daiva

2015-06-30 16:06

Zivile,sveikiems ligonio gyvenimas sunkiai suvokiamas.Čia užuominos ne apie aklumą ar kurtumą.Išsėtinei sklerozei aktualios kitos problemos.

zivile

2015-06-30 16:06

Pagal jusu teorija aklas gali gyventi tik su aklu, zvairas tik su zvairu, kairiarankis su kairiarankiu, ir dar gerai butu jei akiu spalva sutaptu...

Vytautas

2015-06-30 13:06

Sveiki :)
esu jusu kolega. Turiu pora klausimeliu: kazin kaip su musu liga esant liepos viduryje esant ten kur silta, o konkreciau Ispanijoje, Maljorkoje? kaip klimatas veikia? ka gydytojai kazin sako? bo maniske atostogauja :) ir dar: tokioj kelionej su lektuvu kazin kaip reikia daryti su vaistais Rebifu? ar neiskyla problemu gabenantis ir vietoj su saldytuvais?
aciu uz atsakymus :)

suduvis

2015-06-30 12:06

Štai vakar per "LNK"rodė laida -vakaras su Marijonu.Pasipiktinau iki širdies gelmiu tuo sveikuolis berods Ponilu.Maža to kad žmones likimas ligom apdalija tai dar tokie "Aferistai"bando iš musų biznį daryt.Taip teisinga mityba yra daugelio ligu priežastis,bet vietoj to kad žmonėm pasakyt kaip maitintis jis dar iš to uždirbt bando.Aš maitinuosi vegetariškai be druskos,cukraus,duonos ir man liga traukiasi.Vasario mėnesį pabadausiu kokia 40 dienu ir tikiu kad pasveiksiu.Žinot kodėl tuo tikiu-ogi aš atlygio gaut nenoriu.Stiprybės jums visiems ir bijokit "Netikru pranašų".

daiva

2015-06-30 10:06

Suduvi, sutinku su Tavimi. Kaip maisto papildai, pasak reklamuotojų, ypatingi ir niekuo nekenkiantys, taip ir įvairūs bandomieji vaistai IS gydymui - pasipelnymo šaltinis. Nepasikliaukite jų platintojais.
Vija, žmogus visada ieško priežasties, pvz. kodėl susirgau aš, o ne tas, kuris daro nusikaltimus? Visuomet randa ir daugelį atsakymų. Bet manau, kad tai įtakoja mūsų jautrumas. Juk ir sveikas žmogus ieškodamas rastų savo gyvenimo pliusų ir minusų.
Linkiu visiems optimizmo, žvelkime į ateitį, o praeities nesugrąžinsime, nepakeisime. Sveikatos!!!

Vytas

2015-06-30 06:06

sure, you are welcome:)))

vytis

2015-06-29 12:06

Aiva, o kokiais budais Suxanovas gydo? Gal turi daugiau info?

suduvis

2015-06-29 11:06

Tai Vilija jus teisi dėl minčiu įtakos mūsų ligai, bet vėlgi nesutikčiau su suabsoliutinimu.Be teigiamos mastysenos mes turim stengtis apsivalyti savo kūna netik nuo blogu minčiu bet ir nuo medžiagu ne iš gamtos(gyvulinės kilmės maistas, konservantai,visokausia hemija-medikamentai, rafinatas).Skaitau apie visokias dietas, vaistus iš Tibeto,žoleles iš Kinijos ir tik galva linguot belieka.Ar jūs tikrai manot kad vaistai iš Tibeto tikrai iš ten?Visi vaistai yra šalia arba šalia mūsų.Neužpykit jei kam nepatiko mano nuomonė.Sėkmės visiem jums.

vija

Papsakosiu kaip as ieskojau priezasties. Kai gydytoja pasake diagnoze jog galiu staiga tapti akla, nes kraujagysles spazmuoja ir akis negaudama kraujo apaks, taip sakant ivyks akies infarktas, as ilgai ieskojau priezasties kodel taip atsitiko. Ir kadangi mintys buvo itemptos, viena diena atejo atsakymas: kazkada seniai, pykcio metu pasakiau: kad mano akys taves daugiau nematytu. Stai mano pasamone ir emesi igyvendinti ta minti, nes tai buvo paskyta stiprioje emocineje busenoje. Kai supratau, vel galvojau o kaip tai pakeisti? sugalvojau kad istrynimas tai butu stipri atgaila ir naujos programos irasymas. Taip ir dariau. Po atgailos kokiu triju savaiciu, emiau kartoti tokius zodzius: mano akys dabar mato tave linksma ir laiminga. kartojau tukstancius kartu per diena, kol pajutau, kad programa pradejo veikti. Nuo tada mirgejimas akyse liovesi.

vija

Tikejimas - va kur sunkiausia. Sunku patiketi ir pradeti keisti mastyma, lengviau gerti vaistus, laikytis dietos... Ieskoti priezasties ne daugelis imasi.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių