doppelgänger

2015-08-10 20:08

Taip tylu, net keista.

zunda

2015-08-10 19:08

Ai, tiek to, jei skauda, vadinasi dar gyva. Kai man nieko neskauda, įsižnybiu pati sau, pasitikrinu, ar tikrai gyva. :)) Kad tik stogas visai nenučiuožtų, o visa kita atlaikysiu. :)

dane

2015-08-10 17:08

Toks vienišumas ir nereikalingimas nepernešiamas.
Tai mano bėda, kad perskaičiau
knygelę rdquo;Sielvartas po savižudybėsrdquo;. Gaila artimųjų, kurie mane galbūt myli.

zunda

2015-08-10 14:08

Mei
Mankštinuosi, bet tikriausiai, kūno "galiojimo laikas" baigiasi. :)

virga

2015-08-10 11:08

Labas visiems po savaitgalio! Gal kas i pastoriu kreiptis nori? Sutinku, ka padarysi! Pastorius vakar po svecius pasigane, reto nuobodumo vakarelyje pauze, tai dabar pastoracini darba dirbti kaip tik!:)Priemimo valandos ribotos, nes pastorius ir kita veikla uzsiima - tokie dabar laikai atejo! O as vis skaitinedama musu korespondencija susirupinau - kur Vienas dingo? Atsiliepk, mes Tau irgi koki vaidmeni parupinsim!:)

zilvinas

2015-08-10 11:08

Gal kas gerete CIPRALEX?Ar jis istiruju toks efektyvus,kaip raso reklamose?Jei kas gerete parasykite,ka jautete,kada pradejo reikstis pagerejimas?Isanksto Aciu.

mergyte

2015-08-10 10:08

Aciu visiems uz parodyta demesi ir patarimus!!! Deja, psichoterapijos siuo metu man nepakanka, ja lankau apie 6 metus (is pradziu individualia, paskui grupine), todel turiu vartoti dar ir vaistus. Stengiuosi uzsiimti megstama veikla, juo labiau kad sedeti namie ir nieko neveikti tiesiog negaliu, nerimas atsiranda butent tada, kai nieko neveikiu ir galvoju kaip man bloga. Stengiuosi dirbti megstama darba, sportuoju, bunu su mylimu zmogumi, megaujuosi vasara, stengiuosi daryti tai, kas man malonu. Tiesiog dabar toks laikotarpis, kai baigesi mokslai, kurie buvo labai svarbi mano gyvenimo dalis ir atsivere tam tikra tustuma sirdyje. As labai daug ko tikejausi pabaigus mokslus, tame tarpe rasti gera darba, tureti daug pinigu, keliauti, o pasirodo, ne viskas taip greit...jauciuosi maza ir niekur nereikalinga (ta prasme, mokslu nebera, drauges atostogauja, darbas netenkina, o naujo gero darbo nerandu). Manau, kad man del to depresija + nerimas. Mano nerimas daugiau testinis, plaukiojantis, besitesiantis kelias dienas, todel tai ne panikos priepuoliai (bent jau taip sako mano psichiatre).
Kai nerimas buvo nekontroliuojamas, geriau apie 3 sav. "Xanax" + "Cipralex". Dabar geriu tik "Cipralex" apie 2 men. po 10g.

violla

2015-08-10 08:08

Galvoju apie tą nykštuką..ne, man ne viskas tinka. Laiminga, kažkada buvau, kad būsiu - tikiu, juk išimtys egzistuoja. O ši diena praeis, tegu, be laimės.
O ką jūs galvojat, didieji mąstytojai, apie vienkartines laimes, kai norisi pasakyt: rdquo;sustok, akimirka žavingardquo;?
Va, meilės vienkartinės, tai tikrai nėra. Kol išaiškėja jos galutinis rezultatas, praeina laiko - sužinai, ar ji išties buvo.

violla

2015-08-10 07:08

Iš tikrųjų, labai mane nuvylėt. Tuščios nakties būta. Atimt iš jūsų visus naujus nikus, ir taškas. Kur naktinės mintys-jos gi, būna pačios netikėčiausios? Tokios, su šarmu..
Va, grįžau iš poliklinikos, priprašė, kad duočiau kraujo-daviau, negi gaila. Tegul analizuoja, o man, tai kas. Nori rasti ten kažko per daug, bet aš galvoju, kad jiem nepasiseks. Ot, šiandien esu optimistė. Neras, ir taškas.

rita

2015-08-09 21:08

taip, sporto klubas yra labai geras vaistas nuo depresijos, ir uzimtumas taip pat labai geras vaistas. Taciau svarbiausia yra sielos ramybe.kai jos nera, tai visa kita pades tik laikinai. O kai yra sielos ramybe, kur tu beeeitum, ka bedarytum visur tau bus gera ir tada galesi ne tik pats dziaugtis, bet ir kita zmogu istraukti is depresijos nasru. TOdel atraskit vidine ramybe ir stiprybe,ir tada pamirsit kas tai yra visokios depresijos. Tada ir sporto klubai, ir buvimas su mylimu zmogum,ir darbas ar mokslai - visa tai igis kita prasme. As jau galiu tuo dziaugtis. O buvau susisukusi nuo nervu. Ir dekinga knygos autoriui, nes jis jau ne vienam artimam zmogui yra padejes. VISU PIRMA - DVASIOS RAMYBE.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių