Edi

2015-02-03 19:02

Aciu,kad parasete.Gyvenu,,,.bet gyvenimas ne be toks mielas,koks seniau.,kaip susitaikyti ir kaip susigyventi su liga nezinau...

ji

taip reikia but labai atsargiem su tom procedurom

Dovil

taip taip visokie tie tyrimai ir proceduros, labai graziai parasyta apie ozonoterapija, bet po jos teko gultis i klinikas, o pinigai tai grazus buvo sumoketi.labai reikia pagalvoti pries kazka darant.

r

2015-02-03 17:02

Aš suprantu, kad pyktis yra šios ligos vienas iš simptomų, bet turėkime nors kiek sažinės ir neterškime ETERIO!!!

V

2015-02-03 16:02

Sveiki, suduvis raso kad musu smeginims deguonies badas bet is kur gauti to vandens prisotinto deguonies ar cia ko as nezinau .

Agnė

2015-02-03 15:02

As sergu 8metai,man siulo beta-interferone.Ka man daryti kas pasakys?Prisiskaiciau jusu nuomoniu ir pasimeciau,pradeti ar ne?

Algirdas

Na o judeti reikia. As tai net ir pramoginius sokius pradejau lankyti tik va ta akis cia viska sumaise bet kai ji atsisatys toliau tesiu sokius :)

Antanas

Na vistiek as manau kad reikes koki nors hormona suvartot, nes rimtai jau pats nezinau ko noriu... Jau ir is darbo kelis kartus norejau iseit... deja manes niekas nenori is cia isleist.. O as pats, kaip dauguma tikiuosi supranta, tikrai ne visur galiu nueit. Nezinau kodel, bet visiems sakau, kad nenoriu,tingiu ar panasiai... Va ir zinokit rimtai pradejau tinget :-))

Antanas

2015-02-03 14:02

Labas Edita. Kaip tu siuo metu jautiesi.. ar jauciasi koks nors pagerejimas. As tai net nezinau kaip. kartais blogiau kartais lyg ir visai nieko.. Ir kai ner ka veikt tai va ir cia apsilankau :-) Cia as is sanatorijos... :-)) Na jei tik pameni mane :-)

suduvis

2015-02-03 14:02

Edita II išmokit skaityti tarp eilučiu,aktyvuotas vanduo padeda nuo dauko bet atr padeda nuo išsetinės sklerozės nežinia.Čia tas atvejis kai tikrai nepakenks bet ir kažin ar padės.Juk mūsų ligos priežastis tai išsetinės sklerozės plokštelės smegenyse ir gyvasis vanduo ju neištirbdys.Mano kuklia nuomone tai tai galima pasiekti arba sveika mityba, arba kaipnors stengtis panaikinti deguonies bado pasekmes mūsų organizme.Išvykt vasarai į pušyna,gerti deguonies prisotinta vandeni.Išbandysiu jums pasakysiu:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių