rimantas

2015-09-19 16:09

art tai aš protiškai atsilikęs dėlto kad mečiau gert ir jau kiek laiko negeriu,ar mano psihika pažeista kad tu netiki jog alkoholikas gali mesti gerti.ar dėl to kad prisiskaitei medicinos knygų kuriom aklai tiki nors jos dažniausiai ir rašo teisybę ,tik viename klysti kad visada panorėjus su a,a pagalba gali nustot gert jei to labai nori,pavyzdziu tūkstanciai nejaugi tu aklas,tu žiurau virtualiai ir diagnozę moki nustatyt tai gal pasisiūlyk dirbt kokiu extrasensu ir gydyk žmones kam tie tomografai ,magnetiniai rezonansai ir kitos naujoves galima paprasciausiai tavęs paklaustir tu pasakysi,o kad alkoholis pažeidžia smegenis jokia čia naujiena tai žino ir moki nukai todėl žmonės ir tampa alkoholikais,beje viskas ir prasideda nuo saikingai išgeriančiu, tik ne visi sau leidzia degraduot ,suprasdami savo situacija nustoja gert padedami a.a. ojei cia nori rietis ir ižeidinėt kad neturi drasos i akis pasakyt savo nuomonės zmonėm jiems padėt realiai tai postringauji čia visus juodindamas,galiu pasakyt tau tiek jei bučiau koks psihinis tai man vieta psihuskėj bet greičiausiai tamsta turi tokiu psihinių problemų pats kreipkis pas psihiatra.

audra

2015-09-17 16:09

SOS. Atsiliepkite anoniminiai alkocholikai. Nezinau nuo ko pradeti.

PAVARGUSI

2015-09-17 15:09

jau daugiau kaip savaite aplinkybiu priversta radikaliai pakeiciau savo gyvenima,is dalies esu uz tai dekinga ir visiems sios diskusijos dalyviams.Aciu gurmanei ir kitoms moterims uz sprendimo skirtis palaikyma,niekad nebuciau pamanius,kad
zmones ,kuriu niekada nemaciau ir nepazistu,galetu taip padeti.Kadangi nebegyvenu su juo dar labai neilgai,manau,kad galiu suprasti ir tas ,kurios nesiskiria.Noreciau normalios seimos,kur tetis buna ne tik sestadieniais,ir jei jis pultu ant keliu,atsikratytu priklausomybes,is karto pakviesciau sugrizti.Deja,vienintelis jo atsakymas i visus mano klausimus-"pati kalta".Todel,manau,tikimybes taikytis kaip ir nera.O del ivairiu nuomoniu- gerai,nes sakoma,kad tik gincuose gimsta tiesa.

Maja

2015-09-17 07:09

Nekreipkit jus demesio Darius dar jaunas
jam viskas pavyko Ir labai saunu nes ir
su juo ir jo gyvenimas tapo kitoks Bet
puse Lietuvos nei velnio nesupranta Geria mamos ,tiates,vaikai nuplikomi,nevalge Ir visiems vienodai
Tai kas turi atsitikti kad tokie zmones
ka nors suprastu? Nezinau.Zinima visos
kurios laiku issiskyre dau laimejo Nes
jos visos isgrazejo,issimiegojo per dau
geli metu,pailsejo Tikrai niekas nepralaimejo.

Maja

2015-09-17 06:09

Man tai irgi keista kad tokia protinga
grazi ir cia daznai sedi Kitu bedos jums
adrenalinas ar ka ir is vis ar jai
idomu cia?Pvz mano sk.zmonems cia visiskai neidomu uztat kad jie gyvena kitoki gyvenima Taip is namu as irgi niekad nebegau,per 28 metus jis visa laika dirbo bet tai nereiskia kad as labai gudri,as pasakiau,as padariau Tiesiog taip gavosi,zinoma tai yra ne
blogai palyginus su kitu gyvenimu Ir nesimusem mes niekada bet ne del to kad as va tokia Ne,jis toks o ne kitoks
Gerai kad jai taip gavosi,uz visas bedas atmoketa meile,zavesiu, groziu
O Darius irgi nusipeizeja Kaip galima
spresti problema jei nera nei vieno
problemos kaltininko Tai nors zmones
pabendrauja vis lengviau Ar ne?

laima

2015-09-13 21:09

dalyvavom blaivybes draugijos baliuje!ir tikrai buvo smagu,linkiu visiems PRABLAIVETI!

Maja

2015-09-13 12:09

Kiti tai gal ir nepastebi O mums kai
aktuali tema tai mes viska matome Mane
irgi erzina kiemo pijokai As kartais net nesisveikinu su jais nors gyvenam
visi cia 15 metu Na negaliu,galvoju
siuksles jus,istisai zujat pirmyn atgal,
turit tik viena problema,tai gerkles pripylimas O kiti kas neturi to pijoko
jam gal vienodai rodo. Biauru ,siaubin
gai biauru Bet mano vyro daug chebrantu
ismire Ir dar ne visiskai pamele buvo,
dar dirbo Taip kad jie neilgaamziai irgi
As vis sakau, paziurek beveik vienas likai is savo komandos,laikas jau.

laima

2015-09-13 06:09

saunuolis,taip ir toliau!juk tikrai yra kas veikti.esu dalyvavusi blaivybes draugijos baliuje,pirma maniau kad ne ten papuoliau,bet poto buvo super!

ija

2015-09-12 21:09

Gal rūkymas ir negerai,bet bent neardo taip psichinės sveikatos ir artimųjų normalaus gyvenimo, kaip atkoholis,bet žiūrėkis- cigarečių reklamą uždraudė,o alkoholį reklamuoja,tiesiog gundo ir įtikinėja,kad negali negerti,kad turi norėti gerti.Štai ir matosi kas labiau rūpi tokio alkoholizmo išplitimo laikais,ar žmonių sveikata ir ramybė,ar gamintojų/ ir ne tik jų/biznio klestėjimas ir pelnas...

marius

2015-09-12 19:09

Labai jau grazus skaiciukai...Negeriu 1177 dieneles.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių