V

2015-03-28 17:03

Donata noriu suzinoti ar copaxone leidiesi kiekviena diena ar kas kiek laiko.

as

2015-03-28 17:03

kovok nekovojes kai poliklinikai skiria minimuma kelialapiu.gydanti gydytoja tik rekomenduoja, o rebitologe skiria.skiria tik tiems,kurie pazistami,ar pinigelio mestelia.as kovojau,pernai tai nieko nelaimejau,nes panosej pakiso istatyma,kuriame rasoma,kad pirmai grupei priklauso 100 nuosimciu kompensuojamas, o siaip pasiule ambulatorini ,nen kur uz gyvenima turi susimoketi ir tai ne paciu geriausiu laiku. Tiek ziniu

tomas

2015-03-28 16:03

Labas Kristina,tokia draugija egzistuoja vilniuja.Mes susirenkame pabendraujeme ir tt...
Esu jos pirmininkas,mano tel nr:868369722
Labai butu faina jei paskambintum.

dana

2015-03-28 15:03

o kaip man jai tai irodyti ?

daiva

2015-03-28 14:03

Ju, išsėtinė sklerozė tikrai labai priklauso nuo zmogaus emocijų. Gal tuomet gydymas efektyvesnis, bet dažni priešingi atvejai - kai gydymas padeda, žmogus tiki,žinai, kad tau geriau. Mano artimieji suprato ligą, o draugai iki šiol nežino diagnozės. Žinau, kad nesupras.

Algis957

2015-03-28 12:03

Galiu pasidalinti patirtimi:
Iš tikrųjų vidutiniškai skeptiškai žvelgiu į visokius papildus, vitaminus ir pan., jei kas išskirtinai nepatraukia mano dėmesio.

Bendrai sveikatos kokybei palaikyti, o ir aišku, atstatyti vartoju StemEnhance, dabar jau atsirado ir dar aktyviau veikiantis SE2. Tai produktas, kuris padaugina kamieninių ląstelių skaičių kraujiuje apytikriai 50-60 milijonų (45-50%). Ir tai yra ne kažkas pridėta, o aktyviai išsiskiria asmeninės kamieninės ląstelės, ką ir vadiname imunitetu. Esu neigalus ir turiu visą puokštę negalavimų. Rezultatai daugiau nei akyvaizdūs. Žinau žminių, kuriems kabina ir vėžį, nes kamieninė ląstelė, išsiskyrusi iš kaulų čiulpų ne tik skuba pakeisti sunegalavusią ląstelę ar mirusią, bet ir padeda laiku nenumirusiai ląsteliai numirti. Na, o vėžinė ląstelė ir yra laiku nenumirusi ląstelė toliau gyvenanti pati sau ir tuo pačiau dauginasi.

Dar visuomet turiu ir tokį produktą Alura. Nemažai kas tą produtą vartoja tik dėl intymių sąntykių, tačiau tai tik ledkalnio viršūnė. Štai nesenai mama plačiai ir stipriai nusiplikė šlaunį. Pasiūliau Alūrą pasitepti (Alura yra gelio pavidale). Na nudegimas netrukus užsitraukė, ėmė sparčiai gyti ir tai suprantyama. Tačiau mama (jai 83m) pastebėjo jog jos visa savijauta aplamai ryškiai pagerėjo. Įsigijo ir dabar vartoja jau tiek SE2 ir dar Alura. Laiminga matosi. Vartoju ir aš pagal galimybes, nes pragyvenu tik iš minimalios pencijos.

Platesnė informacija, jei kas susidomės, apie StemEnhance: www.rupinkissveikata.lt/

Apie Alurą: https://sites.google.com/site/daivutevisiems/home

zilvinas

2015-03-28 11:03

valdui.man atrodo,kad tu leiskis ta interferona.cia ne mes vieni bandomi.pasauly jau gan senokai ji naudoja

vile

2015-03-28 11:03

Daug sanatorijų esu išbandžiusi. Manau, kad geriausia būtų Abromiškių, bet dažniausiai važiuoju į Versmę, nes arčiausiai. Čia tam pačiam pastate sausos procedūros ir vonios, tik baseinas ir povandeninis masažas kitam. Sėkmės!

zilvinas

2015-03-28 10:03

va as leidziuos betainterferona,esu gaves ir hormonu jau tris kartus,pirma kart kai gavau,tai buvau kaip naujas,sekantys kartai tik jau silpnesni poveiki dave,ir trecia karta kai gavau tai svoris ne augo,bet krito,makenenas pasidariau:)))))))

meile-seile

2015-03-28 10:03

Sveiki.Ar kam nors teko naudojant rebifa pakeisti į avonex? Kaip jautėtės? Ar neatsirado didesnių paūmėjimų? Kaip elgėtės?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių