as

2015-01-29 15:01

kas dalyvaujate programoje kur taikomi nauji vaistai nuo is.tai gal tie be salutinio poveikio.girdejau kad is juos naudoja labai gerai jauciasi .parasykite ju nors pavadinima.

lina

2015-01-29 14:01

Sveika, Vilma.
Del interferono gavimo turi informuoti gydytoja. Man yra metams paskirstytas, bet as to pati nesurupinau.
Tu saunuole, kad ieskai ivairiu gydymo metodu. Man atrodo, kad mano optimizma del netradicines medicinos nelabai kas palaiko, bet as jau jauciu rezultatus. Man tikrai gereja. Ir jeigu pradzioj galvojau, kad man tik vaidenasi, dabar zinau, kad sio bei to pasiekiau.
Siandien dar radau informacija, kad Rusijoje jau sekmingai gydo IS. galit paskaityiti www.911.net.ru.
Dar Vilniuje yra Andu medcinos centras, jie irgi gali kai ka pasiulyti.
Linkiu visiems sveikatos ir stipraus tikejimo...

dana

2015-01-29 11:01

o slapimo nelaikymas,problemos su tustinimusi ir impotencija,tai ligos pasekme,tik kiekvienam skirtingai.Vaistai daug turi pasaliniu poveikiu,o ka daryt turim bandyt kapstytis.

dana

2015-01-29 11:01

O mane prednizolonas tik ir gelbejo,tik jis sustabdydavo tirpimus.1989m gyd.poliklinikoj neskubejo skyrti gydymo ir savaites begy mane suparalyzavo iki pazastu,po to jau pagulde i ligonine.Tada mazai ka zinojau apie sia liga,galejau kelti triuksma kad skubiai guldytu,bet nezinojau apie pasekmes.Nuo to laiko tik prednizolonu ir gydausi paumejimus,kol kas nieko blogo nejauciu.

loreta

2015-01-29 10:01

as naudojau prednizolona,tabletemis,bet tai baisu,paskum lasino lasalines jas organizmas prieme ramiuau,taciuau jis lb kenkia kepenims ir skrandziui, be to nuo jo priaugi sworio arba padideja plaukuotumas,po jo naudojimo weik puse metu tawes neweiks jokie waistai,nes prednizolonas naikina kitu waistu poweiky,na o kas leicia sawjauta nuo prednizolono ,tai cia kiekvienam idividaliai ,kap kieno organizmas sureguoja,kap ir nuo bet kurio kito waisto

Vytas

Nepabaigiau del moralo: Piteris issilaike ant cesnako ( leksika netaisyta...
Ir baikit viens kitam kazka irodineti ,nes vistiek turim ka turim ir nieko kolei kas nepakeisi :(
Jumjs geros dienos

Vytas

Pritariu del cesnako - tai is tiesu geras vaistas stiprinantis visa organizma ir jeigu ji vartoti ( kas dien ), tai labai veikia ( tik reikia pasitarti su vaistininku...:) As asmenishkai tai vartoju apie galvute kas dien ir man (asmeniniskai) labai gerina savijauta...
O cia jau ne mano zodziai: " ant cesnako issilaike Leningrado ( Sankt Petterburgas

as

2015-01-29 09:01

O GAL KO GALIMA PAKLAUSTI FORUMIECIU SERGANT IS LASINAMI VAISTAI PREDNIZOLONAS JU NAUDA JEI TAIP BAISIAI KALBAMA APIE INTERFERONUS.

kestas

Sveiki, noreciau pasidalinti mintimis apie interferona.Pats ji vartoju ir nesiskundziu ta potencija.Kartais pakyla temperatura, bet tai maza kaina, kuria tikraj galiu iskenteti.Be to ji nukrinta isgerus vaistu.Taigi jei ji gauni tik vartok ir buk laimingas.

suduvis

Viskas pasiduodu jūs mane "iššifravot" anketa iš <www.draugas.lt> mano.Bet ka jum visiem noriu pasakyti tai kad česnakas yra vaistas iš gamtos,ir jei jum pakilusi temperatūra suvalgykit netai kad kelias skilteles bet vaertokit pastoviai.Aš perdiena suvalgau 6 skilteles(puse galvutės) ir praėjo visos peršalimo ligos,temperatūros ir panašiai.Tik šalutinis poveikis-kvapas iš burnos.Sako kvapa naikina citrinos sultys - nežinau nes nesu baqndes jo atsikratyti.Sveikatos visiem:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių