2015-08-10 10:08
Aciu visiems uz parodyta demesi ir patarimus!!! Deja, psichoterapijos siuo metu man nepakanka, ja lankau apie 6 metus (is pradziu individualia, paskui grupine), todel turiu vartoti dar ir vaistus. Stengiuosi uzsiimti megstama veikla, juo labiau kad sedeti namie ir nieko neveikti tiesiog negaliu, nerimas atsiranda butent tada, kai nieko neveikiu ir galvoju kaip man bloga. Stengiuosi dirbti megstama darba, sportuoju, bunu su mylimu zmogumi, megaujuosi vasara, stengiuosi daryti tai, kas man malonu. Tiesiog dabar toks laikotarpis, kai baigesi mokslai, kurie buvo labai svarbi mano gyvenimo dalis ir atsivere tam tikra tustuma sirdyje. As labai daug ko tikejausi pabaigus mokslus, tame tarpe rasti gera darba, tureti daug pinigu, keliauti, o pasirodo, ne viskas taip greit...jauciuosi maza ir niekur nereikalinga (ta prasme, mokslu nebera, drauges atostogauja, darbas netenkina, o naujo gero darbo nerandu). Manau, kad man del to depresija + nerimas. Mano nerimas daugiau testinis, plaukiojantis, besitesiantis kelias dienas, todel tai ne panikos priepuoliai (bent jau taip sako mano psichiatre).
Kai nerimas buvo nekontroliuojamas, geriau apie 3 sav. "Xanax" + "Cipralex". Dabar geriu tik "Cipralex" apie 2 men. po 10g.