lina

2015-06-05 10:06

Va mama irgi 6 men negere...vel uzluzo...tai draugas tai ji, tai draugas tai ji...ji nepripazista esanti alkoholike....cia usknsnis atvejis tikriausiai....o man reikia gyventi kazkaip...kaip gaila kad artimiausias zmogus, kai jo labai reikia yra kitame pasaulyje, alkoholio liune, ir net nenori taves matyti...

lina

2015-06-04 22:06

Kai kas [aklaustu ka darau su juo jei dar nei vaiku nei vestuviu nebuvo? Tikriausiai kas nemylejo-nesupras

lina

2015-06-04 21:06

deimantai gal gali man parasyti emaila prasau mano kontaktas butu linasay@hotmail.com...prasau...nes as padeti jam noriu, o gyventi irgi norisi

lina

2015-06-04 21:06

...teisybe...is tu susikaupusiu asaru ir veziai gimsta...man tik 24eina o jau gimdos vezys vystosi...
siandien jis man pasake jog bet ko griebtusi mesti gerima...griebiasi visko ko gali, zinau, bet niekas nepadeda...Va ir i ligonine buvau igrudusi - pudrino smegenis jam ten maldomis, dievu, o ka jei zmogus nenori poteriu 24 val 7 dienas per savaite kalbeti, nejaugi ner kitu budu alkoholizma gydyti...Gal ir geriau kad kokiu veziu numirciau - bent mirciau myledama...juk negaliu sirdies isplesti...vieni sako tiketi padeti, kiti - palikti...jauciuos pati taip, palikciau - neislaikyciau, gyvenciau kartu - visvien i kapus nuvarytu, tad koks skirtumas, gal isvis imt ir nusisaut????

jurga

2015-06-04 18:06

Deimantai,gal gali parasyti savo e-mail?Mano vyrui reikia pagalbos ir jis sutinka eiti i AA,bet jam reikia paramos ir paskatinimo is tokiu pat kaip jis.Jis labai kompleksuotas ir nedrasus ir manau,kad vienas jis tam nepasirys.

PAVARGUSI

2015-06-04 17:06

Kiek kartu buvau vyrui sukrovus daiktus turbut jau pati nezinau,o jam tai ne motais.Pradzioje maldaudavau,jis man zadedavo,kad daugiau nebegers.Dabar tokiu iliuziju nebeturiu ir net jei jis sugalvoja man "smegenis papudruoti",visi pazadai skamba kvailai.Anksciau gerdavo" is reikalo",dabar dar susigalvojo,kad tai sveika inkstams.Gyvename mano namuose,todel pati iseti neturiu kur.Manyciau,kad gers iki mirties,todel gyvenu pasiruosus net ir tokiam netiketumui.Lina ir kitos moterys,per girtuoklius zudancios savo gyvenimus,as pasijutau zmogum tik tada,kai pati sau ir jam pasakiau,kad alkoholizmas ne mano problema,kad as neisiu jo ieskoti,neskambinsiu ir pagiriu negydysiu.Jei mano pagalbos prisireiktu metant gerti-busiu salia.Bet kol geria-jis man tik kaimynas,gyvenantis po vienu stogu.

vida

2015-06-04 14:06

VELYKINIS PRADEJO ZIAUKCIOT. GALU GALE ATSIGERE, KAD DAUGIAU NEBEPRIIMA ORGANAI. REIKIA PAILSETI IR JIEMS DABAR GERS VAISTUS KAD TOLIAU GALETU GERTI...

rimantas

2015-06-03 20:06

tiesa sakant nezinau kam dekoti kad issikapsciau is alkoholio liuno kazkaip paciam dasuto,bet neaisku kodel ne pries kokia penkiolika metu ,zinoma todel kad saves alkoholiku neskaiciau ir kitu nuomone atrode kvaila o mano protinga,man zinoma dabar atrodo kitaip as alkoholio net paragaut negaliu o ir nenoriu,nes gyvenimas visai dabar kitaip atrodo ,,matosi daugiau spalvu;;noreciau pamirst kad kada nors geriau,taciau negaliu problemos uzmirsimas veda prie dideles bedos uzgerimo po ilgesnio blaivybes laikotarpio, man tai butu didziausia tragedija,vel viskus butu kaip buve ir vel pradet blaivybe is naujo isivaizduoju butu labai sunku todel esu nepalikes ne maziausio .plyselio minciai kad kada nors galesiu vartoti alkoholi saikingai tai butu prazutis.kaip didziausias alkoholikas ir gyvulys,kaip zombis ir visais kitais negraziais vardais debeselio isvadinta butybe galiu pasakyti gerti manes neverte niekas,mesti gerti verte,prase ,maldavo tevai,gedino visi aplinkiniai bet as vistiek geriau,net zinodamas kad tai yra blogai geriau,daug kartu bandziau mest nepavyko vel geriau,taciau viena kart netycia emiau ir nustojau ir aplinkiniai tam jokios itakos neturejo taigi darau isvada kad pats to labai uzsimaniau ir nereikejo tam daug valios pastangu.kas nori mest gert valios pastangom gali isgert ricinos stikline ir neit i tualeta paziuresim kas is to iseis.turi pasikeist mastymas ir poziuris i alkoholi praverstu isanalizuot ligos mehanizma as tai padariau nuvaziaves i minesotos programa kaune.100proc negarantuoju kad neuzgersiu taciau labai to tikiuosi man labai patiko gyventi blaiviai ir gerai pagalvojus atsisakiau tik vieno dalyko is tukstanciu o taip radikaliai i geraja puse pasikeite gyvenimas ar ne stebuklai pasirodo buna ir ju blaivybe veza.meskim gerti visi.

petriukas

2015-06-03 18:06

nika pagausiu pakarsiu!!!! baik skiesti nes tai yra MELAS

petriukas

2015-06-03 18:06

Nika.................Na as manau jei nori - gali, pats viska padarai ir pagalba tik ir liks pagalba...viska tenka priimti PACIAM. Viska as suprantu...ne siandien gimes :>

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių