zunda

2015-09-14 20:09

D

Ar tu dar užsuki čia?

zunda

2015-09-14 20:09

Smalsiąjai,

Nedaug dalyvių beliko šiame forume, bet jei galėsim kuo nors padėti, padėsim. Rašyk.

violla

2015-09-14 16:09

Patiko man robio palyginimas: liūdesio yra, gerai, kad dar ne klinikinė depresija..
Gal ir sunku bus suprasti, bet mano būsena tarpinė-tarp liūdesio ir klinikinės...yra kaip yra. Nuotaikos nuotrupos, net nežinau nuo ko nutrupėta..
Valkiojaus po Kauną, ieškojau džinsų. Anksčiau drabužių pirkimas buvo malonus darbas, o dabar taip nusikaliau, kol radau. Ot, ir jaučiuosi persidirbusi..tiek užteko. Numečiau parvažiavus, dar per ilgi, teks trumpinti, matyt, tokiem nykštukam nesiuva:))
O spalvų net pamiršau pažiūrėti..
Jei kas matėt, papasakokit kokios šiandien:)

violla

Labas. Visi, lyg susitarę, šią dieną braukia iš forumo puslapio? Kokia proga, ką nusikalto dienelė? Anei..vieno. Paskaičiau, kad robis vakar matė pilnatį. Jau? Tuomet ją ir apkaltinsim.

smalsioji

noriu pakalbeti su jumis ,tik dar nesuprantu kaip cia reikia pabandysiu prisijungti

smalsioji

nesuprantu kaip 2ia bendrauti ,kazkokios sakiniu nuotrupos ,net temos nera ,bet gal pataikysiu tai pakalbekim,sakot patarimu galit duot man ju labai reikia ,tiksliau mano sunui reikia

Roberta

2015-09-14 12:09

Nu nežinau-man regis vaistais galima spręsti tik tuos atvejus, kai smegenyse yra organiniai pokyčiai, kai trųksta tam tikrų medžiagų, tai juos papildom vaistų cheminėm veikliosiom medžiagom, o spręsti vaikų bėdas vaistai nepadės. Čia nebent reikia kalbėtis su žmonėmis, psichologais, keisti požiūrį.Vaikai , ypač suaugę , yra jau atsikiras pasaulis ir palikim jiems jį, nereikia ten lįsti, nes tai jau jų gyvenimas. pernelyg dideliu domėjimusi ir kišimusi galima tik pakenkti ir sau, ir tai dukrai.Pagimdėt, užauginot, išmokslinot-ir OK. Žinoma, mes niekad nebūsim atskiri visai nuo savo vaikų, bet...reikia oi reikia atstumo.visiem bus geriau.mano depresija tai suvargo, susitraukė, miršta su rudeniu:)

Leta

2015-09-14 11:09

Ir aš varau nuo depresijos į visas puses, bet, kad visi keliai veda į Romą, tai vis ir susitinkam:)

violla

2015-09-14 07:09

Žiūū, tvarka - bus. Tikrinamos spravkės...) Man ramu, visada galėsiu užeit,- turiu! PASISEKĖ!:))
O aš tai, vis lakstau.. kai tik randu kelią rsquo;be plytosrsquo;, varau nuo depresijos net neatsisukdama. Pavyksta vis dar.. Tik būna prastai, kai kelių nėra ar nerandu. Tuomet ramybė, kuri veda mane iš proto, ne ne, iš kažko kito..į kitur..

jolita

2015-09-13 20:09

Mano mama jau 6metai serga depresija.Geria antidepresantus,migdomuosius.Pastebėjau,kad kai susipyksta su tėte jai visai protas pasimaišo.Ji pradeda jį mušti,meta į jį pirmu pasitaikiusiu daiktu,verkia isteriškai,būna labai agresyvi.Toks vaizdas,kad jai ne depresija,o šizofrenija.Tada ji prisigeria kelias tabletes migdomųjų,nors tabletės ilgai nesuveikia.Tada ji gali net visą naktį rietis su tėte,o paryčiais jau pradeda veikti vaistai.Paskui ji miega visą dieną,kartais plaukioja kaip narkomanė dar ir rytojaus dieną.Ar depresijai būdingas toks agresyvumas?Aš bijau,kad neatsitiktų nelaimingas atsitikimas,nes ji tokiose situacujose savęs visai nevaldo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių