Vilte

2015-12-21 08:12

Dar pridėsiu, kad tuo metu,esant alergijai imuninė sistema jau sėkmingai ,,dirbordquo; prieš save, naikindama tiek blogąsias, tiek gerąsias ląsteles...

Vilte

2015-12-21 08:12

Man atrodo, kad labai daug įtakos turi šiai ligai alerginės reakcijos. Juk prieš ligą man nei vienas alergologas negalėjo atsakyti kas vyksta.O alergija reikšdavosi ir ant veido ir ant rankų, bet alerginiai mėginiai nieko blogo nerodė, todėl gyd.skėsčiojo rankomis.O po to gavus didelę dozę streso, viskas ir pasireiškė, kas vadinama IS.Ir gyvenime pati nebūčiau pagalvojusi, kad alerginės reakcijos tik pasekmė, o manyje glūdi baisi liga...

suduvis

2015-12-21 07:12

Yaigi Eglute darboholizmu ir aš sirgau.Ir taippat daukka išmesčiau iš buvusio gyvenimo.Bet yra kaip yra.O dėl gydymosi dirgėlėm tai reikia taip daryti.Pradžiai pamėginkit su viena dirgėle išsidirgint nugaros anačia.Sprindis virš triusuku(jum moterim tai kelnaitės) gumytės ir pusė sprindžio po ja.Ir nustebins jus tai kaip greitai išsidirginimas dingsta.Tai mum kažkodėl labai tinka.Ir jei turit kita žmogu kuris jus išdirgit gali tai poto su kokiom 3-im dirgėlėm išsidirgint mėginkit.Tik tai darykit karta arba du per savaite.Tad laikit pavasario kada dirgėliu bus

eva

2015-12-20 19:12

atsiprašau ne vasario o gruodžio mėn suklidau

eva

2015-12-20 19:12

sveikučiai man vasario 1 padarė magnetini rezonansa Šiauliose ir IS pakitimus itaria(dariau mokama) o Klaipėdoj vasario 19 padarė(nemokama) diagnozė dvi cistos ir optinis niauritas ir kuo dabar tikėti Vasario 29 važioju į santariškes konsultacijai
koki atsakimą vežti patarsit.

V

2015-12-20 15:12

Dabar naudoju selena ir geriu arbata nuo IS pirkta vaistineja.Gal kas su sia liga lanko joga,jai taip ar geriau jauciates nes apie tai galvoju.

donata

2015-12-20 09:12

Man prieš mėnesį su akim blogai buvo. Lietis ir seniau liedavosi, o tada tai taip mirguliuoti pradėjo, kad beveik nieko nemačiau. Po to praėjo. Gydytoja liepė vartoti NeuroMax (čia B grupės vitaminai) ir Agapuriną (gerina periferinę kraujotaką). Dar žuvų taukus vartoju ir multivitaminus.

zilvinas

2015-12-20 08:12

labas,v..man po pirmo paumejimo padare plazmafareze,po menesio padejo.dabar jokiu papildu,kartais b vitaminus,nu ir leidziuos interferona.iki

GINTAS

2015-12-19 21:12

Kordicepso Lindzi kaina perkant viena dezute yra 128lt, perkant 12 dezuciu-apie 67lt.Jei norite pigiau, kreiptis i atstovybe Vilniuje arba Kaune.
radau Kauno viena nr. tel.867520784

V

2015-12-19 16:12

Labas visiems rasau pirma karta,man 2004m. nustate IS visa ta laika sveikata buvo nebloga,tik pries pora savaiciu pradejo svaigti galva,ant kaires akies uzsidejo rukas,atsiguliau i ligonine leido solimedroli ir natropila,siek tiek pagerejo .Gal kas galit parasyti kokius papildus naudojat ar kokius kitus vaistus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių