gaile

2015-09-23 12:09

Tikėsimės gerų žinių...
Būkit žmonės, parašykit kaip kovot su sunkiom kojom. Ar yra koks būdas jas biški rdquo;palengvintrdquo;? Ga kas žinot kas padeda? Viskas gerai, tik kojos švininės...

donata

2015-09-23 11:09

Copaxone pagamintas ne antiferonu pagrindu, o glatiramerio acetato. Taigi visiškai kitoks vaistas. Todėl ir klausiu, ar kas nors vartoja, nes Rebif vartojančių daug, o apie Copaxone neturiu ko paklausti.

wika

2015-09-23 11:09

Pritariu Johnui, man ir panašiai buvo. Taigi, ne visiems interferonas yra džiaugsmas ir išsigelbėjimas.

Johnas

2015-09-23 10:09

sveiki seni ir nauji kolegos :-) seniai jau cia buvau, bet pasirodo visai smagu kartais.. as sergu dar ti 10 metu ir 2,5m. vartoju betaferonus.. pradejau vartoti kai dar buvau pilnai darbingas, o dabar kai jau nebedarbingas tai ir daktarai susimaste ar tie vaistukai man tinkami |-( atsargiai reikia su jais.. melynes butu visai smagu jei tik paeit galeciau :-)...... iki sekancio malonaus :-)

?

Tai kaip čia išeina- gerai tas kraujo valymas, ar negerai? Jei jau jūs nežinot ( kalbu apie tuos, kuriems darė), tai kas gi daugiau gali žinot... Arba tikrai tai tik blefas? Auuuu, gal yra nors vienas, kuriam padėjo ( t.y. po rocedūros jautėtės geriau) ???
Dar skaičiau, kad tiria tai kas lieka po valymo, kažką nustatinėja. Ar čia aš visai nusigiedojau?

Klausimas

kelių dienų komentarą dar galima komentuot?

Egidijus

Sveiki, gal ka nors galit papasakot apie Kijevo klinika kur gydo isetine skleroze?

Vytas

2015-09-23 09:09

Matau kad cia daznai ateina pakritikuoti kitus apart patys ka darytu...as bent jau sakiau tai ka galvojau ir nesiruosiu siurbti neigiamas emocijas...pats puikiai zinas kas as ir ko vertas...be to mano zmona irgi serga IS ir nemanau, kad as toks jau ispuikes molis...laimngai jums:)))

edvardas

2015-09-23 09:09

Turbūt aš apsirikau vildmasis: nieko čias, tinklalapyje, gyyvybingo jau nebebus. Pasyvas ir abejingumas. O gaila, ir labai...

Akvile

2015-09-23 08:09

Ką tik Sveikatos Ministerijai parašiau skundą. Siūlau ir kitiems tą patį padaryti, daugiau atakuosim-daugiau laimėsim. Nežadu vėliau gailėtis, kad iki vežimėlio pritrūko metų ar poros:/

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių