažįstu vyrų , net moterų (viena yra net buvusi narkomanė), kurie yra visiškai laisvi jau 15 metų per tikėjimą. Tik aišku svarbu nepatekti į tokią bažnyčią, kuri neišpažįsta Jėzaus, o garbina kitus dievus. Šiuo metu studijuoju teologiją, esu trečiame kurse ir galiu patvirtinti, jog nėra blogų krikščioniškų bažnyčių, nors klaidų kartais pastoriai ar kunigai padaro, jie juk žmonės. Bažnyčia padeda patikėti Dievu ir suprasti Bibliją. Svarbu ir pačiam ieškoti Dievo, nes Jis laukia "...kad nė vienas nepražūtų, o turėtų amžiną gyvenimą..."

Maja

2015-02-12 13:02

Cia as Marinai O tai turbut niekam neaisku su
kuo as cia puoliau bendrauti

Maja

2015-02-12 13:02

Sveika saulele Stiprybės tau šiais nors jau antras mėnuo prasidėjo Mes iki siol nebedravome
Apsidžiaugiu tave pamaciusi nors as cia retai
Tiesiog viskas tas pats Ir man norisi tuos alkoholikus issaudyti isnuodyti isnaikinti
Pas mane po senovei tai tiesiai tai kreivai
Keletas cia jo draugelių iskeliavo anapus Tykiai
ramiai is ryto neatsikele ir tiek Vienas net 31
gruodzio Nežinau net kaip jauciasi jo zmona siais metais be jo Ko gero geriau nei su juo
Kur Vida nezinau Ji irgi su tuo pijoku kartu su
sinaikino Lakstė tai pas jį tai pas vaikus tai
pas draugą ir niekur nerado siekos ramybės Tai gavosi jog iki ligoninių daėjo Taip nei vienai
nei grožio nei sveikatos gyvenimas su ponu alhogo
liku nedadėjo Galima sakyti viską ateme Ka pasirinkom ta turim Nesti neimanoma atiduoti nera
kam Gal kas nori-damokėsiu Siaip normaliai Vaikai
gerai as normaliai isskyrus momentus Rasyk

Danutė

2015-02-12 12:02

As tai dabar kiekviena ryta duodu Pramistar ir Bromizepam po viena tablete, tai nors nebeagresyvus. Uosviene pasake, kad kraujagyslems plesti jam nupirko, tai geria, bet kas bus kai nebegers ju. O dabar tai po vaistu alkoholio uzpila.

jurgita

2015-02-12 10:02

Inga, aciu. Kita savaite bandysim akupunktura. keli vyro draugai jau keleta metu negeria ir neruko po akupunkt.seansu. o siaip laikomes, vadovaujuosiu kai kuriais Tavo patarimais ir tikiu, kad viskas bus i gera :)

Danutė

2015-02-11 15:02

Biblijoje parašyta "...nei girtuokliai neregės Dievo karalystės..." Iš to darosi aišku, jog girtuokliavimas yra nuodėmė, o kai žmogus daro nuodėmę, sudaro sąlygas šėtonui veikti.

valentina

2015-02-10 22:02

Sigita,esu gyvas pavyzdys.Išklausiau kursą pagal G.Šičko metodą. Mačiau daug tokių nelimėlių kaip aš. Grupėje buvo virš 20 žmonių - visi kol kas nevartoja alkoholio jau 6 mėn. Nedelsdama skambink 262-02-51. Tai kursų tel.Prašyk vadovo įtikinti tėtį,kad jam reikia pagalbos. Jis geras psichologas. Namiškiams labai sunku kalbėti su daug geriančiu. Jie dažniausiai neigia turį problemų.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių